2020. január 21., kedd, Ágnes napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:37 Többen életüket vesztették az újabb iraki tüntetéseken22:18 Megkezdődött a balatoni nádaratás21:57 Salvini él a lehetőséggel, bíróság elé akar állni: "Contét és Di Maiót is viszem magammal"21:44 Február elején teszik közzé a Fidesszel kapcsolatos néppárti értékelést21:33 Kína megerősítette, hogy emberről emberre terjed az új koronavírus21:18 Idéntől csak hibridet gyárt az EU-s piacra a Suzuki Esztergomban20:53 Az ellenzék vezére szerint Putyin örökké hatalmon akar maradni20:50 Boroskancsók és névreszóló pálinkáspoharak a Turániában (x)20:32 Ismét többfelé lesz sűrű köd20:02 Kiengedték a Hableányt elgázoló szállodahajó ukrán kapitányát19:29 Tiltakoznak az ügyvédek bűnöző ügyfeleik "kártérítései" kifizetésének leállítása miatt - ők ugyanis nem nyerészkedők, dehogyis18:57 Időnként holttestekkel is lehet találkozni egy bukaresti kórházban18:15 Kiugrott kollégiumi szobájának ablakából egy debreceni egyetemista18:05 Láncra verve tartottak egy idős asszonyt a pincében - felfüggesztett elég lesz17:51 NJA: véget kell vetni a 10,5 éve zajló Budaházy-Hunnia büntetőügynek!
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Holokamu :: :: Hozzászólások

A YouTube-ot is maga alá gyűrte a holokamuipar: törlik a történelem legnagyobb hazugságát leleplező videókat

Reklám

Törlik "a holokausztot és más, bizonyíthatóan megtörtént erőszakos eseményeket tagadó", "a nácizmust, illetve a fehér felsőbbrendűséget dicsőítő", valamint "az egyéb szélsőséges nézeteket terjesztő tartalmakat" a YouTube videomegosztóról; jelentette be szerdán a cég.
Zoom
Kép: Aurich Lawson/Getty
A Reuters hírügynökség megjegyezte, hogy a YouTube szabályainak nagyszabású átalakítása azért vált szükségessé, mert a videomegosztót bírálatok érték, hogy "gyűlöletbeszédnek és zaklatásnak biztosít teret".
Az új szabályok tiltják az olyan videókat, amelyek "azt sugallják, hogy egy csoport felsőbbrendű (kivéve persze ha zsidókról vagy rajoskodó cigányokról van szó - a szerk.), és ezzel igazolja a társadalmi kirekesztést, valamint a hátrányos megkülönböztetést olyan tulajdonságok alapján, mint életkor, nem, faj, kaszt, vallás, szexuális irányultság vagy veterán státusz".
Az Alphabet anyavállalathoz tartozó (Google tulajdonában lévő) YouTube szóvivője közölte azt is, hogy bezárja azoknak a videokészítőknek a felhasználói fiókjait, akik ismételten feszegetik a vállalat "gyűlöletbeszédre" vonatkozó előírásainak korlátait anélkül, hogy megsértenék a szabályokat.
A YouTube egy blogbejegyzésben elismerte, hogy az új szabályozás akadályozhatja az ilyen videókat kereső kutatókat, akik "a szélsőségeket akarják megérteni", hogy megfogalmazásuk szerint ezzel harcolhassanak ellenük. Azt is elismerik, hogy "a szigorított előírások egyben bosszúságot okozhatnak a szólásszabadság hívei számára, akik szerint nem szabadna cenzúrázni a gyűlöletbeszédet".
Zoom
Kép: The Daily Stormer
Jonathan Greenblatt, az antiszemitizmust kutató Rágalmazás Elleni Liga fenti fotón látható vezetője közölte, hogy ő maga is "hozzájárult" (értsd: ő irányította) a YouTube szabályzatának megváltoztatásához.
(MTI nyomán)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready