Bezár!
2020. augusztus 7., péntek, Ajándok, Ibolya napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:44 Még mindig nagy erőkkel oltják a tüzet a hajdúböszörményi fatelepen17:30 Százmilliárd dollár fölé kúszott a Facebook-zsidó vagyona17:01 Sámán, Petrovics és a nem létező Larisza - volt miről beszélnie Putyinnak és Lukasenkának16:38 Vasvillás-baltás szóváltás miatt tartóztattak le egy férfit16:12 Bemutatkozott a járványügyi bevetési egység15:51 Európában és Magyarországon is beköszönt a tartós hőség15:32 Libanoni elnök: nem kizárt, hogy a robbanást rakéta becsapódása okozta Bejrútban15:08 Megegyeztek a felvidéki magyar pártok14:39 Csak egy hírmondó maradt a Mauritánia partjainak közelében felborult migránscsónak után14:05 Nem ezt ígérték, de maguk helyett inkább munkájukat szakítják meg az olasz törvényhozók13:46 A Facebook nemzetbiztonsági kockázat: véleménydiktatúra-ellenes törvényjavaslatot nyújt be a Mi Hazánk12:39 Fosanban halálra ítéltek egy Ye Jianhui nevű kanadait12:36 Vakcinaverseny: a jövő héten bejegyzik az első orosz oltóanyagot12:25 Csak egy fegyverest sikerült elfognia az FSZB-nek Ingusföldön - igaz, a többi sem fog már robbantani12:12 Kaliforniai álom: közel húszezer rabot szabadít fel a nyitott börtönkapuk politikája
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés ::

Öljük meg a magyarokat! – MyVIP-es cigány arcképcsarnok + olvasó

Reklám


Nekik ezzel is szabad "viccelni"
A MyVIP és más közösségi oldalak moderátorai gyakran indítanak hajtóvadászatot gárdisták, nemzeti radikálisok ellen, ám nagyvonalúan tolerálják az ott lebzselõ réti négerek feneketlen magyargyûlöletét. Akik "megyünk magyart ölni," mondatokkal díszítik reglapjaikat, miközben azonnali kitiltást vonna maga után egy "megyünk cigányt/zsidót ölni" felhívás bármely magyar bemutatkozó oldalán. Több olvasónk is "megörvendeztetett" bennünket MyVIP-es képernyõfotókkal, amelyeken kolompárék kifejtik rólunk, eltartóikról vallott nézeteiket. És még csodálkozunk, ha tanárt vernek és büszkék is rá? Ez számukra apróság, amolyan levegõvétel. Hamarosan lincselni fognak az iskolákban is, nem csak az olaszliszkai országúton és a falvakban, ahol nyugdíjasok lábát vágják le, miután megerõszakolták és agyonverték õket. A cigány "kultúra" ugyanis maga a bûnözés. Érték(?)rendjük szerint a gádzsók (fehérek, nem cigányok, magyarok) meglopása, kirablása, meggyilkolása nem bûn, hanem erény, a gádzsók törvényei nem számítanak, a börtön körükben az felnõtté válás bizonyítéka, nem pedig szégyen. Indiában minderre már évszázadokkal ezelõtt rájöttek, és a magaskultúrájú hinduk elûzték a gyilkos parazitákat. Nálunk pedig a zsebünkbõl tartják el õket és állami erõszakkal próbálják integrálni az integrálhatatlant.
1. "Üdv!
Felhivnám a figyelmeteket a tanárveréses cikkben lehozott linkek egyikére, amin a cigány p..a látható. Az ocsmány képei gyors átfutása során akadtam a következö képekre, amit csatoltam.
Szebb jövõt!
Amennyiben leközlitek, a mailcímem ne jelenjen meg. Köszi"


(Eredeti méretben ITT, ITT és ITT)
2. "Tisztelt Szerkesztõ!
A MyVIP böngészése közben, véletlen akadtam erre a cigányra. Sok hozzáfûzni valóm nincs, szerintem a képek magukért beszélnek. Úgy gondoltam, ezt mindenkinek látnia kell!"
(Eredeti méretében ITT van)

Hogy kicsoda ez a cigány? Bakos János, bakonyszentkirályi lakos. ITT van az oldala eredeti méretében. Különösen ajánlott a fõiskola/egyetemre adott válasza, valamint, természetesen, a mobilszáma (ami alapján remélhetõleg a pontos lakcímét is kideríthetjük). Esetleg egy kis kijózanító kirándulást lenne érdemes megejteni pár tagbaszakadt fehérnek, hogy kicsit „elbeszélgessenek“ vele arról, hogy ki fog megölni kit, ha így haladnak tovább az európai és az össztársadalmi folyamatok. Csak a miheztartás végett.
3. "Szevasztok Kurucok,

spicliskednék egy kicsit, megnéztem myVIP-en ezt a mocsok cigányt [a tanárverõ Lakatos Zoltánt], és az egyik képénél a kommentekben ezt találtam. Csak azok kedvéért, akik még ma is kételkednének a cigó rasszizmusban, ami szvsz erõsebb mint a magyaroké velük szemben.

Üdv, további jó újságírást"
(A kép eredeti felbontásban ITT található)

Kuruc.info: Aki hallotta az olaszliszkai lincselés után a Magyar Hírlapnak nyilatkozó cigányokat vagy olvasta a Népszava cikkét, miszerint a lincselõ rétinégerek egyáltalán nem sajnálják Szögi Tanár Úr lemészárlását, és ma is az ordibálják az arra utazó nemcigányokra, hogy “Öljétek meg!”, esetleg nem hitt volna a putnoki-kurittyáni tudósításnak, az megint csak láthatja, milyen is valójában a "hátrányos" helyzetû kisebbség 99%-ának mentalitása.

A kettõs mérce megvilágítására: Vajon ha egy “rasszernáci” magyar írta volna azt az iWiW-en vagy a MyVIP-en, hogy “Megyünk cigányt ölni?”, hány percen belül tiltják ki? Megússza-e a rendõrségi eljárást? Azt meg látjuk, hogy a Barbika által is bíztatott Lakatos Zolika ügyében mi történik: a teljes fajvédõ sajtó próbálja tisztára mosni a tanárverõ retkest. Ellenben ha fehér támadt volna, mondjuk egy zsidó tanárra, esetlegesen õt buzdító osztálytársaival együtt elõzetesbe vágnák. 
Kuruc.info - Arppi S.
Frissítés (17:29) (zsIndex fórumidézet): "Hihetetlen. Megnéztem a Kurucon belinkelt Myvipes adatlapokat.

Mindegyik még ott van. Eddig, akinek ott láttam közösségi honlapos adatlapját szinte egytõl-egyig leszedte (Kuruc.info: lásd pl. Klecska Ernõt). De õk nem. Az egyik még át is írta a maga szintjén provokálva. De nem szedte le.

És ez jelent valamit.

Azt, hogy ezek nem félnek, nem szégyellik magukat, nincs bennük semmiféle szégyenérzet. És ez az, ami elborzaszt." (Miért félnének, ha a magyarellenes, zsidó és cigányfajvédõ hatalom jóvoltából szinte törvények felett állnak - a szerk.)

Olvasói hozzászólás:
Ti szerencsétlen, buta, sötét, tetves cigányok!

Ha minket, magyarokat kinyírtok (amit eleve nevetséges szándék), ki fog benneteket eltartani?
Kinek a vérét szívjátok majd? A zsidókét nem tudjátok! Azok is a magyarok hátán kapaszkodnak!

De ha hadat üzentek, készüljetek a legrosszabbra!!!

Cika
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready