Micsoda szimat!
Ugyan számtalanszor gúnyolódtunk a Magyar Távirati Irodával, talmudistának neveztük át, meg mindenféle antiszemita szójátékkal próbáltuk hitelteleníteni, most meghajlunk nagysága előtt. Bocsánatáért esedezünk, amiért puszta irigységből és elvakult gyűlöletből ismételten hírhamisítónak, a kiválasztottak iránt elkötelezettnek és tehetségtelen firkászok gyülekezetének mondtuk, mert beláttuk végre: méltatlanok vagyunk magunkat még csak egy napon említeni is minden tiszteletet megérdemlő munkaközösségével.
Szörnyű tévedésünkre akkor ébredtünk rá, s az MTI munkatársainak zsenijét akkor fedeztük fel, mikor szemünk elé tárult az újságírás történetének minden eddiginél nagyobb tényfeltáró akciója, a leleményesség, a jó megérzés, az alaposság, a tájékozottság, a szemfülesség, a szakmaiság legmagasabb fokának ragyogó eredménye: annak kiderítése, hogy éleslövészeten vett részt a Magyar Gárda Wass Albert zászlóalja!
Mindössze egyetlen szűk hétig kellett kint lennie kiemelt anyagként az ezt hírül adó cikknek oldalunkon (azóta pedig a heti top 10-ben figyel), az adófizetők pénzén működő MTI-nek máris sikerült kideríteni a benne foglaltakat. Ez valóban egyedülálló teljesítmény, méltán ismétli hát meg két alkalommal is Gyurcsány Ferenc egyik névtelen jegyzője, hogy "az MTI kiderítette".

Szerkesztőségünk valamiféle sajtódíj megalapítását fontolgatta, amellyel e kiemelkedő eredményt elismerhettük volna, de aztán elállt tervétől a hazai sajtó helyzetére való tekintettel - ingünk-gatyánk rámenne a mindennapos díjkiosztásokra.

Kuruc.info