Bezár!
2021. május 13., csütörtök, Szervác, Imola napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:05 A Kriegsmarine egyik sikere: a Pinguin és a norvég bálnavadász-flotta20:53 Újabb jelöltet mutatott be a Mi Hazánk, ezúttal Sopronban, szimbolikus helyszínen20:45 A zsidók "örömmel és szenvedéllyel" lövik a palesztinokat, "intenzív katonai műveletre" készülnek20:20 Erdélyben (és Romániában) megszűnik a kijárási tilalom, csak a zsúfolt helyeken lesz kötelező a maszk20:02 Késelőt fogtak a fővárosban19:47 Merkelék nagyon próbálnak kiállni Izrael mellett, de szeretett muzulmánjaik ezt a legkevésbé sem díjazzák18:36 Ápolónősors Miskolcon: elfordult, megszúrta a "beteg"18:18 Tájékoztatták a fideszes polgármestert, hogy egy szarvasi lakos elszabadulna a cigányoktól, ha tudna17:47 Házkutatást tartottak az ukrán alkotmánybíróság leváltott elnökénél17:33 A hétvégén is borúsabb idő várható17:01 A Mazsihisz vezetése az anyaállam nagykövetével szurkolt a "megtámadott Izraelnek" a Jeruzsálem parkban16:36 Most, hogy oltakozni lehet, kimondták, hogy a PCR-teszt nem is nyújt olyan nagy bizonyosságot16:24 Meglehetősen afgánosra sikeredett a tűzszünet első napja16:10 Putyin barbár bűncselekménynek nevezte a kazanyi iskolai lövöldözést15:54 Árokba csúszott és felborult egy kamion az M0-áson Gyálnál
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Sátáni lábbeli - Heti progresszió (LXXV. rész)

Ha vasárnap, akkor Heti progresszió a hét „leghaladóbb” híreivel. A héten különösen sok levelet kaptam, ezúton is köszönöm kedves olvasóinknak, illetőleg a hetiprogresszio@protonmail.com címre továbbra is várom a progresszívnél progresszívabb híreket. Vágjunk hát bele!
3. Egy kis divat. Feltételezem, önök közül is sokan „szerettek volna már látni” női fürdőruhában egy olyan fiatalt, aki genderfluid, tehát képtelen eldönteni, melyik nemhez tartozik (nem könnyű megállapítani, de ez az érdekes lény esetünkben eredetileg „férfi” lehet). A Sports Illustrated fürdőruha különszáma most teljesíti ezt a „rejtett kívánságukat”, ugyanis a magazin fennállása óta először kerül ilyen modell a Swimsuit Issue lapjaira. A Lewis Freese névre hallgató „genderfluid modell” eredetileg egy 21 éves egyetemista, aki jelenleg sem tudja megmondani magáról, melyik nemhez tartozik. Saját bevallása szerint most éppen „gördül az eseményekkel”, s nagyon úgy látszik, hogy ennek az egyik állomása mások látószerveinek károsítása a magazinon keresztül.
Zoom
Lewis Freese egy (gondolom, női) fürdőruhában, vagy igazából nem tudom, mi ez (Forrás: Lewis Freese Instagram-oldala)
A véglény egyébként eléggé „harcos típus”. Felkérte követőit, hogy „nemüktől és szexuális identitásuktól függetlenül segítsék őt a korlátok ledöntésében”, hogy a genderfluid-jelenség elfogadottá váljon. Valamint hozzátette azt is, hogy azért szeretne megjelenni a magazin különkiadásában, hogy „megállítsa az előítéleteket, a rosszallást, a gyűlöletet” azok iránt „akik merik vállalni magukat”. Freese egyébként idejekorán bizonyította határtalan toleranciáját is, hiszen azoknak, akiknek nem fognak tetszeni a képei azt üzente, hogy „fordítsák el a fejüket”. Éljen az elfogadás!
A Sports Illustratednek nem ez volt az első gusztustalan dobása, itt megtekintheti róluk ezt a 2019-es hírt.
2. Rasszkvóta van készülőben az anglikán egyház berkein belül, hiszen mindannyian tudjuk, hogy annak idején a Biblia is felhívta a figyelmet ennek fontosságára, közvetlenül a BLM-ről és a „toleranciáról” szóló rész után. A kvótáról szóló javaslatot az Anglikán Antirasszista Akciócsoport tervezi benyújtani az érseki tanácsnak, akik minden bizonnyal lelkesen fogják fogadni azt. Főként, hogy magát az akciócsoportot is egy érsek, méghozzá a canterburyi érsek hívta életre. Justin Welby célja az, hogy biztosítsa a „faji egyenlőséget” az anglikán egyházon belül. Az erkölcsös, keresztényi életnél tehát messze fontosabb az, hogy az anglikán egyház is szó szerint „színes” legyen. S még ezek után csodálkoznak az egyházak, hogy folyamatosan csökken a híveik száma…
Zoom
Rasszkvóta! Rasszkvóta mindenütt! (Forrás: harcunk.info)
1. A múlt héten számoltunk be Lil Nas buzi rapper Call me by your name című homoerotikus „slágeréről”, ahol a „másságot” a sátánizmussal vegyíti. Nos, úgy fest, hogy a történet itt nem teljesen ért még véget.
Visszahívják ugyanis azokat a Nike Air Max 97-es cipőket, amelyeket az MSCHF névre hallgató dizájnerkollektíva készített Lil Nas X-el közösen. A cipők kifejezetten a zenéhez készültek, és a „Sátán cipőinek” is nevezik őket. Összesen 666 készült belőle (ebből 665 már gazdára talált), a fűzőjén pentagramma található, az oldalán pedig egy evangéliumi idézet Lukácstól: „Ő pedig ezt mondta nekik: Láttam a Sátánt villámként leesni az égből” - Lukács 10, 18. Az idézetnek megfelelően 1018 dolláros árazást kapott, illetőleg minden cipő alapanyagához hozzákevertek – elvileg – egy csepp emberi vért.
Zoom
A "Sátán cipői" (Forrás: MSCHF/Reuters)
Annak ellenére, hogy a cipőket elkapkodták, a Nike csak vesztett az üggyel. Annyira azért még nincs mélyen a társadalom, hogy ne váltott volna ki szélesebb körben felháborodást a nem mindennapi lábbeli, s noha a Nike többször közzétette, hogy ez nem az ő munkájuk és nem hivatalos kollekcióról van szó, ez a tény már jóval kevesebbekhez jutott el. Maga az MSCHF is jelezte, hogy ezek nem hivatalos Nike-cipők, ám védjegybitorlás miatt beperelték a dizájnereket, kárpótlást és a lábbelik megsemmisítését követelve. A ruhamárka szerint a kollekció sérti a jó hírnevüket és azt sugallja, hogy támogatják a sátánizmust.
Jelen helyzetben a dolog úgy áll, hogy a Nike végül alkut kötött a dizájnerekkel, akik a teljes árát visszafizetik azoknak a vásárlóknak, akik visszaküldik a „Sátán cipőit”. Hogy ez a fából vaskarika megoldás miért érte meg a Nike-nak, rejtély. Hiszen visszaszolgáltatásra senki sem kötelezhető, a lábbeli pedig így csak még különlegesebb és értékesebb lett.
Erre a hétre ezzel a három hírrel készültünk, jövő vasárnap ismét olvashatnak a „haladó világról”!
Ábrahám Barnabás – Kuruc.infoFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready