Elképzelem, hogy a rendezvény végén mindenkinek biztosítanak egy külön szobát, hogy a céltudatos ősmagyarok máris belekezdjenek a projektbe :-)
Mármint Isten házában, a rendezvény helyszíne ugyanis a Hazatérés Temploma, amint az a plakáton is jól látható.
Így viszonyulnak tehát a feministák és "LMBTQIA"-k (minden héten bővül egy betűvel az aberráltak gyűjtőneve) legégetőbb nemzeti sorskérdésünkhöz, ahhoz, hogy megmaradunk, vagy megsemmisülünk. Annyi eszük persze nincs, hogy felfogják: ha teljesül legfőbb vágyuk, és kipusztul Európa őslakossága, nem lesz, akivel családellenes, feminista jelszavakat ordítozni, egy muzulmán jobbhorogtól pedig azonnal helyrebillen a nemi szerepekről alkotott torz képük, és a buzifelvonulások sem lesznek túl gyakoriak, fej nélkül ugyanis még az "LMBTQIA-embereknek" is problémás lehet ez a tevékenység, bármennyire szeretik is művelni.
Közzétesszük a Genderfészek - feminista és LMBTQIA közösségi tér nevű Facebook-csoport magyargyűlölőit a hozzászólásaikkal együtt, hogy ha netán ismerjük őket, munkatársaink vagy szomszédaink, akkor tudjuk, kikkel állunk szemben, és mit gondolnak ők rólunk - miközben elfogadásért ajvékolnak reggeltől estig, minden hullámhosszon...
Zoom


(Kuruc.info)
Frissítés: Budaházy Edda reagálása:
Sok szót nem érdemes pazarolni azokra, akik arra sem képesek, ha belenéznek a nadrágjukba, hogy eldöntsék, fiúk-e vagy lányok. Csak három költői kérdés:
1. Miféle beteg elme az, akinek a legszentebb és legdrágább misztériummal, nevezetesen a gyermekek, az emberi életek születésével kapcsolatban az jut eszébe, hogy sírjon-e vagy hányjon?
2. Miből gondolják ezek, hogy miután boldogtalan életük során mindent megtesznek azért, hogy a társadalmat a maguk beteg képére formálják, majd a többiek eltartják őket öreg korukra?
3. Miért olyan nehéz megérteni, hogy ha nem születik meg kellő számban a következő generáció, az mindannyiunk, kultúránk, nyelvünk, társadalmunk pusztulásával jár? Tehát ha nem képes vagy akar gyermekeket vállalni, legalább hallgasson az ilyen.
Jó hír az, hogy ezek a szerencsétlenek kevesen vannak, azonban ne feledjük el, hogy nagy erők állnak a hátuk mögött, akik veszélyesek lehetnek. Ne hagyjuk őket kibontakozni, tiltakozzunk együtt a devianciák magyarországi térnyerése ellen! Várunk mindenkit a IV. Nemzeti Népesedési Konferencián!
2. frissítés: pánik a nemzet- és életellenes Facebook-csoportban
A jelek szerint igen érzékenyen érintette az aberráltakat, hogy olvasóink elé tártuk a mocskolódásaikat.
Először Tóth Szabina írt egy szép, tiszteletteljes levelet szerkesztőségünknek, abban reménykedve, hogy sikerül elérnie a gyűjtemény eltávolítását vagy a nevek kitakarását. (Valószínűleg már elfelejtette a kedves olvasó, kicsoda Tóth Szabina, ezért érdemes visszatekernie a cikk elejére: tőle származik a templomban gyermeket nemző ősmagyarokra vonatkozó idézet - akkor valamiért csöppet sem volt tapintatos...)
Tisztelt Szerkesztőség!
A "Nevessek, sírjak vagy hányjak?" - Feministák és "LMBTQIA"-k a Nemzeti Népesedési Konferenciáról címet viselő cikkükben, egy zárt csoportból kiprintscreenelt képet osztottak meg: a nevek, a képek nyilvánosságra hozása az engedélyünk nélkül jogtalan.
Megkérem, hogy az etikai elvekre való tekintettel (mint önmagukat hiteles hírportálnak tartó fórumot) távolítsák el vagy a cikk egészét, vagy korrigálják a képet.
Előre is köszönöm a segítségét!
Üdvözlettel:
Tóth Szabina
Ezt követően pedig kitört a holokauszt a csoportban, ezáltal pedig igen szépen csökkent a létszámuk:

Mivel ennyire zavarja őket a nyilvánosság, úgy döntöttünk, mutatunk még olvasóinknak egy-két ínyencséget:
Ez a nőszemély például megbánta, hogy megszülte a lányát, amit annak rendje-módja szerint közölt is vele, s próbálja arra tanítani, ne kövesse el ugyanazt a "hibát", amit ő...

Itt pedig amiatt hisztiznek, hogy van olyan szülő, aki nem szeretné, hogy a gyermeke buzi legyen. A díjnyertes hozzászólás Horváth Csillától származik, aki azt írta: "Azért van egy tuti módszer, amivel megelőzheted, hogy homoszexuális, homofób, vagy lütyőkés agyú gyermeked legyen. Ha nincs és nem is lesz utódod."


3. frissítés: a Zsindex is beleáll a kampányba
A degeneráltak úgy döntöttek, megpróbálják javukra fordítani a váratlanul jött nyilvánosságot, és így hülyíteni el még több befolyásolható szerencsétlent:


A Zsindex természetesen teret is adott a beteg gondolataikat civilizált formában megfogalmazni próbáló firkálmányuknak, amit persze nem kell sokáig olvasni, hogy rábukkanjunk Hitler és Szálasi nevére, és aztán nyilván következik a nácizás és a fasisztázás. Mint mindig.
De ezt a részt legalább mosolyogva lehet olvasni:
A kurucinfo ráadásul mindezt azzal a szöveggel tette, hogy „ha netán ismerjük őket, munkatársaink vagy szomszédaink, akkor tudjuk, kikkel állunk szemben”. Ezzel burkoltan arra is bujtatták követőiket, indítsanak online támadást a képernyőképen szereplő személyek ellen a facebookon. Amit ők – tagjaink beszámolói szerint, akik nem győzték tiltani a hirtelen megszaporodott trollokat az idővonalukról – meg is tettek.
(Folytatása következik. Talán.)