2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella, Ildikó napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:15 A tervek szerint 2027-től már a Wernher von Braun űrhotelbe is foglalhatunk szállást21:42 Az ukrán külügyminiszter szerint Trump nem gyakorolt nyomást a zsidó humoristára21:16 Az elmúlt 30 év legsúlyosabb földrengése pusztított Albániában 20:52 Millióktól szabadította meg az időseket egy edelényi cigány - így töltötte próbaidejét 20:37 Az ízesített e-cigaretták jóval károsabbak lehetnek hagyományos társaiknál20:05 Németh Sándor Szent Szelleme mellett már a halrudacskák is fertőzik a gyerekeket: 330-an betegedtek meg a Hitgyüli hajdúsámsoni iskolájában19:39 Az Olasz Testvérek párttalálkozóján volt jelenése Orbánnak19:09 Kukagyújtogató anarchisták támadtak rendőrökre a klímarettegés közepette Párizsban18:43 Bábolnára látogatott Kako hercegnő18:18 Hátul ültek a török masiniszták a kelebiai gyorsvonaton17:57 Felfüggesztett több tízezer alkalmazást a Facebook17:30 Nem érkezett meg egy magyar versenyző a thaiföldi súlyemelő-világbajnokság helyszínére17:02 Munkagéppel ütközött egy motoros Bükkábrányban16:39 Szaúd-Arábia jóval áron alul adta el isztambuli konzulátusának épületeit16:08 Egy hajnalban kigyulladt teherjármű miatt ismét lezárták az M3-ast Füzesabony közelében
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Holokamu ::

Ön mit üzent a Fidesz Lendvai Ildikójának?

Reklám


Várja a hozzászólásokat
Egy kedves olvasónk javasolta, hogy kérjük meg Önöket, osszák meg velünk (és egymással), mit üzentek a Fidesz cenzor asszonyának, így mások is értesülhetnek arról, milyen javaslatok érkeztek be hozzá a portálunk által szervezett nemzeti konzultáció keretében.
SMS-e szövegét küldje el a szerk(kukac)kuruc.info címre, ezekből válogatva rakunk majd ki néhányat alább, név nélkül.
Várjuk az elküldött üzenetek szövegét!
Ötletadó olvasónk üzenete:
Javaslatom: nem betiltani kell a Kuruc.infót, hanem inkább csinálni egy hasonlóan tökös fideszes hírportált, hadd versenyezzenek egymással. Győzzön a jobbik!
Többek között az alábbi üzenetek érkeztek Annamari telefonjára az utóbbi időben:
Tiltsátok csak be az igazságot, 100 másik kurucinfó születik azonnal.

Szégyen, hogy egy ilyen lezüllött kinézetű, alkoholista tekintetű valaki beleártja magát olyan dolgokba, amikről az eddigi tevékenységét figyelembe véve halvány gőze sincs. Valószínű, hogy az ilyen hívd be-küldd ki típusú személyek az orkok és zsidók fő végrehajtói. Szégyen a Fideszre nézve, hogy nem talált más személyt.

Egyre puhányabbak maguk ott Kelet-Közép-Európában. Diverzáns elemek körmét letépni, tökét szétrúgni, majd 20 év kényszermunka. (A sorrend változhat.)
Kim Dzsongil (a Kedves Vezető) Phenjan, Észak-Korea

"Erőszak nem teszi igazzá azt, ami hazugság."
Wass Albert: Hagyaték

Téged kellene betiltani meg a mocskos zsidajaidat, te magyarellenes szuka!

Az igazság szabaddá tesz!
A hazugság alkoholistává, rosszabb esetben fideszessé...
Egészségedre!

Asszonyom, nézett tükörbe? Tudja, hogy 50 fölött minden ember felel arcának állapotáért, arckifejezése milyenségéért? Ha tükörbe néz, belelát saját lelkébe, mely ily pusztítást vitt végbe az Önt a világ előtt azonosító arcfelületén. Szálljon magába, és tűnjön el a közéletből, ne legyen a magyar politikai élet vasorrú bábája!

Kedves Annamária! Kérem, árulja már el, hogy ön, mint velem egyenértékű entitás, honnan veszi a bátorságot abba beleszólni, hogy mit olvashatok a neten? Ezzel a görcsöléssel sem fogja megakadályozni az információk áramlását, azt most borítékolom. Szégyellje magát, tüsténkedő, önmagát most marha fontosnak gondoló, egyébként senkiházi, lóti-futi elvtársnő!

Le a gondolatbüntetéssel! Éljen a szólás- és véleményszabadság!

A problémák tagadása a bűn, nem a kimondásuk! Az igazság mindenek felett!

Ezt kapta Szalai pár perce
Mindenki anyósának talán már gyártottak unokát, ezért vele foglalkozzon és tűnjön el a közéletből, mert nem név szerint szavazták be a parlamentbe a "megbízható elvtársnőt".
Kedves Asszonyom! Nem veszi észre, hogy ma a Kuruc.info azt a szerepet tölti be, mint anno a Szabad Európa Rádió? Nem a tükörre kell haragudni, ha nem azt látja benne, amit szeretne.
Én csak azt üzenem: vegyen be egy ciánkapculát (szabadon Kuncze elvtárs után) a többi antimagyarral karöltve!
Korábban írtuk: Szívesen betiltatná a Kuruc.infót? Egyetlen telefonhívással sikerülhet
Akarja, hogy elérhetetlenné váljon kedvenc hírportálja? Akarja, hogy többé ne olvashasson igaz híreket a cigány- és zsidóbűnözésről, a cionista pártok háttérjátszmáiról, a történelmi Magyarország helyzetéről?

Szeretne egy jó nőt telefonvégre kapni? Ma összejöhet...

Szeretné, hogy ha beüti böngészőjébe a Kuruc.info nevét, a legolvasottabb jobboldali hírportál helyén a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatát találja vagy éppen egy pöffeszkedő narancs vigyorogjon szembe Önnel?
Ha igen, nincs egyedül! A szexlap-szerkesztésbe beleunt Szalai Annamária is ezen fáradozik, éppen a kommunista Kínától tanulgatják hírportálunk ellehetetlenítésének mikéntjét.
Mivel a Fidesz az emberek pártja, s, mint nem egyszer hallottuk, a nemzeti konzultáció és a nemzeti együttműködés a legfontosabb céljai közé tartozik, minden bizonnyal kíváncsi az Ön véleményére is!
Hívja fel Szalai Annamáriát, és közölje vele igényét! Tiltsuk be, zárjuk be, lehetetlenítsük el, aki rosszat szól a szegény üldözött romákról, jámbor izraelita vagy éppen vonulgató, gyerekeket örökbe venni akaró meleg testvéreinkről, sőt, holokausztot tagad! Biztosítsa támogatásáról a derék elnök asszonyt e nemes, demokratikus törekvésében!
Szalai telefonszáma: +36-30-9379-856
Természetesen akkor is felhívhatja, ha esetleg nem ért egyet betiltásunkkal, azt összeegyeztethetetlennek tartja a Nemzeti Együttműködés Rendszerével, esetleg antidemokratikusnak vagy egyenesen magyarellenesnek ítéli meg a Rákosi-rendszerre hajazó cenzúrát, hiszen a Fidesz kíváncsi az emberek véleményére, s akkor tudnak jó döntést hozni, ha minél több visszajelzéssel találkoznak.
Eredményes konzultációt kívánunk, ne feledje: fontos a véleménye, Önön múlhat a Kuruc léte!
A Kuruc.info figyelmezteti olvasóit, hogy ne fenyegessünk pl. kinyírással, háza felgyújtásával senkit, mert esetleg visszanyomozható a hívó fél, ellenben nyugodtan kifejthetjük véleményünket, beszólhatunk vagy melegebb éghajlatra küldhetjük az illetőt. Éljünk a szabad véleménynyilvánítás lehetőségével! Az SMS biztosan célba ér, akkor is, ha időközben kikapcsolná a telefonját.
Két oldal, mely segíthet:

Névtelen, ingyen SMS-küldés:
http://freesmsforyou.uw.hu/kulfoldi.htm

Vezetékes telefonok ingyen, névtelen hívása internetről (mobilt is lehet névtelenül, de az már pénzbe kerül).
Skype-ról is lehet hívni, ha feltöltöttük egyenlegünket.
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready