Bezár!
2020. augusztus 11., kedd, Zsuzsanna, Tiborc napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:33 Bidennek most már tényleg muszáj lesz vásárolnia egy néger nőt08:12 Ukrán embercsempészt fogtak a rendőrök07:46 Lövések a Fehér Háznál, Trump kiment a sajtótájékoztatóról07:40 Al-Shabaab-ritkítást végzett a szomáliai kormányhadsereg07:29 A világon másodikként esett át ismételt arcátültetésen egy amerikai nő06:55 A kijárási korlátozások miatt több idejük maradt az embereknek a kincskeresésre Nagy-Britanniában23:38 Japánban első ízben esett 30 százalék alá a dohányzó férfiak aránya23:17 Bezárattak Iránban egy újságot, amelyben egy szakértő megkérdőjelezte a hivatalos koronavírus-adatokat22:49 Az Egyesült Államok társult államában újból megtartják az előválasztást, mert elfogyott a szavazócédula22:29 Kassai Viktor és az Állami Duma alelnöke szerint is szemüveg dukált volna a bírónak Szpartak Moszkva-PFK Szocsi-meccsen22:15 Az ún. Szlovákia kiutasított három orosz diplomatát - az okát nem pontosították21:50 Egy sukár csávó a bejrúti robbanásról: "Bárcsak Pesten történt volna, okádék Magyarország"21:42 Belorusz elnökválasztás: ismét összecsapott a rendőrség a tüntetőkkel - "szakrális áldozatra" van szükség21:36 Izraelben már férfi nemi szerv alakú lufikkal is követelik Netanjáhu távozását21:25 Jézus helyett Mao - segít a Hungary Helps?
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Külföld ::

Száműzik az "apa" és "anya" szavakat Amerikában, mert sértik a buzik érzékenységét

Reklám

Eltávolítják az "anya" és "apa" szavakat az útlevél-igénylési formanyomtatványokról Amerikában, a helyüket a "Szülő egy" és "Szülő kettő" (Parent one, parent two) megnevezés veszi át.

Ez még a kirekesztő, homofób, azaz normális nyomtatvány, ahol az apa apa, az anya pedig anya

Az amerikai külügyminisztérium honlapján lévő közlemény szerint ezek a "hasznos változtatások" a gyermek szüleinek "nemileg semleges" megnevezését szolgálják, valamint a "több típusú család" elismerésére irányulnak. Az új nyomtatványok hamarosan elérhetők lesznek, teszi hozzá a külügy.
Brenda Sprague, az útlevélosztály munkatársa tagadja, hogy a politikai korrektségre való feltétlen törekvés áll a módosítás mögött. "Az orvostudomány fejlődésével olyan helyzetek állnak elő, amelyekre nem számítottunk tíz vagy tizenöt évvel ezelőtt" - magyarázkodott Sparague.
A homokos szervezetek persze üdvözlik az intézkedést. "Azzal, hogy az anya és apa szót az általánosabb szülőre változtatták, lehetővé tették, hogy más típusú családok is igényelhessenek útlevelet a gyermeküknek, anélkül, hogy úgy érezzék, a kormányzat nem ismeri el a családjukat" - nyilatkozta egy leszbikus, név szerint Jennifer Chrisler. Ő a Családi Egyenlőség Tanácsának a vezetője - merthogy ilyen is van, sőt, ők kérték a szócseréket, mert Jennifernek kellemetlen volt, hogy a "feleségének" az apa rovatba kellett beírnia a saját nevét, amikor útlevelet igényeltek a közösen nevelt gyerekeiknek.
"A család felépítése változik, és ezt a kormánynak el kell ismernie, támogatnunk kell azokat az embereket, akik stabil, szerető családban nevelik gyermekeiket" - mondta Chrisler. Arra nem tért ki, miért az azonos neműek "családjai" stabilak és szeretők, s arra sem, miért nem ilyenek a normális családok.
A normalitáspártiak természetesen nem osztják a deviánsok véleményét. "Csak a balos polkorrektség feje tetejére állított világában nevezhetik fejlesztésnek azt, hogy egy születéssel kapcsolatos dokumentum kevesebb adatot tartalmaz magáról a születésről" - mutat rá közleményében Tony Perkins, a Családkutató Tanács elnöke. Hozzáteszi: ez a rendelkezés egyértelműen az azonos neműek közötti "házasságot" és az általuk való gyermeknevelést bátorítja.
Így látja Robert Jeffress dallasi baptista lelkész is. "Ez része annak a törekvésnek, melynek célja a férfi és nő közötti különbségek felszámolása. Azt akarják sugallni, hogy nincs is szükség anyára és apára ahhoz, hogy egy gyermek egészséges nevelésben részesülhessen, sőt, az a cél, hogy minél könnyebb legyen homoszexuális pároknak gyermeket nevelni" - fogalmazott a lelkész.
Az új, "nemileg semleges" nyomtatványokhoz februártól juthatnak hozzá a szegény amerikaiak.
(Kuruc.info - Fox News nyomán)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready