Ismét elszelelt egy hét, újabb Heti progresszióval gazdagodik a méretesre bővült repertoárunk. A beküldött anyagokat ezúton is, ismételten köszönöm, a hetiprogresszio@protonmail.com és a hetiprogresszio@kuruc.info továbbra is töretlenül üzemel! Lássuk is az e heti kínálatot!
3. Az alábbi olvasói küldemény egyenesen Londonból származik, úgy látom, nagy elszántsággal készülnek az „angol hazafiak” – gondolom én – a nyári olimpiára.
Zoom
"Angol" sportoló
Mondjuk az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Londonban lassan az számít majd kuriózumnak, ha valaki fehér, nem beszélve a reklámokról.
2. Ha reklámból mindez nem lenne elég, itt van egy kis Just Disney varázslat mindenkinek.
Olvasónkat a Facebook algoritmusa traktálta a felkavaró, meglehetősen gusztustalan képsorokkal, ahol azt sulykolják a társadalomba, hogy a fiúk is lehetnek hercegnők. Nem tudunk egyetérteni vele.
Zoom
Reméljük, hogy az ebédet már mindenki megette, a vacsora pedig még messze van...
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Vicces amúgy, de pont a múlt heti részben volt szó leszbikus hercegnőkről, igaz, azok legalább nők voltak. Ettől függetlenül még így sem tudunk örülni annak sem.
1. Kedves olvasónk szeret főzni, rendszeresen néz főzőműsorokat is az interneten, így dobta fel neki a YouTube algoritmusa a Travikonyha névre hallgató valamit, ahol különböző LMBTQ-személyekkel főzőcskéznek, miközben megtudhatunk egyet s mást a „munkásságukról” is.
Volt itt már mézeskalács készítés, vegán pörkölt, de húsvéti készülődés is a szigorúan idézőjelben értendő „csajokkal”.
Zoom
Egy képkocka ízelítő a műsorból, a többi megtekintése kizárólag saját felelősségre (fotó: YouTube)
A műsornak otthont adó, redblek néven futó YouTube-csatorna egyébként kizárólag LMBTQ-tartalmakkal foglalkozik, ennek egyik szelete a Travikonyha is.
Reméljük, hogy olvasónkban nem okoztak maradandó károsodást az itt látottak és továbbra is szívesen néz normális főzőműsorokat.
Én pedig ezúton szeretném ismét megköszönni a kitartó figyelmet, egy hét múlva ismét jelentkezik a Heti progresszió.
Ábrahám Barnabás – Kuruc.info