"Nemzeti Kötélhúzást" rendezett a Zöld Párt. De zömmel csak a Párt képviselői jelentek meg, köztük Tomcat is, új, "mérsékelt" ruházatban és a végtelenségig hiteles középszer imázzsal - derül ki a Hír Tv-ből és Sodi videójából. Civilben ÁLLÍTÓLAG megjelent 4-5 radikális is, magánemberként de ez nem változtat a tényen, hogy egy kis presszóra való embert sem vonzott a rendezvény, a nemzeti radikális szervezetek pedig egyhangúan elítélték a komolytalan, 1956-hoz méltatlan liberális ostobaságot.
A blogger megerősítette, hogy a párt színeiben januárban indulni akar a IX. kerületben az időközi választáson a volt SZDSZ-es országgyűlési képviselő, Gegesy Ferenc megüresedett helyéért.
A verseny október 23-án, 11 órakor kezdődik, és 13 órakor ér véget. Ez idő alatt mindkét oldalról négy-négy 8 fős csapat áll ki, és kieséses versenyben, a nemzetközileg elfogadott szabályok szerint versenyeznek egymással. A Zöld Párt mindkét oldalról sok résztvevőt vár, és még folyik intenzív plakát- és matricakampány is. Az ígéretek alapján biztosra vehető, hogy lesz például verseny a Hatvannégy Vármegye Mozgalom és az SZDSZ Új Generáció, MTK és Fradi-szurkolók, illetve Fidelitas és Societas tagok között. De ott lesz a Magyar Gárda is - írták korábbi közleményükben.
Hát, nem jött be (más szóval: hazudtak). Meg a szeressük egymást a vesztünkre törő ellenségeinkkel - amúgy ballib és a csőbe húzásunkra kitalált - politikai lózung sem.

Mi változtunk meg vagy Polgár képviselőjelölt-jelölt úr?
(Kuruc.info - HírTV)

Voltam ma délelőtt a Polgár úr-féle zsákbafutáson és lepényevőversenyen. Szerintem 1956 hősei valóban büszkék lennének ránk. Jó ilyenkor magyarnak lenni - írja
blogján SoDI, aki az alábbi, Őszi majális című videót készítette.