2020. február 23., vasárnap, Alfréd, Szemere napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
09:29 Temetésre jöttem09:02 Vármegyés lány üzenete: ne féljetek, mi vagyunk a normalitás!08:39 Újabb részletek Budaházyék koncepciós peréről: az áruló vissza akarta vonni vallomásait, de ekkor "valami történt"07:57 Kedden szavaznak a börtönben ülő bűnözők "kártérítéséről"07:44 Két olasz tartományban is karantént rendeltek el07:33 Méhcsaládonként ezer forintnyi támogatást kaphatnak a méhészek06:58 A kétlépcsős azonosítás segíthet az internetes csalások ellen22:34 Nácik és fasiszták ellen készülnek tüntetni az antifák - pedig csak Horthy kormányzóvá választására emlékezik a Mi Hazánk22:07 Izrael visszairányít egy dél-koreai repülőgépet Szöulba21:13 Mára is jutott egy jobbikos csoda: ha az ő pártalapítványuk élén áll offshore-lovag, akkor az a cég nem is offshore20:52 Újabb török katona esett el Szíriában20:05 Tordai feljelenti Dúró Dórát, mert "apartheid rendszert akar bevezetni"19:39 A WHO szerint problémásak a "kapcsolat nélküli" koronavírusos betegek18:51 Gyilkosság Csepelen: Kalányos "szóváltó" Csabát kereste a rendőrség, feladta magát18:44 Energetikai technológia és energiapolitika
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

Új rovat: indul a razzia az iwiw-en, myvip-en

Reklám


Annyira szép, hogy meg kell mutatnunk
A Kuruc.info új rovatában most Ön is megnézheti a legalját. A pózoló, magyarokat nyíltan kiirtani akaró, mégsem törölt cigányoktól kezdve a miniszoknyás, kisminkelt, borostás aberráltakon át a tetűhintás zsidórasszistákig itt mindent megtalál. A feketepákók és kiszeltündék sem menekülhetnek.
Az iwiw és myvip "közösségépítő" honlapok egyre elterjettebbé válnak napjainkban. Lehet hasznos dolgokra használni, sokak szerint teljesen felesleges, vannak, akik a rabjává váltak... Külön vitát lehetne nyitni ezen oldalak szükségességéről, ám egy biztos: virtuális szörfözésünk során nagyon sok hülyébe botolhatunk. A szürke hétköznapokban talán nem vesszük észre őket: ám az iwiw lehetőséget ad arra, hogy kivetítsék bensőjük torzságát. Mi pedig ezen jót fogunk röhögni. Vagy nem. Nagy vihart kavart ugyanis az a cikkünk, melyben egy rendőr buzdított a tüntetők véresre verésére az iwiw üzenőfalán, egy másik rebiszes genyó adatlapján pedig a magunkfajták szemének kilövésén viccelődött. A nyilvánosság ereje hatott: más hírportálok is foglalkoztak az üggyel, a rebiszes pedig végül eltakarodott iwiwről.
Először a cionista Subba állította pellengérre az iwiw leghülyébb felhasználóit, mi azonban  tovább lépünk. A myvip-en és iwiw-en fellelhető magyargyűlölő cigányokra, komcsikra, cionrasszistákra, buzikra és egyéb állatfajtákra koncentrálunk. A Myvip-en rengeteg réti néger található, korábban be is mutattuk néhányuk adatlapját, most azonban sokkal rendszerezettebben látunk neki eme tevékenységünknek, amelynek következtében garantáltan fel fog állni olvasóink hátán a szőr. Vagy épp ki fog nyílni zsebében a bicska, de arról nem mi tehetünk.

Olvasóink közreműködését kérjük 
Hírportálunk eddig is olvasóbarát volt, most azonban még több lehetőséget adunk olvasóinknak, hogy beleszóljanak hírportálunk tartalmába. Amennyiben vicces, szánalmas, vagy épp vérlázító, magyarellenes adatlapra bukkannak, küldjék el annak linkjét az iwiwrovat(kukac)kuruc.info címre! (Kérjük olvasóinkat, hogy ezzel kapcsolatban NE a szerk(kukac)kuruc.info címünkre írjanak, hanem kizárólag az előbb megjelöltre! Köszönjük!) Mivel a levélfeldolgozás nagyon sok időt vesz igénybe, ezért kérjük, hogy ne írjanak regényeket. Legfeljebb pár sort, hogy miért írtak nekünk. Csatolmányt se küldjenek, megnézzük mi az adatlapot, és publikáljuk majd a "legszebb" képeket.
A mennyiség nem mehet a minőség rovására, ezért előreláthatólag mindössze kéthetente/havonta  fogunk jelentkezni egy-egy összeállítással. A megjelenés gyakorisága függ olvasóink aktivitásától is.
Alább egy myvip-es, antimagyar érzelmű cigány adatlapja... Az ilyenekre is vadászunk.

Várjuk olvasóink leveleit a legjobb adatlapok linkjével!
Köszönettel:
Kuruc.info szerkesztőség
Kapcsolódó: Öljük meg a magyarokat! – MyVIP-es cigány arcképcsarnok + olvasó (kövessük a linkeket is a cikk legalján!)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready