2021. június 14., hétfő, Vazul, Töhötöm napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:33 Guam tárt karokkal várja az afganisztáni kollaboránsokat22:14 Lezuhant egy néző a Wembley Stadion lelátójáról21:55 Revolvert tartana minden fehér ember fejéhez a Yale Egyetem pszichiátere21:25 Olcsó Pulitzer-díj - Heti progresszió (LXXXIV. rész)21:20 Bibinek córesz van: megalakult a koalíciós egységkormány20:51 Biden szerint Washington visszatért globális vezető szerepéhez - de nem akar konfliktust Kínával és Oroszországgal20:24 Szegény szórólapozó DK-sok úgy felháborodtak egy kis frissítő zuhany miatt, mintha rögtön rovarölő jött volna a slagból19:58 Szűk többséggel, de győzhet a józan ész Svájcban19:25 Tehenek támadtak egy futóverseny résztvevőjére Ausztriában18:41 A szultán megvitatná Bidennel az elszomorított Törökország ügyeit a NATO-csúcson18:08 Távol maradt a bankárkormánytól, és máris Salviniék nyakán az Olasz Testvérek17:42 Elkezdődött a Virradat Program megvalósítása17:09 Tüntetés a cigánybűnözés ellen Monoron: Toroczkai: ketyeg a bomba - a Fidesz cigánypolitikája liberálisabb, mint a szociké16:53 Igazi nyár lesz a jövő héten15:47 Személyautóval ütközött egy motoros Eger és Noszvaj között
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Eldőlt, melyik a legbutább hisztérika Jákob Peti három elvtársi barátnője közül

Szabó Tímea, Kunhalmi vagy Szél Bernadett?
Zoom
Nem húzzuk tovább az időt, rá is térünk az eredményhirdetésre, fenntartva ugyanakkor a jogot, hogy a választásig változtatunk még a rangsoroláson, ha újabb, mindent elsöprő fordulat következik be.
Jelenleg azonban a győztes:
(Az utókor számára itt.)
Ennél már csak a hozzászólások jobbak, lehet szemezgetni:
Zoom
Jakab inkább el sem indul a miskolci választókerületében
"Minden erőmmel azon leszek, hogy miniszterelnök-jelöltként kihívhassam Orbán Viktort" - hazudja, miközben nemrég derült ki, hogy csak addig vezetett a moslékfőzésben, amíg nem volt ellenfele, ma már a harmadik helyért harcol.
'18-ban egyébként a Fidesz jelöltjétől kapott ki Borsod-Abaúj-Zemplén megye 1. választókerületében.
Frissítés: Mi Hazánk: a Jobbik nemcsak az elveit adta fel, hanem Miskolcot és a miskolciakat is
Jakab Péter, a Jobbik elnöke nem indul Miskolcon egyéni országgyűlési képviselőnek. Fel kell tennünk a kérdést: miért játssza át a Jobbik a szocialista-dk-s csapatnak Miskolcot? Hiszen Jakabnak jó esélye lett volna megnyerni az egyik miskolci körzetet az előválasztás során, azonban a helyette induló Szilágyi Szabolcs könnyen alulmaradhat. Így akár az is előfordulhat, hogy a város újra a szocialista-dk-s képviselők kezébe kerül.
Volt már ilyen sötét korszak Miskolc életében 2002-2010 között. Érdemes felidézni az akkori eredményeket: abban az időszakban zárt be végleg Lyukóbánya (2004), szűnt meg a Diósgyőri kórház önállósága (2008), de ugyanúgy akkor is kiadták a lakcímkártyát Lyukóba, mint a fideszes érában.
Egyértelmű, hogy ezzel a lépéssel a Jobbik nemcsak az elveit adta fel, de Miskolcot és a miskolciakat is. A Fidesz-éra után egy ilyen váltással Miskolc csöbörből vödörbe kerülhet.
A Mi Hazánk Mozgalom Miskolc mindkét körzetében indít jelöltet, hogy azoknak a választóknak, akiknek elegük van az elmúlt harminc év politikai váltógazdálkodásából, a "kéz kezet mos" politikájából, harmadik utat biztosítson - írja közleményében Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, a párt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke.Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready