Pontosabban nem mindenkiét és nem automatikusan, ráadásul törvény által kötelezve. Ezt terjesztik ugyanis a lenti újságcikk körbeküldői, de láttuk már a hasonló összeesküvős-elméleteket imádó, de utánajárni semminek nem képes oldalacskákon is tényként tálalva (ugyanide tartozik a Trianont fölülvizsgáltató pápai intézet, a magyarság kiirtása sóval-borssal-paprikával és a táborfalvi zsidó hadsereg állomásoztatása is, s még hosszan sorolhatnánk).


A fenti hír valóban megjelent, de nem nálunk, hanem Erdélyben, és végül ott sem lépett életbe a törvény, mely ráadásul "csak" a hívás fent említett adatait rögzítette volna, nem azok tartalmát.
Bővebben itt írtunk róla: Erdélyi adatrögzítési ügy pontosítva
Tényleg sok gazemberség történik ebben az országban, tényleg munkál egy antimagyar hatalom, sem törvényt, sem más normákat nem tisztelve, de mielőtt továbbküldünk valamit, tényként tálalva - főleg, ha jogszabályról van szó, amely pár kattintással ellenőrizhető -, próbáljunk meg utánanézni, mindnyájunk érdekében, mert lassan nem lehet majd megkülönböztetni a híreket az álhírektől.
Kuruc.info