Bezár!
2019. november 15., péntek, Albert, Lipót, Hajnalka napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:40 Szükségállapotot hirdetett az olasz kormány Velencében22:28 Marad az enyhe idő22:01 15 éves ázsiai lövöldözött egy kaliforniai iskolában, halott is van21:44 Csúcson a "német" judeokrácia: egyetlen szó miatt zárták ki az AfD-s parlamenti bizottsági elnököt21:36 Most éppen a lengyel törvényalkotásba pofázik bele az EP21:11 Bolívia "átmeneti elnöke" elismerte Venezuela "ideiglenes elnökét"20:45 Tizenhárom év fegyházra ítéltek egy erőszaktevő szörnyeteget20:03 "Elképesztő szuperfegyverek készülnek a titokban megvásárolt magyar fegyvergyárban"19:48 Afgán, marokkói és tunéziai embercsempészt ítéltek el Zalaegerszegen19:22 Katonai kutyák tépték szét az osztrák hadsereg egyik altisztjét19:00 Újabb bátorítás az ellenőrökre támadóknak: a késsel fenyegetés is csak felfüggesztettet ér18:36 Pályák, bérlemények, hely- és időpontfoglalások kezelése gyorsan, egyszerűen, online (x)18:22 Moszkva is elismerte bolíviai elnöknek az önjelölt szenátort18:02 A Harcos őszi kínálata (x)17:54 Ritkán látott képek egy szovjet atombunkerből
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

Új rovat: indul a razzia az iwiw-en, myvip-en

Reklám


Annyira szép, hogy meg kell mutatnunk
A Kuruc.info új rovatában most Ön is megnézheti a legalját. A pózoló, magyarokat nyíltan kiirtani akaró, mégsem törölt cigányoktól kezdve a miniszoknyás, kisminkelt, borostás aberráltakon át a tetűhintás zsidórasszistákig itt mindent megtalál. A feketepákók és kiszeltündék sem menekülhetnek.
Az iwiw és myvip "közösségépítő" honlapok egyre elterjettebbé válnak napjainkban. Lehet hasznos dolgokra használni, sokak szerint teljesen felesleges, vannak, akik a rabjává váltak... Külön vitát lehetne nyitni ezen oldalak szükségességéről, ám egy biztos: virtuális szörfözésünk során nagyon sok hülyébe botolhatunk. A szürke hétköznapokban talán nem vesszük észre őket: ám az iwiw lehetőséget ad arra, hogy kivetítsék bensőjük torzságát. Mi pedig ezen jót fogunk röhögni. Vagy nem. Nagy vihart kavart ugyanis az a cikkünk, melyben egy rendőr buzdított a tüntetők véresre verésére az iwiw üzenőfalán, egy másik rebiszes genyó adatlapján pedig a magunkfajták szemének kilövésén viccelődött. A nyilvánosság ereje hatott: más hírportálok is foglalkoztak az üggyel, a rebiszes pedig végül eltakarodott iwiwről.
Először a cionista Subba állította pellengérre az iwiw leghülyébb felhasználóit, mi azonban  tovább lépünk. A myvip-en és iwiw-en fellelhető magyargyűlölő cigányokra, komcsikra, cionrasszistákra, buzikra és egyéb állatfajtákra koncentrálunk. A Myvip-en rengeteg réti néger található, korábban be is mutattuk néhányuk adatlapját, most azonban sokkal rendszerezettebben látunk neki eme tevékenységünknek, amelynek következtében garantáltan fel fog állni olvasóink hátán a szőr. Vagy épp ki fog nyílni zsebében a bicska, de arról nem mi tehetünk.

Olvasóink közreműködését kérjük 
Hírportálunk eddig is olvasóbarát volt, most azonban még több lehetőséget adunk olvasóinknak, hogy beleszóljanak hírportálunk tartalmába. Amennyiben vicces, szánalmas, vagy épp vérlázító, magyarellenes adatlapra bukkannak, küldjék el annak linkjét az iwiwrovat(kukac)kuruc.info címre! (Kérjük olvasóinkat, hogy ezzel kapcsolatban NE a szerk(kukac)kuruc.info címünkre írjanak, hanem kizárólag az előbb megjelöltre! Köszönjük!) Mivel a levélfeldolgozás nagyon sok időt vesz igénybe, ezért kérjük, hogy ne írjanak regényeket. Legfeljebb pár sort, hogy miért írtak nekünk. Csatolmányt se küldjenek, megnézzük mi az adatlapot, és publikáljuk majd a "legszebb" képeket.
A mennyiség nem mehet a minőség rovására, ezért előreláthatólag mindössze kéthetente/havonta  fogunk jelentkezni egy-egy összeállítással. A megjelenés gyakorisága függ olvasóink aktivitásától is.
Alább egy myvip-es, antimagyar érzelmű cigány adatlapja... Az ilyenekre is vadászunk.

Várjuk olvasóink leveleit a legjobb adatlapok linkjével!
Köszönettel:
Kuruc.info szerkesztőség
Kapcsolódó: Öljük meg a magyarokat! – MyVIP-es cigány arcképcsarnok + olvasó (kövessük a linkeket is a cikk legalján!)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready