Összesen 162 millió forint értékben osztott szét "jutalmat" titokban lelépése előtt a Fidesz által a Rádió élére segített Jordán-pozitív Such György a Kuruc.info birtokába került lista szerint - írtuk tegnap délelőtti cikkünkben. Ma már szinte az egész magyar (pontosabban magyarországi) sajtóban hír, a többség éppen csak azt "felejtette el" megemlíteni, honnan származik az információ, a dokumentum.
Talán az egyetlen kivétel a Stop:

Ezt követően pedig levonhatjuk a következtetést: még a fent említett balliberális lap is becsületesebb Széles Gábor "nemzeti" Hírlapjánál. Ők ugyanis még csak nem is úgy lopnak, hogy nem tüntetik fel a forrást, ennél tovább menve "lapunk birtokába került dokumentumról" írnak.
A "birtokukba került dokumentumot" (mely természetesen bárkinek a birtokába kerülhet, ha lementi a Kuruc.infóról) viszont nem teszik közzé honlapjukon (ellentétben például a Nemzetiben tervezett ünnepség meghívójával, nyomozati anyagokkal és számtalan más dokumentummal) - talán csak nem azért, mert portálunk logója leleplezné a hazugságot? Pedig igazán nem nagy dolog egy fehér-fekete dokumentumról eltüntetni egy vízjelet, de úgy látszik, a nagy leépítés során elküldték az egyetlen kollégát is, aki tudta kezelni a Photoshop-ot vagy legalább a Paintet. És persze a lopás tényét erősíti az is, hogy egy nappal a cikkünk után jelent meg a Hírlap "exkluzív" anyaga is, holott a dokumentum nem tegnapi, szerkesztőségünk több nappal ezelőtt megkapta már.
A többi oldalacska (pl. a cionista Hírszerző) már a Széles-laptól veszi át a hírt, azzal a hazugsággal együtt, hogy ez az ő birtokukba került dokumentum. Nem is vártunk mást tőlük, esetleg egy fokkal nagyobb gyorsaságot, hiszen lassan 24 órás az anyagunk.


(Kuruc.info)
Kapcsolódó: