Ismét egy újabb résszel bővül a Heti progresszió sorozatunk. Ezúton is köszönöm minden kedves olvasónknak a beküldött anyagokat, a hetiprogresszio@protonmail.com továbbra is üzemel.
Vágjunk is neki!
3. Eléggé hatásos módját választotta egy New Hampshire állambeli apa, hogy az iskolákba beeresztett LMBTQ-lobbi ellen tiltakozzon. Egy iskolai szülői megbeszélésen ugyanis beöltözött Julius Caesarnak. Bemutatkozott, hogy ő itt Julius Caesar, a császár, és amúgy nőnek vallja magát. "Elhiszi ezt valaki? Hogy én vagyok Julius Caesar? Persze, hogy nem. Nevetséges" – állapította meg jogosan.
Zoom
Julius Caesar nem csak Galliát, de a concordi általános iskolát is elfoglalta (fotó: Concord School District)
Michael Guglielmo Concord város tankerületi felügyelőjét és a szóban forgó iskola, a Christa McAuliffe Általános Iskola igazgatóját is felfüggesztené, mert könnyítik a nemek közti összetévesztést azzal, hogy továbbra is alkalmazzák az LMBTQ-közösséghez tartozó rajz- és művészettörténet tanárukat. Guglielmo bírálta, hogy Silas Allard rendszeresen női ruhákban mászkál, illetve több LMBTQ-barát közösségi médiás bejegyzéssel zavarja össze a gyerekeket.
Guglielmót korábban eltiltották az iskola látogatásától, mert le akarta fotózni a tanárt, amit „zaklatásnak” minősítettek, így a tankerület, amely „elutasítja a gyűlölet és diszkrimináció minden formáját” inkább az aberrált mellé állt a gyermekek védelme helyett, pedig szerte az országban sok szülő elégedetlen az új hullámos tantervekkel, például a kritikai fajelmélet oktatásával.
Először vizsgálatot indítottak Allard ellen, akit szabadságra küldtek, de aztán visszahelyezték az iskolába, akkor jött Guglielmo jelmezes ötlete. A „fellépés” alatt jól látszik, hogy a háttérben különböző „toleráns táblákkal” tiltakoznak a férfi „kirekesztő magatartása” ellen.
2. Az alábbi képeket kedves olvasónk fotózta Győrben. Különösebb magyarázatot nem igényelnek, kigyűjtöttek pár „EU-kompatiblis” fogalmat, az egészet pedig nyakon öntötték egy kevert rasszú családdal, mert ugye most ez az etalon.
Zoom
Mindez egyébként egy EU által vezérelt kampány része, aki szeretne róla bővebben tájékozódni, jobban mondva még több egymásra dobált „értékorientált” fogalmat olvasni, az itt megteheti.
Zoom
Nem baj, hogy ég a ház, fő az "elfogadás"
1. Nemrég az FTC fogadta a Leverkusen csapatát a Puskás Arénában egy Európa-liga mérkőzés keretében, Orbán Viktor pedig közösségi oldalán szólított fel a Fradinak való szurkolásra.
Zoom
"Mindenki szurkoljon!" (forrás: Orbán Viktor/Facebook)
Önmagában ezzel nem is lenne probléma, olvasónk viszont előszedett egy régebbi videót, ahol a miniszterelnök (pontosabban még csak „elnök úr”) a Viasat3 Kölykök című televíziós műsorában vendégeskedett, amelyet Majka vezetett. A recept egyszerű, kisgyerekek reagáltak és fejtették ki véleményüket különböző dolgokról, illetve mindig volt egy meghívott is, ismert emberek, celebek, sztárok, politikusok stb.
Az egyik kislány megkérdezi a későbbi miniszterelnököt, mi a kedvenc színe, aki erre azt feleli, hogy a lila, mire egy másik gyerek elmésen megjegyzi, hogy „akkor újpesti vagy”. Erre Orbán azt mondta, hogy „hamarabb voltam Újpest-szurkoló, mint fideszes”.
Nos igen, ahogy már többen is kiválóan megfogalmazták, Orbán Viktornak nem elvei vannak, hanem pillanatnyi álláspontja.
Ezúton köszönöm meg mindenkinek az ismételt figyelmet, hamarosan ismét érkezem a következő résszel.
Ábrahám Barnabás – Kuruc.info