Őexcellenciája Carla del Kuruc.Info Olvasó!
Őszentsége Prof. Ludwig von Luftwaffe a Kuruc.info mindenható, véreskezű, teljhatalmú ura 2008. október 13-án megalapította az Institutum Pro Kuruc.infosis Büntetőintézetet. Az IPKB kormányoktól és pártoktól független, a Gestapo hagyományai alapján felállított, kőkemény terrorszervezet, olyannyira brutál, hogy még a legtökösebb szerkesztőinket foglalkoztató Gárdabűnözés Elleni Osztályunk sem merne vele kekeckedni.
Alapszabálya szerint "segítenie" kell azon olvasóinknak, akik a már sokszor közzétett, többször frissített kérésünkre is fittyet hányva küldözgetik címünkre a korábban általunk már rég lehozott cikkeket, publikat, videókat.


Kép: Scenic

Információink szerint az IPKB terroristáinak bögyében leginkább azok vannak, akik a Novák Előd bajtársunk által már több mint két éve hitelt érdemlően cáfolt, kötelezően ismerendő, hamis „pápai, revíziós kérelemmel” terhelik postafiókunkat, nehezítve ezzel az értékesebb anyagok feldolgozását. De arra is morogva harapnak, aki a Lakatos Attila "cigányvajda-videóra" akarja túlterhelt szerkesztőink figyelmét felhívni.
Munkatársunk, Vak Bottyán az életét is kockáztatta, mikor Luftwaffe úr irodájából kicsempészte az intézet büntetőtörvénykönyvét. Ebből feketén-fehéren megtudhatjuk, hogyan próbálnak "segíteni" renitens olvasóinkon:
1.: Aki helyesírási hibáktól hemzsegő levelet küld be, arra az éj leple alatt rátörik az ajtót, és ott helyben a hagyományainknak megfelelően diktálásra épülő, de bakizás esetén bikacsökkel büntetett, intenzív helyesírás-tanfolyamban részesítik. Halmazati büntetésként pedig el kell olvasniuk Vágó István "Sándor, olvasd le a számról: de igen, ez a helyzet! Jól üzemeltetik az országot" című klasszikusát.
2.: Aki olyan hírt küld be, amit korábban (legyen az akár egy órával korábban is) már lehoztunk, kényszerliberál-munkatáborba internáljuk, ahol keresőnk használatának oktatása mellett olyan liberális lózungokkal fogják a fejét tömni az örök és elpusztíthatatlan TGM irányításával, mint: "értéksemlegesség", "egyenjogúság", "másság iránti tolerancia", "a cigányok is ugyanolyan emberek". Innen szabadulni csak annak lehet, aki bebiflázza és akkor is kívülről fújja Imre Kertesz holokauszt-propagandista Sorstalanság című dögunalmas förmedvényét, ha álmából rotweilerekkel riasztják fel.
3.: A Lakatos Attila "cigányvajda-videó" n+1-edik beküldője zendülése után nem sokkal egy sötét gumiszobában találja magát, kényszerzubbonyban, ahol 5 éven át éjjel-nappal nézegethet dokumentumfilmeket a "szörnyűséges" zsidó holokausztról, miközben a vetítést a legváratlanabb időpontokban megszakító, Izráhelben kiképzett, kaftános, pajeszos, büdös soá-oktatók lámpával az arcába világítva, héberül üvöltik: "Nézd meg, mit csináltatok!", "Ugye tudod, hogy te is bűnös vagy?!"
4. Aki még egyszer be meri küldeni a kamu Institutum Pro Hominis Juribus már megcáfolt "pápai, revíziós" kérelmét, annak közzétesszük IP-címét, telefonszámát, lakcímét, valamint ráfogjuk és minden fórumon terjeszteni fogjuk, hogy Kende Péter holokauszt-kufár bandájának a tagja, halmazati büntetésként pedig még azt is elintézzük, hogy Raszkolnyikov ügynök személyesen olvassa rá, hogy egy cigány-zsidó-buzi-nigger-kommunista-Moszad-MSZP-Fidesz ügynök, akit azért küldtek, hogy szétverje a CSIÉP-et.
Egy szó mint száz, a békesség érdekében jó lesz vigyázni az olvasói levelekkel. Akinek levelére válaszként ezen írásunkat küldjük ki, annak már meszeltek, semmi esélye, hiába is csomagolt be bőröndjeibe, az IPKB haragja elől nem menekülhet.
Kuruc.info Főhadiszállás
Afganisztán, Tora Bora