A tapasztalt ember tudja, hogy a fősodratú média egyáltalán nem hírekről tudósít, hanem propagandát sugároz a képernyő előtt ülőknek. Nézzünk erre egy új bizonyítékot a 2017. június 3-i londoni támadás utáni tüntetéssel kapcsolatban!
Zoom
Ezt a videót eredetileg Mark (@markantro) készítette, de mivel a felvételt oldalára döntve töltötte fel, ezért a kényelmesebb megtekintés érdekében inkább a Caolan Robertson (@CaolanRob) által átvett, fektetett változatot ajánlom: 
Katie Hopkins újságírónő szintén bejegyzést tett: „Nézzék! A CNN megszövegezi a mondanivalót. Egyenesen az Önök szeme előtt”:
A felvételen látható, hogy nem arról volt szó, hogy egy már folyamatban lévő megmozduláshoz odaérkezett a sajtó, és külső szemlélőként felvette, hogy a tüntetők mit csinálnak. Éppen ellenkezőleg: a már eleve ott lévő CNN-es Becky Anderson és stábja mutatta a muszlim tüntetőknek a néptelen(né tett) utcán, hogy hova álljanak (0:00-0:03 és 1:22-1:35), valamint hogy milyen magasan tartsák a tábláikat (0:12-0:15 és 1:10-1:16).
És persze volt ott az érzelmekre ható kisgyerek (0:20) és virágcsokrok (0:22-0:42), valamint a szokásos hazugságot tartalmazó plakát, hogy Az Iszlám Állam = az iszlám ellensége (#ISIS = enemies of Islam), holott az Iszlám Állam pontosan a Koránon és Mohamed próféta útmutatásán alapszik.
Ezenkívül Katie Hopkins érdekes dolgot vett észre, amint a különböző tüntetéseken készült fényképeket egymás mellé tette:
„Ugyanaz a csoport. Több helyszín. Van még több képernyőkép? Figyeljenek fel a rózsaszín nadrágra! Ez egy felbérelhető csoport volt? #Hamishírek”
A CNN-s Becky Anderson mellett a BBC-s Anna O'Neill (@Annareporting) sem maradhatott ki a propaganda terjesztéséből:
„Harrow-i muszlim hölgyek jönnek a rendőrségi kordonhoz, hogy kifejezzék szolidaritásukat a londoni terror és a londoni támadások áldozatai iránt”.
A szöveghez csatolt képen fejkendős muszlim nők láthatók, egyiküknél még babakocsi is van.
Katie Hopkins (@KTHopkins) erre csípősen ezt válaszolta: 
„Tisztelt @Annareporting! Úgy hiszem, hogy Ön a @BBCNews tagja. Meg szabad kérdeznem, hogy hogyan ’bukkant rá’ ezekre a hölgyekre?” 
Mindezek fényében egyértelmű, hogy a szokásos propagandafogásról volt szó: a fősodratú média a polkorrekt mondanivalóját (narratíváját) akarta eladni, a muszlimok pedig takiját (megtévesztést) akartak alkalmazni a naiv hitetlenek ellenében. Ez az aljas módszer az ezredfordulóig, a televíziók kizárólagos uralma mellett még működött, azonban a kamerás telefonok és az internet elterjedtségének korában már nem jön össze.
Éppen ezért kérek minden olvasót, hogy terjessze a fenti hírt és a lebuktató videót a belföldi és külföldi rokonai és ismerősei között, mert a felvilágosító munkát senki más nem fogja elvégezni.
Hidra - Kuruc.info