2021. szeptember 24., péntek, Gellért napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
14:04 Elkeseredésében spammelni kezdett a Jobbik13:50 Az már rendben van, ha a munkáltató írja elő a kötelező oltást?13:27 Európai Bordalfesztivál kezdődik Baranyában12:35 Nyilvánosságra hozták a biztonsági kamerák felvételeit a Kapitólium ostromáról12:17 A bukaresti törvényszék elutasította az EMNP és az MPP fúziójának bejegyzését12:12 Két budapesti hidat is tisztítanak a hétvégén11:24 Kínos ez mindenhonnan nézve11:07 Olaszországban őrizetbe vették a volt katalán elnököt10:43 A Moderna vezetője szerint egy éven belül véget érhet a járvány - főleg, ha még a csecsemőket is beoltják10:34 Lőszereket találtak egy autóban a beregsurányi határállomáson10:24 Újabb ügyvéd ellen indult büntetőeljárás korrupció miatt10:12 Hat beteg hunyt el, 531 új fertőzöttet találtak09:26 "Hello, Spanyolország! Hello új kihívás!" - Orbán lánya és veje új otthonra lelt09:12 Kampányüzemmód: a választás előtt visszaadják a teljes 13. havi nyugdíjat, minimálbér-emelés is lesz08:50 "Magyar" bíróság, 2021: a tanárra támadó hulladékok helyett az őket fékezni próbáló pedagógust és takarítót ítélik és lehetetlenítik el
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Költöznek a négerek – Heti progresszió (LIII. rész)

Ha vasárnap, akkor természetesen Heti progresszió, így ismét belevetjük magunkat a veszte felé haladó világ híreibe. Lássuk, mik történtek ezúttal!
3. Ha igazak a hírek, akkor befellegzett a Rózsadombon található nigériai nagykövetségnek. A nem túl gazdag ország képtelen fizetni a bérleti díjat, ezért a ház tulajdonosa hamarosan kilakoltathatja őket. Hogy miért kellett a nagykövetséget Budapest egyik luxusnegyedében felállítani, az rejtély, de a fényűzésnek ezek szerint hamarosan vége szakad. Az afrikai ország azóta küzd fokozottabb pénzügyi nehézségekkel, mióta a nigériai fizetőeszköz igencsak meggyengült a dollárral szemben. Egyébként tudják a négerek, hogy „mitől döglik a légy”. Nagykövetségüket egy 1904-ben épült, fővárosi örökségvédelem alatt álló épületbe rendezték be a Rómer Flóris utca 57. szám alatt. Ha esetleg valaki szeretne nekik segíteni csomagolni, az ezen a címen próbálkozhat.
Zoom
Ideje költözködni ebből a patinás épületből! Forrás: Google Maps
2. Joe Biden elnöki széke még igencsak inog, de valószínűsíthetően ő lesz Nagy-Izrael, vagy ahogy egyesek nevezik, az Amerikai Egyesült Államok soron következő bábelnöke. A 78 éves szenilis demokratát persze szimpatikussá kell tenni a nép körében, karakterét és arculatát várhatóan az elkövetkezendő hetekben töltik meg bővebb tartalommal. Előőrsként addig is itt van egy kutyás történet, nyilvánvalóan ezzel sokak szívét el lehet rabolni. Félreértés ne essék, jómagam is rendkívül nagy természet- és állatbarát vagyok, de a Biden és a kutyájával kapcsolatos hír minden betűjéről süt a populista propaganda.
Zoom
Nem irigylem ezeket az állatokat sem. Még a végén Joe róluk is elfeledkezik, hogy léteznek. Arról nem is beszélve, hogy a jelek szerint a kampányból is ki kellett venniük a részüket. Forrás: Dr. Jill Biden Twitter-oldala
Sokat sejtetően már a cím is úgy hangzik, hogy Joe Biden kutyája IS történelmet ír, nem csak az elnök. Mondjuk szó, ami szó, ilyen nyilvánvaló csalássorozatot még abban a fene nagy „demokráciában” sem produkáltak, tehát ha erre gondolt a jobboldalisággal közel sem vádolható Szeretlek Magyarország szerkesztősége, akkor érthető a dolog. Lényeg a lényeg, hogy Bidenéknek két németjuhászuk van, amelyek logikusan költöznek velük a Fehér Házba. Egyikük pedig „történelmet ír”, hiszen az első menhelyről befogadott kutya lesz az elnöki épületben. Hogy ezzel miért írna „történelmet”, szerintem nem kizárólag számomra rejtély, hacsak az elnök személyét kívánták építeni az állatbarátok körében. Rég megtanultam, hogy nem szabad saját magunkból kiindulni, de nálam ettől egy cseppet sem lett szimpatikusabb az Egyesült Államok új elnöke.
1. Akik jártasak a játékkonzolok világában, azok tisztában vannak vele, hogy a videojátékipar generációváltás előtt áll. Noha a PlayStation konzol mögött álló Sony korábban mindent megtett, hogy lenyűgözze a BLM-lobbistákat, úgy látszik, a feneketlen progressziót ezúttal sem sikerült kielégíteni. A hamarosan debütáló PlayStation 5 kedvcsinálójának japán változatából ugyanis kivágtak pár fekete szereplőt, persze sajnos nem az összeset. A BLM-hiszti persze rögvest aktivizálta magát, és őrjöngésbe kezdett, nyilván már rég elfeledkeztek a nekik adott ajándékokról.
A dologban az a legröhejesebb, hogy a kedvcsináló nyugati változatában indokolatlanul sok néger szerepel, de úgy látszik, a lobbisták ezt már „természetesnek” veszik és inkább ráugranak a japán változatra, ahol igazság szerint egy darab feketének nem lenne helye. Sőt, ahhoz is nyugodtan joguk lenne, hogy csak és kizárólag japán emberekkel töltsék azt fel.
A jelenség remekül rávilágít, hogy az „antirasszista” terror már az élet minden szegmensébe beférkőzött és egy perc nyugtunk nem lehet tőle, foglalatoskodjunk akármivel.
Nos, ezzel a három hírrel zárjuk ezt a hideg novemberi hetet, pontosan 7 nap múlva pedig ismét elmerülünk a progresszív világ történéseiben. Addig is kövessük figyelemmel az amerikai demokrácia végső erodálódását.
Ábrahám Barnabás – Kuruc.infoFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready