A palesztin nép kiirtására irányuló, Cipi Livni által vezetett izraeli terrorgépezet megállítására csak a legszélesebb nemzetközi-társadalmi összefogás esetén nyílik reális esély. Nyomást kell gyakorolni a nemzetközi szabadkőműves, cionista gyökerű politikai „elit” tagjaira szerte a világon tiltakozó demonstrációk sokaságával.


A zsidó terrorállamnak üzenő palesztinok

Ne higgyünk sem nyíltan megfélemlítő, sem suttogva leszerelő propagandájuknak, hogy úgy sincs értelme szembeszállni a túlerővel, mert a palesztin nép mostani harcának üzenete éppen az, hogy ha győzelmet egyelőre nem is arathat felette, de a hamis kiválasztottság-tudatból fakadó vad, törzsi sovinizmus igazi arcát elénk tárja.
Ezáltal arra készteti a világot, hogy álkeresztyéni beszentült naivitás és a cionista sajtó félrevezető manipuláció-hadjáratának eredményeként előálló hiszékeny bedőlés helyett komolyan vegye a legsötétebb faji alapú kizárólagosságra törekvés egész emberiségünket fenyegető veszélyét, s felkészüljön az ellene való hatékony együttes fellépésre.
Kiváltképp igaz mindez hazánkra, melyet az izraeli terrorállam kíván elfoglalni, államelnöke, Simon Peresz országhódító deklarációja szerint. Ki kell tiltani Magyarországról az összes izraeli érdekeltségű vállalatot, ingatlan-, média-, valamint biztonsági céget, fel kell számolni az összes izraeli magánhadsereget, meg kell tisztítani a moszados ügynököktől a titkosszolgálati intézményeket és fedőszerveket, ezzel egyidejűleg a Moszadot ellenségnek kell nyilvánítani. Továbbá a rendvédelmi, az igazságszolgáltatási, a közigazgatási, a tájékoztatási és a népképviseleti szerveknél minden izraeli-magyar kettős állampolgárt tisztségéből haladéktalanul el kell távolítani, az izraeliek által elorzott magyar vagyont pedig haladéktalanul el kell kobozni.
Aki ezen követeléseket túlzónak tartja, ajánljuk figyelmébe a palesztin nép történelmét, a most zajló gázai népirtást, s nem utolsósorban a magyar nép történelmét, s jelen életében politikai bűzhödt szalonjának mélységesen túlzó hallgatását Gázáról és a pereszi országhódítás már eddig megvalósult tényeiről.
Szövetségünk a fentiek értelmében mindenkit felhív arra, hogy vegyen részt a Budapest Szabadság téri Hazatérés Templomában 2009. január 4-én, Újév első vasárnapján a délelőtt 10 órakor tartandó palesztin-magyar szolidaritási istentiszteleten. Részvételünkkel ítéljük el az izraeli terrorállam népirtó és országhódító offenzíváját, s az annak ideológiai támaszául szolgáló, a keresztyén felekezetekben uralkodóvá tenni kívánt gyakorlatot, mely a hamis kiválasztottság-tudat mammonimádatának áldozik, a Szentháromság egy, örök és igaz Istennek színlelt hódolatával egy időben.
Szövetségünk egyúttal pályázatot hirdet:”Izrael 60 éve az irgalmas samaritánus szemével” címmel, mely az elmúlt esztendő „ünnepi” megemlékezéseiből kimaradt tényeket fogja a nyilvánosság elé tárni a Budapest Szabadság téri Szabó Dezső Katakombaszínházban fotókiállítás keretében.  
Budapest, 2008. december 30.
Ifj. Hegedűs Loránt     
Hegedűs Zsuzsanna
Papp Gyula       
Sárdy Barbara