A jobbikos frakcióvezető Fb-bejegyzése:
Az Orbán-kormány a brüsszeli "szabadságharc" nyilvánvaló kudarcaként bejelentette: Magyarország készséggel befogadja a 14-18 éves migránsokat. Orbán Viktor maga is többször hangsúlyozta: "a magyaroknak joguk van eldönteni, kikkel akarnak együtt élni". Úgy tűnik, a Fidesz ezt az akaratot semmibe veszi. A napnál is világosabb ugyanis, hogy sem szegény, sem gazdag migránsokkal, sem idős, sem fiatal migránsokkal nem akarjuk megosztani a hazánkat. Ezt ugye Önök is így gondolják?
A kormány migránsok befogadásáról szóló bejelentése óriási felháborodást okozott. A kormány válságkommunikációba kezdett, és a hazugságot választotta megoldásul. Ennek érdekében mozgósította saját trollhadseregét, akik százával szállták meg Facebook-oldalainkat, hogy a habonyi propaganda újabb hazugságait terjesszék. Eszerint Magyarország eddig is automatikusan befogadta a 14-18 éves migránsokat, ami természetesen szemenszedett hazugság. Ha így lenne, százezrével érkeztek volna hozzánk a migránsok, és ugyanaz történne, mint Nyugat-Európa számos városában: megerőszakolt nők és pusztító vandalizmus jelezné, hogy semmi keresnivalójuk nincs az országban.
De nézzük csak, milyen törvénymódosítást fogadott el idén márciusban az Országgyűlés, amikor - a Jobbik támogatásával - módosította a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet szabályait! Idézem a törvényjavaslat általános indoklásának vonatkozó részeit szó szerint:
"... az új szabályozásban a 14 és 18 év közötti kísérő nélküli kiskorúak is a tranzitzónában kerülnek elhelyezésre a menekülteljárás lefolytatásának idejére" - ugyanúgy, ahogyan a felnőttek is. Ennek az ellenkezőjét hazudja most a Fidesz Önnek.
Itt vannak a bizonyítékok is:
Amennyiben érdekli, hogyan árulják el Brüsszelben a Fidesz képviselői a magyar érdekeket, kérem, nézze meg ezt a videót is:
Kérem, ossza meg, hogy ne terjedhessen tovább a Fidesz újabb hazugsága! Várom a véleményét a hozzászólások között!