Heti progressziónk ismételten jelentkezik a világ leghaladóbb híreivel. Minden kedves olvasónknak köszönöm a leveleket, azokat továbbra is várom a hetiprogresszio@protonmail.com címre. Vágjunk is bele!
3. Kezdjük ismét a szoborháborúval. 2017-ben a virginiai Charlottesville nevét az egész világ megismerte, mikor a város egy része csatatérré vált a "fehér felsőbbrendűséget hirdetők" és az ellentüntető liberálisok között. Az egyik, tömegbe hajtó "neonácit" természetesen életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, a város pedig igyekszik megszabadulni "konföderációs múltjától". Ennek fényében eltávolítják a polgárháború ikonikus konföderációs alakjainak, Robert E. Leenek és Thomas J. "Stonewall" Jacksonnak emlékműveit. A szobrok helyén "nyilvános tereket" alakítanak ki, jelentsen ez akármit, a szobrokat pedig "biztos helyen őrzik", amíg új gazdára nem találnak. Charlottesville-ben először 5 évvel ezelőtt került napirendre a konföderációs műemlékek eltávolítása, lassú víz pedig partot mosott sajnos ebben az esetben is.
Zoom
A jelenkor satnya embere gyűlöli az értelmesebbet, az erősebbet, a nemesebbet. Mindent megtesznek, hogy eltüntessék emléküket (Win McNamee/ Getty Images North America)
2. Lassan annyiféle mondvacsinált "családmodell" létezik, hogy az ember azt sem tudja, mi az, amire még nem volt példa. Ezúttal egy négerekből álló heteroszexuális "hármaspár" jött velem szembe az internet sötétebb bugyraiban, akik természetesen "maradéktalanul boldogok", sőt, teljesen elfogadhatónak találják családi állapotukat, három gyereküket is "nagy szeretetben nevelik". Jamie és Kevin, a "hármaspár" két tagja még tiniként jött össze, három gyermekük született, unokájuk is van már. A kapcsolatuk egyik hullámvölgye során Kevin megismerkedett egy Lacee nevű nővel, akivel egymásba szerettek, s akinek kezét azután sem engedte el, miután újra összejött régebbi párjával. A két nő nem riválisként, hanem "testvérként" tekint egymásra. A férj a hét egyik felében egyik, másik felében másik nejével tölti az időt, a maradékot pedig közös programokkal ütik el. Teljesen jól megvannak, s nem szeretik, amikor agymosottaknak nevezik őket. Erősebb idegzetűeknek videó is készült a "boldogságukról".
Mit is mondhatnánk? Legalább rasszok keveredéséről nincs szó.
1. Vajon hány ember gondolt már arra, hogy "szexi kutyaként" fogja élni az életét, úgy, hogy közben dollármilliókat keres vele egy felnőtt tartalmakat megosztó portálon? Egy normális világban valószínűleg soha senki, ám degenerált korunk nem csak ennek lehetőségét prezentálja, hanem a vele járó luxusfizetést is, amelyből 1 havi apanázs fedezné egy rendőrjárőr egész életében megkeresett pénzösszegét. A 21 éves Jenna Phillips először TikTokon osztott meg videókat, ahol kutyaként él és viselkedik, majd biztos, ami biztos, átköltözött egy felnőtt tartalmakkal foglalkozó oldalra is, az Onlyfans-re, ahol havi 20 dollárért bárki elő tud fizetni a képeire és videóira.
Zoom
Jenna Phillips, a "szexi kutya" (Jenna Phillips/TikTok)
Jenna eredetileg klinikai látszerész, de még nyugati keresetekhez mérve is a többszázszorosát keresi a kutyaként éléssel. "Kutyának érzem magam. Imádok a földön hemperegni, visszahozni az eldobott tárgyakat, körbe-körbe rohangálni és játszani egész nap" – osztotta meg bölcsességeit a 21 éves hölgy. A követőitől egyébként őrültebbnél őrültebb kéréseket is kap privátban, amelyek teljesítéséért extra pénzösszegek ütik a markát. Jenna ugyan halad a korral, de a zoofíliát kirekeszti. Így amikor egyik követője azt kérte, vegyen fel egy videót egy igazi kutyával, sebtében nemet mondott rá.
Az a jó, hogy a mai társadalom munkaalapú, ahol a munka értéke a fizetés és a jó megélhetés fokmérője! Ja, nem…
Jövő héten ismét találkozunk, addig is vigyázó szemünket Nyugatra vessük!
Ábrahám Barnabás – Kuruc.info