Úgy gondolta az újra növekvő népszerűségnek örvendő németgyűlölő kancellár - nyilván a kölni és a hasonló események nyomán -, hogy a jóvoltából az országot megszálló muszlim horda nem tartja elég kívánatosnak a német lányokat és nőket, ezért többek között a "német" egészségügyi minisztérium támogatásával honlapot indítottak egyebek mellett arab, török és perzsa nyelven, hogy "felvilágosítsák őket".
Zoom
Az alapgondolat amúgy nem volna ördögtől való, hiszen olyasmiket magyarázgatnak a vadaknak, hogy Európában nem divat a nők megerőszakolása, viszont az ezt kísérő fényképek egyértelműen arra biztatják őket, hogy fehér nőkkel közösüljenek, őket ejtsék teherbe.
Alig 1-2 olyan képet találtunk, amelyen "barnák" boldogítják egymást, az esetek elsöprő többségében fehér nőkre uszítják felvilágosítás címszó alatt a vendégségbe hívott barbárokat. Íme néhány példa annak, akinek van gyomra ehhez - kénytelenek voltunk a legdurvábbakat is átvenni, hogy az olvasó láthassa, milyen szintre juttatták a nemzetellenes aljasságot:
Zoom
Zoom
Zoom
Így keletkezik az új többség
Zoom
Zoom
Zoom
Így vedd el a német lány szüzességét!
Zoom
Már benne van a kis Ahmed, de ne aggódj, nem esik bántódása!
Zoom
Egy kis várandósszex-reklám
Zoom
Ha netán drogozni akarsz együttlét közben, csak nyugodtan, de a saját anyagodat használd!
Zoom
Nem maradhatnak ki a buzik és a leszbikák sem, de ez is szigorúan fekete-fehér alapon történhet
Zoom
Zoom
Ez még annyira nem is zavarna, legalább kihalnak
Zoom
Hajrá!
Zoom
Így lenne a legkisebb a kár
Zoom
Ez lenne az egyedül kívánatos kielégülés nekik
Zoom
Erre mondják, hogy egymillióból egy...
(Kuruc.info)