Azoknak a zsidóknak a száma, akik holokauszt-túlélőnek hazudják magukat 1945 óta, jóval meghaladja az egymilliót. Ami persze felveti azt a kérdést, miképpen úszhatta meg ennyi ember a nácik "kiválóan szervezett", "iparszerű népirtását"? Meg hát a számokkal is baj van, mert ha a legyilkolt hatmillióhoz hozzáadjuk ezt az egy-kétmilliót, akkor kiderül, hogy sokkal több zsidó élt a világon a háború idején, mint bárki is feltételezte volna. Bárhogy legyen is, még mindig számos holokauszt-túlélő járja a világot, és jobb sorsra érdemes gyerekeknek mesélik az "élményeiket".
Egy Fred Schiefler nevű, magát holokauszt-túlélőnek nevező szélhámos is azzal tölti hátralévő napjait, hogy elmagyarázza a gójoknak, miféle katasztrófához vezet a gyűlölködés és az antiszemitizmus. Yuma egy Isten háta mögötti település valahol Arizonában, de hát az antiszemitizmus bárhol a világon felütheti a fejét, résen kell hát lenni. Fred Schiefler ezért vette magának a fáradságot, és felkereste a település egyik gimnáziumát, ahol előadást tartott a diákoknak.
Szeptember 4-e van, péntek. Az iskola nagy előadóterme zsúfolásig megtelt. Egy pisszenés sem hallatszik. Az előadó éppen tizenévesként átélt borzalmas élményeit ecseteli a megdöbbent hallgatóság előtt. Arról beszél, miképpen voltak képesek a nácik rettenetes bűncselekményeiket elkövetni.
"Nagyon kevesen menekültek meg - mondja, elfeledkezve az egymilliónál is több holokauszt-túlélőről - ezért tudtak a németek legyilkolni hatmillió zsidót".
"Hadd mondjak nektek valamit - folytatja - Németország kis híján megnyerte a háborút. A náciknak voltak a legjobb repülőgépeik, jobb minőségű harckocsikkal rendelkeztek, mint az amerikaiak, katonáik is kiválóan harcoltak, tábornokaik pedig szintén értették a dolgukat."
Nocsak. Ezúttal igazat beszél. Ő maga pedig nem kevesebb, mint 11 koncentrációs táborban járt! Természetesen Auschwitzban is volt, elvégre egy valamirevaló holokauszt-túlélőnek feltétlenül meg kellett fordulnia Auschwitzban is. Ő ugyan életben maradt, azonban egész családját kivégezték a nácik. Az édesanyját pedig a saját szeme láttára lőtték agyon.
Mindez valóban borzalmas lehetett, és természetesen minden jóérzésű ember meghatódik, ha egy ilyen tragikus történetet hall. De a java még csak ezután következik. "A zuhanyzókban a víz helyett gáz jött, a Ciklon-B, amely 15-20 perc alatt végzett 3-4000 emberrel. Mindenki meghalt a hatalmas teremben" - meséli Schiefler a megrendült gyerekeknek.
De az elbeszélés tetőpontja még hátra van: "Hat hónap telt el a háború befejezését követően, és képzeljék, még mindig árusították a szappanokat (én magam tapasztaltam egy gyógyszertárban), amelyeket a meggyilkolt zsidók testéből készítettek a koncentrációs táborokban. Mondjátok meg nekem, miféle emberek lehettek ezek a németek?" Senki szóhoz sem tud jutni. Néhány diák a könnyeivel küszködik.
Schiefler ezek után arról is beszámol, hogy alig 40 kilót nyomott, amikor véget ért a háború. És azt is elmondja végre, miképpen sikerült életben maradnia. "Hiszek a csodákban - jelenti ki - mivel csoda az, hogy itt ülök ebben a székben, és beszélek hozzátok, míg sok millióan meghaltak." Valóban alapos, kimerítő magyarázat.
 
 
Sajnos ez az alak nem csupán előadásokat tart szerte a nagyvilágban, hanem könyveket is írogat az "átélt borzalmas élményeiről". Jó lenne azonban, ha valamiképpen összehangolnák a holopropagandát, mert például az emberi zsírból készült szappan meséjét már 1990-ben hivatalosan levették a napirendről, és már azt is beismerték a holovallás főpapjai, hogy a zuhanyzókból nem jött ki semmiféle gáz.
Ezen kívül 3-4000 ezer ember biztosan nem fért be egyetlen "gázkamrába" sem.
Két eset lehetséges: vagy tényleg összevissza beszélhet minden "holokauszttúlélő", elvégre úgysem meri senki megkérdőjelezni képtelennél képtelenebb történeteik hitelességét; vagy pedig a hivatalos, a műveltebb rétegek számára fenntartott holovallás mellett létrehoztak egy népi holovallást is, amelynek a dogmatikájában benne hagyták a szappant, a zuhanyzóból ömlő gázt, a krematóriumok füstölgő kéményeit és más hasonló badarságokat.
Perge Ottó - Kuruc.info
Kapcsolódó: Holokamu-dosszié