2019. június 17., hétfő, Laura napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:18 Egy nap alatt csaknem ötven áldozatot követelt az extrém hőség Indiában06:52 Vízi erőművet építenek Afrika egyik utolsó érintetlen vadvédelmi rezervátumában23:06 Hihetetlen, hol tart már a tudomány: itt a fingszag-semlegesítő alsónadrág22:51 Egy emberi lábat találtak az út szélén Mezőlaknál22:25 A Fox szerint Joe Biden népszerűbb, mint Donald Trump22:02 Talpszőr alatt fütyült a szél az M5-ösön21:51 A brüsszeli csapszék mellől elvtársai által eltessékelt Szanyi újabb rúgása döglődó pártja felé21:40 Micsoda hímsovinizmus: a néger nővel felturbózott Men (!) in Black nem teljesítette a kvótát21:26 Oroszország óvatosan derűlátó20:59 Csaknem az egész országra kiterjedő áramszünet volt Argentínában és Uruguayban20:37 Szarvason vesztek össze a mongolok - mármint a Békés megyei Szarvason19:56 Mexikó 800 papír nélküli hombrét szedett le négy teherautóról19:30 Je suis Cognac: leégett egy 2500 hektoliteres szeszraktár Délnyugat-Franciaországban18:48 Fórum összehívását javasolta az egyik líbiai kormány vezetője17:55 Csak jelképes büntetést kapott Bibi közpénzevő felesége, mert szegényt megalázta a közvélemény
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

Lehallgatás is bizonyítja, hogy kurva a Horn-kormány honvédelmi miniszterének lánya

Reklám

Bűnügyének bírósági tárgyalásán a bíró felolvasott pár részletet Keleti Györgyi lehallgatott telefonbeszélgetéseiből. Kiderült, a modell azzal dicsekedett, hogy egy hét alatt nagyjából egymilliót keres Olaszországban. Egy tanú pedig arról beszélt a tárgyaláson, hogy napi száz eurót kért tőle Keleti azért, hogy kint lakást szerezzen neki, illetve a hirdetései megjelenjenek az interneten. A tárgyalás februárban folytatódik.
Az üzletszerű kéjelgés elősegítésével vádolt szajha keddi bírósági tárgyalásán kiderült, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda lehallgatta Keleti Györgyi telefonbeszélgetéseit, amiből a bíró fel is olvasott pár részletet – adta hírül a Bors. „Én is kijárok, egy hetet kint töltök, két hétig itthon vagyok. Az alatt megkeresek nagyjából egymillió forintot. Majd én is azt mondom, amit a Laky Zsuzsi szokott, hogy elmegyek nyaralni" – hangzott el a lap szerint az egyik telefonbeszélgetésben. A másik dialógusból az derült ki, hogy volt olyan időszak, amikor egymilliónál is többet keresett. „Hét-nyolc évvel ezelőtt két és félmilliót hoztam haza tíz nap alatt.” A "glammodellről" azt is megtudták, hogy egy barátnőjével arról értekezett, milyen képeket akar feltetetni magáról egy prostitúcióval foglalkozó internetes oldalra. „Olyan képet akarok felrakni, amin nem látszik a tetoválásom. De az arcom nem takarom ki. Leszarom.”

A vád: üzletszerű kéjelgés
A tárgyaláson az egyik tanú azt állította, a glammodellnek napi száz eurót fizetett azért, hogy segítsen neki lakást szerezni, illetve hogy a hirdetései megjelenjenek az interneten. „Azokon a dolgokon, amik megtörténtek, nem tudok változtatni. A második tárgyalásból is az derül ki, hogy nagyobb az egész ügy füstje, mint a lángja, felmentésemben bízom” – mondta a bulvárlapnak Keleti Györgyi, akinek legközelebb jövő év februárjában kell ismét bíróság elé állnia.
A volt honvédelmi miniszter Keleti György kisebbik lánya, Keleti Györgyi ellen április elsején emeltek vádat üzletszerű kéjelgés elősegítésének gyanúja miatt, de ugyanezen bűncselekmény miatt adott ki ellene európai elfogatóparancsot az olasz hatóság is, amit később visszavontak.
2008 januárjában terjedt el annak a híre, hogy Keleti Györgyit egy olasz bordélyház hirdette Nikol néven. A honlapon szereplő hölgyek a képekből ítélve többek voltak egyszerű kísérőnél. Akkor Keleti Györgyi minden vádat visszautasított, sőt, azt hazudta, tudta nélkül kerültek fel a képei az oldalra. Később egy olyan felvétel látott napvilágot, amelyen állítólag a modell száz eurót kért egy szexszel töltött fél óráért. Még a fizetés pillanatát is megörökítette a videó, ami miatt később Keleti Györgyi sírva ment be a Taburádióba, és nem győzött arra panaszkodni, hogy megsértették a képmásához fűződő jogát, később pedig pert is indított.
(Bors - Velvet nyomán)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready