2020. március 31., kedd, Ákos, Árpád, Benő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:40 Trump: a szaúdiak és az oroszok is megbolondultak22:32 Egyre többen próbálkoznak kiberbűnözéssel Magyarországon22:26 Betörtek a debreceni Református Nagytemplomba - imádkozni, majd rongálni22:16 Izraeli lap: Orbán a koronavírus-törvény megszavaztatásához Hitler 1933-as Felhatalmazási törvényéből merítette az ihletet21:58 "Romániában" már csak Hargita megyében nem regisztráltak fertőzöttet21:42 Az Egyesült Államokban folyamatosan nő a fertőzöttek és az elhunytak száma21:28 Ön szerint kötelezővé kellene tenni a szájmaszk viselését közterületen? - Voksolhat szavazásunkon21:12 Merkelhez még a koronavírusnak sincs gusztusa20:45 Csökkent az újonnan diagnosztizált betegek száma Olaszországban20:23 A WHO-álláspont továbbra is az, hogy aki nem beteg, ne viseljen maszkot19:57 Az amerikai gyógyszerfelügyelet engedélyezte maláriaellenes szerek Covid-19 elleni alkalmazását19:44 Netanjahu karanténba került19:27 Drámai pillanatok a SzektATV-n: sajnos nem jut minden családnak a 60 ezer forintos kéztisztító zseléből19:13 Bukarest már most azt nézi, kitől vehetne fel minél több hitelt18:55 Putyin: sikerült megelőzni a robbanásszerű terjedést, de további lépések kellenek
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

Legyen Ön is a Kuruc.info hivatalos tudósítója!

Reklám


Láthatósági mellény önkéntes
tudósítóinknak - így fest a háta
Újságíró-igazolványa és láthatósági mellénye is lehet önkéntes tudósítóinknak. Segítse a legolvasottabb jobboldali hírportált! Egyetemistáknak szakmai gyakorlati lehetőséget is biztosít a Kuruc.info, s arról e-mailben igazolást tud küldeni.
Páratlan lehetőség: vegyen egy Kuruc.info-logóval ellátott újságírói mellényt, fényképezzen szabadon a rendőrsorfal mögül, közelről akár politikusbűnözőket is, s küldjön tudósítást a szerk(csiga)kuruc.info címre! Persze nem is kötelező bármit beküldeni, hatalompukkasztásnak is kiváló munkaruházat... Olvasóink mondhatják persze egyszerűen azt is a tehetetlen ÁVO-soknak, hogy csak azért vette meg és azért viseli, mert tetszik, látta az egyik boltban, amúgy nincs különösebb köze a portálhoz.
Magyarországon semmilyen jogszabály nem mondja meg, ki minősül újságírónak, az nem is az újságíró szervezetek tagjainak privilégiuma. Lehet, hogy e felhívásunk után szabályozni fogják a kérdést, de jelenleg semmilyen többletjoggal nem rendelkezik a Népszabadság firkásza vagy fotósa, hivatalosan ugyanolyan médiamunkatárs a Kuruc.info – akár önkéntes, fizetés nélküli – tudósítója, sőt bármely blog „újságírója” is. Igazolványunkkal ingyen juthat be kiállításokra és más eseményekre, hogy tudósítást írjon.

Az elején is van logó
Portálunk eddig is jórészt mozgalmi alapon működött, olvasói levelekből, tudósításokból. Most hivatalosabbá tesszük a közreműködők szerepét. Önkéntes tudósítónak lenni semmilyen kötelességgel nem jár, felelősséget amúgy a nagy költségvetésű, fősodratú médiumok munkatársai sem vállalnak saját cégükért, melyek menetrendszerűen követnek el különböző jogszabálysértéseket (gondoljunk csak a sajtóperekre). Beküldeni szerkesztőségünknek bármit szabad (pl. telefonszámokat is), az már a Kuruc.info felelőssége, hogy mit tesz közzé a rá vonatkozó, külföldi jogszabályok szerint.
Egy gyártó felajánlotta, hogy tudósítóinknak láthatósági mellényt készít, ez 1000 forintért kapható a budapesti Turániában. Megrendelhető vidékre is, célszerű a Kuruc.info-pólókkal együtt kérni, így megoszlik a postaköltség (ez helytől, súlytól függetlenül 1000 forint).

Házilag nyomtatható, majd kitölthető
A képen látható újságírói igazolványt ide kattintva is letöltheti, s pl. Word dokumentumba beszúrva házilag kinyomtatható (nem muszáj színesen) 9 x 5,5 cm-es méretben, melyet csiptethető ún. névkitűzőbe célszerű tenni (ez papír-írószer boltokban kapható). Miként fent is írtuk, semmilyen jogszabály nem írja elő az igazolvány hivatalos formáját, így nyugodtan tekintheti magát bárki önkéntes tudósítónknak, esetleges cikkeit, fényképeit várjuk a szerk(csiga)kuruc.info címre.
Köszönjük a közreműködést!
Kuruc.info főhadiszállás, Atacama-sivatag
Kapcsolódó:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready