2020. december 2., szerda, Melinda, Vivien, Aranka napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:55 A HírTV nézői nem értik, mi a baj szegény Jóskával, hiszen ő csak a gyülekezésre vonatkozó szabályokat sértette meg22:35 Amerikai igazságügyi miniszter: nincsenek bizonyítékok kiterjedt választási csalásra22:24 Szudán mégsem írná alá a békeegyezményt Izraellel - Trumpék ugyanis nem szolgáltatják a beígért baksist21:47 Exkluzív: Szájer József elmagyarázta, mit értettek félre a rendőrök21:03 Szijjártó szolidaritást kért a NATO tagállamaitól a kárpátaljai magyarüldözés ügyében - azt várhatjuk20:29 Egy színésznő közölte, hogy mostantól inkább nem is leszbikus, hanem "transznemű", és Elliot a neve19:58 Most éppen a himnuszunk miatt hurcolnak meg kárpátaljai magyarokat - Zelenszkij pártjának köszönhetően19:36 Kemény kérdés Orbánhoz: ekkora nagy Kifejlesztett országban miért nem tudják kikutatni ezt a vírust?!19:05 Már "hazajárnak" Úzvölgyébe a megszállók: az Erdély-rablást is ott ünnepelték, s üzentek Magyarországnak is18:42 Toroczkai: 30 nap elzárást kaptam18:07 Tiltott drogos-buzeráns orgián vett részt a "polgári-konzervatív" Szájer - véres kézzel, az ereszcsatornán menekült a rendőrök elől a brüsszeli buzibárból17:01 Tömegbe hajtott egy autós a németországi Trierben, halottak is vannak16:55 Leszállt a Holdra a Csang'o-5 kínai űrszonda16:06 Elégették a trianoni diktátumot; legyen ünnepnap a második bécsi döntés évfordulója!14:42 A hollandok korlátozni próbálták a transzkreatúrák szaporodását - most bocsánatot kérnek, és kártérítést fizetnek
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók :: :: Hozzászólások

Vezető rabbi egy izraeli néger énekesről: "büdös goj, akinek a húsa valójában szamárhús"

Ronén Saulov ismert izraeli rabbi a Youtube megosztóra kitett videón kifejti véleményét arról a klipről, amelyen közösen énekel Stephane Legar izraeli néger és Iti Lévi zsidó énekes. A rabbi dühét az váltotta ki, hogy a rendkívül sikeres izraeli Stephane Legar (fekete, togói keresztény szülők gyermeke) és Iti Lévi (izraeli fehér zsidó) együtt merészel énekelni. A rabbi azt is kifejti, hogy aki gojjal énekel együtt, az az ifjúságot is gojjá változtatja – írja a Má’áriv című újság.
Zoom
Stephane Legar, a büdös goj és Ronén Saulov rabbi
Kikerült a Youtube videó megosztóra Ronén Saulov ismert, a kiválasztottak faji tisztaságát hirdető izraeli rabbi vélekedése egy Stephane Legar nevű togói néger keresztény szülők gyermekeként Izraelben született énekes, hip-hop táncos, illetve Iti Lévi, szintén izraeli, ám fehér és zsidó énekes közös videoklipjéről. A fekete énekesről a teljesség kedvéért el kell mondani, hogy mivel izraeli állampolgár, s nem arab, híradókatonaként kötelező katonai szolgálatot teljesített az izraeli hadseregben.
Zoom
Iti Lévi és Stephane Legar az úszómedencénél
A tegnap közismertté vált videón Ronén Saulov rabbi a fekete és a fehér izraeli énekes közös videoklipjéről ezt mondja:
Manapság vannak olyan klipek, amelyen két fiatalember énekel, s közülük az egyik egy büdös goj, akinek húsa valójában szamárhús. Akik gojjal énekelnek együtt, azok gojjá változtatják az izraeli ifjúságot. Az ilyenek miatt váltunk vallásilag tisztátalanná. Az olyan férfiak klipjei miatt, akik meztelenül, itallal, alkohollal, drogokkal a kezükben meghívnak az úszómedencébe. S ő még dicsekszik is, hogy kizárólag lányokat hívott meg. Mi történt velünk? Megbolondultunk, elvesztettük Isten képmását?
Mi meg csak azon csodálkozunk (vagy inkább nem is... - a szerk.), hogy a Youtube ezúttal nem törölte az izraeli rabbi egyértelműen rasszista megnyilvánulását. A videó ugyanis továbbra is elérhető:
H. J. – Kuruc.infoFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready