A profitorientált cégeknek mostanság óriási előnyökkel jár a genderlobbi támogatása különféle reklámokkal, az Egard Watches luxusóramárka mégsem ezt az utat választotta. A vállalat a valódi nőkért állt ki legújabb kampányában és elítélik a transznemű sportolók térnyerését, amit a “fair playtől” teljesen eltávolodva vittek véghez a női sportágakban - vette észre a Szent Korona Rádió.
A floridai székhelyű óramárka megjelentette a „Mi a nő?” elnevezésű reklámvideóját, melyben kifejtik, hogy a modern romboló erők azon munkálkodnak, hogy a nőiesség „elveszítse minden értelmét”.
Meddig ülünk tétlenül és hagyjuk, hogy a szent nőiesség minden értelmét elveszítse?
„Olyan reklámkampányt készítettünk, amely ünnepli nagyanyáinkat, anyáinkat, testvéreinket, nagynénjeinket és lányainkat, és mindent, amit ők képviselnek, hogy éles kontrasztot állítsunk azokkal a hazugságokkal szemben, amelyeket mindannyiunknak mondanak” – tette hozzá Ilan Srulovicz szinész, a márka alapítója kifejezve, hogy ezzel, a genderlobbival ellentétben ünnepelni kívánják a valódi nőket és nem pedig diszkriminálni.
A transzneműek jogainak szorgalmazása már nem az egyenlőségről szól, hanem egy ügyesen kitalált hazugságról, amely a nők kárára megy. Arra kérünk minden amerikait, hogy csatlakozzon hozzánk, hogy kimondjuk az igazságot.
A Nike, a Converse, az Adidas, a Coca-Cola és még sok száz márka támogatja reklámjaiban az LMBTQP-lobbi térnyerését haszonszerzés céljából létrontást elkövetve ezzel, de az Egard Watches hosszú idő óta az első világszínvonalú vállalat, amely szembe megy az árral és és a profit helyett a valódi értékeket próbálja képviselni és ugyan érezhető némi feminista fennhang a videóból, de mégis egy igaz ügyért állt ki a cég a világot igyekezve beszennyezni próbáló pusztító erőkkel szemben.
Eddig az SZKR cikke, és most érdemes megnézni a videókat, és egyéb izgalmasabb részleteket. Ez az eredeti reklám:
A reklámot magyar felirattal a Védett Társadalom Alapítvány a minap feltöltötte a YouTube-csatornájára:
Az Egard Watches nem most kezdte a nyugati elmebetegség-özönben a józan észt képviselni, a YoutTube-csatornájukon akad bőven vállalt, zavaros világunkban már sajnos politikai jellegűnek számító tartalom.
Vannak például kiherélés helyett a férfiakhoz ismásként közelítő videók:
Van a vakcinák erőltetésével szemben is erősen kritikus is:
És a rendörség feloszlatása helyett is mást képviselnek:
A cenzúra és a balos véleményterror ellen is kiállnak, de itt már akad néger-fehér pár is, ahol természetesen a nő a világosabb:
Látszik tehát rajta, hogy nem mentes az amerikaiasságtól, a pátosz is ismerősnek tűnhet. Nem véletlenül, a 2012 óta létező cég alapító tulajdonosa ugyanis az érdekesen csengő nevű Ilan Muallem Srulovicz, aki maga is színész, aki többek között szerepelt a népszerű Halvajáró (The Walking Dead) című sorozatban. Keveset tudni róla, bár sokat szerepel az amerikai módra republikánus-patrióta és erősen trumpistának tűnő vonalon. Az IMDb-adatlapja szerint angol mellett héberül is folyékonyan beszél, de ez nem ellenőrzött információ.
Zoom
Zoom
MIndenesetre 2019-ben még boldog "Pride-napot" kívánt mindenkinek a Twitter-oldalán:
Zoom
Már járt az America Firstben a "mi" filoszemitává vedlett Gorka Sebestyénünknél:
Itt pedig egy nekohser cikkíró hölgy dicséri patritozmusa, a Fox Nemzeti Patrióta-díja kapcsán.
Mi a tanulság? Bár értékeljük a fősodorból való kilógást, hőssé, példaképpé első ránézésre nem érdemes avatni senkit sem, bármennyire rokonszenvesen - és akár őszintén - építi is a márkát. Ugyanez a helyzet az európai "kóserfasisztákkal" (lásd Le Pen, ha már zajlik a francia elnökválasztás), a putyinistákkal vagy a kisantant jobbosaival. A republikánus vagy orosz propagandistákkal szintén - a liberálisokat itt fölösleges is hangsúlyozni. És akkor Orbánról és a magyar Likudról még nem is beszéltünk... Szövetségesek, barátok, kellenek, bizalom nélkül nem érdemes élni, de mindig érdemes fenntartásokkal élve megnézni a hátteret.
(Kuruc.info)