2019. augusztus 24., szombat, Bertalan, Taksony napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:58 Negyvennyolcezer embert evakuáltak a kelet-kínai Fucsien tartományban a Bailu tájfun közeledése miatt20:26 90 év bölcsesség19:53 Míg anyjuk a benzinkúton vásárolt, füstmérgezést szenvedett három gyerek egy fővárosi lakástűzben 19:21 Rohamosan pusztul a világ tüdeje, az Amazonas18:35 A telefonja és a cigarettája mellett a fiú gyógyszere is kellett a belvárosi rablóknak 18:02 Megrendelték az első magyar fejlesztésű, kompozit testű repülőgépet17:41 Három tonna kokaint foglaltak le Rotterdamban17:05 Közös megyei listát indít Komárom-Esztergomban a Jobbik, a DK, az MSZP, a Momentum stb.16:49 Nem lopott, csak önkényesen elvett autó parkolt bunkón az árokban Barcson16:32 Egy androiddal a fedélzetén érkezett a Szojuz az űrállomáshoz, de nem sikerült a csatlakozás - Fedor hétfőn újrázik15:16 "Egyszer és mindenkorra, bármilyen formában merüljön is fel: összefog-e a Jobbik bármelyik baloldali párttal?"14:43 Szó szerint égető a helyzet: a tűzoltók 74 százaléka készül a pálya elhagyására14:04 "A tegnapi is a nemzet egyik sikeres napja volt" - Irán új rakétát tesztelt13:29 Eltűnt egy magyarul nem tudó kisfiú Budapesten12:56 Zöldlomb utcai családirtás: fegyelmi eljárás indult a rendőrségi ügyeletes ellen
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

Új rovat: indul a razzia az iwiw-en, myvip-en

Reklám


Annyira szép, hogy meg kell mutatnunk
A Kuruc.info új rovatában most Ön is megnézheti a legalját. A pózoló, magyarokat nyíltan kiirtani akaró, mégsem törölt cigányoktól kezdve a miniszoknyás, kisminkelt, borostás aberráltakon át a tetűhintás zsidórasszistákig itt mindent megtalál. A feketepákók és kiszeltündék sem menekülhetnek.
Az iwiw és myvip "közösségépítő" honlapok egyre elterjettebbé válnak napjainkban. Lehet hasznos dolgokra használni, sokak szerint teljesen felesleges, vannak, akik a rabjává váltak... Külön vitát lehetne nyitni ezen oldalak szükségességéről, ám egy biztos: virtuális szörfözésünk során nagyon sok hülyébe botolhatunk. A szürke hétköznapokban talán nem vesszük észre őket: ám az iwiw lehetőséget ad arra, hogy kivetítsék bensőjük torzságát. Mi pedig ezen jót fogunk röhögni. Vagy nem. Nagy vihart kavart ugyanis az a cikkünk, melyben egy rendőr buzdított a tüntetők véresre verésére az iwiw üzenőfalán, egy másik rebiszes genyó adatlapján pedig a magunkfajták szemének kilövésén viccelődött. A nyilvánosság ereje hatott: más hírportálok is foglalkoztak az üggyel, a rebiszes pedig végül eltakarodott iwiwről.
Először a cionista Subba állította pellengérre az iwiw leghülyébb felhasználóit, mi azonban  tovább lépünk. A myvip-en és iwiw-en fellelhető magyargyűlölő cigányokra, komcsikra, cionrasszistákra, buzikra és egyéb állatfajtákra koncentrálunk. A Myvip-en rengeteg réti néger található, korábban be is mutattuk néhányuk adatlapját, most azonban sokkal rendszerezettebben látunk neki eme tevékenységünknek, amelynek következtében garantáltan fel fog állni olvasóink hátán a szőr. Vagy épp ki fog nyílni zsebében a bicska, de arról nem mi tehetünk.

Olvasóink közreműködését kérjük 
Hírportálunk eddig is olvasóbarát volt, most azonban még több lehetőséget adunk olvasóinknak, hogy beleszóljanak hírportálunk tartalmába. Amennyiben vicces, szánalmas, vagy épp vérlázító, magyarellenes adatlapra bukkannak, küldjék el annak linkjét az iwiwrovat(kukac)kuruc.info címre! (Kérjük olvasóinkat, hogy ezzel kapcsolatban NE a szerk(kukac)kuruc.info címünkre írjanak, hanem kizárólag az előbb megjelöltre! Köszönjük!) Mivel a levélfeldolgozás nagyon sok időt vesz igénybe, ezért kérjük, hogy ne írjanak regényeket. Legfeljebb pár sort, hogy miért írtak nekünk. Csatolmányt se küldjenek, megnézzük mi az adatlapot, és publikáljuk majd a "legszebb" képeket.
A mennyiség nem mehet a minőség rovására, ezért előreláthatólag mindössze kéthetente/havonta  fogunk jelentkezni egy-egy összeállítással. A megjelenés gyakorisága függ olvasóink aktivitásától is.
Alább egy myvip-es, antimagyar érzelmű cigány adatlapja... Az ilyenekre is vadászunk.

Várjuk olvasóink leveleit a legjobb adatlapok linkjével!
Köszönettel:
Kuruc.info szerkesztőség
Kapcsolódó: Öljük meg a magyarokat! – MyVIP-es cigány arcképcsarnok + olvasó (kövessük a linkeket is a cikk legalján!)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready