2019. június 17., hétfő, Laura napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:44 Vizsgálat indulhat az '56-os szabadságharcot követő kegyetlenkedések feltárására08:26 A kötelező adategyeztetés elmaradása miatt a bankok zárolhatják a számlákat08:03 Román bevándorló fosztotta meg az AfD-t első polgármesteri helyétől07:44 Chikungunya-láztól betegedtek meg izlandi turisták Spanyolországban07:33 A G20-ak csökkentenék a tengerek műanyaghulladék-szennyezését07:18 Egy nap alatt csaknem ötven áldozatot követelt az extrém hőség Indiában06:52 Vízi erőművet építenek Afrika egyik utolsó érintetlen vadvédelmi rezervátumában23:06 Hihetetlen, hol tart már a tudomány: itt a fingszag-semlegesítő alsónadrág22:51 Egy emberi lábat találtak az út szélén Mezőlaknál22:25 A Fox szerint Joe Biden népszerűbb, mint Donald Trump22:02 Talpszőr alatt fütyült a szél az M5-ösön21:51 A brüsszeli csapszék mellől elvtársai által eltessékelt Szanyi újabb rúgása döglődó pártja felé21:40 Micsoda hímsovinizmus: a néger nővel felturbózott Men (!) in Black nem teljesítette a kvótát21:26 Oroszország óvatosan derűlátó20:59 Csaknem az egész országra kiterjedő áramszünet volt Argentínában és Uruguayban
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Tizenhét napot kellett vadgyümölcsökön és lepkéken túlélnie az erdőben egy eltévedt hawaii nőnek

Reklám

17 napig kóborolt egy hawaii erdőben egy 35 éves helyi nő, miután egy séta során eltévedt, és nem talált vissza az autójához.
Amanda Eller egy kis barlangban lakott, páfrányokkal takarózott, s elsősorban vadgyümölcsökön élt, de megevett éjjeli lepkéket is. Ellen május 8-án tűnt el, s miután barátja bejelentette az esetet a rendőrségen, önkéntesek és rendőrök ezrei keresték őt gyalogosan, helikopterekkel, illetve drónokkal.
Miután megtalálták, Eller elmondta, hogy amint tudatosult benne, hogy eltévedt, először megpróbált visszatalálni az autójához, majd két nap után taktikát váltott, s minden erejét arra összpontosította, hogy elegendő vize legyen. A harmadik napon megcsúszott, és vagy 6 métert zuhant, s eltörte a lábát, egy nappal később pedig egy gyorsan érkezett áradás elvitte a cipőjét is. A The Guardian beszámolója szerint a hideg volt a legnagyobb ellensége, éjszakánként páfrányokkal takarta be magát. A megpróbáltatások ellenére nem adta fel, minden nap úgy kelt fel, hogy elhatározta, ez a nap lesz az, amikor végre megtalálják őt.
Amikor egy helikopter rátalált, mintegy tíz kilométerre volt attól a helytől, ahonnan elindult. Eller azt is elmondta, hogy kóborlása során sokszor hallotta a felette elszálló helikoptereket, ám hiába próbálkozott zajt kelteni, illetve magas helyekre felmászni, nem vették őt észre a levegőből.
(HVG)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready