Bezár!
2021. május 14., péntek, Bonifác, Gyöngyvirág napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:12 Mégsem nyílik drogambulancia a józsefvárosi Teleki téren22:08 Ombudsman: a védettségi igazolvány szabályozása nem visszás, de "lehetnek korrekciós igények"22:04 Csaknem ötmillió dollárt fizetett a hackereknek a Colonial Pipeline21:57 Egy magyar férfi "megdöntötte" az olasz rekordot: hat adag Pfizert kapott21:50 Franciaországban nagyon nagy a demokrácia, de Izrael ellen azért inkább ne tüntessenek21:42 Mindennapi hőstörténetek: Békéscsabán cigarettáért ütött a cigány, Pécsen számítógép és pénz kellett21:32 Rakétákat lőttek Libanonból Izrael irányába, de elbénázták21:15 Gondolatait használva formált mondatokat egy gerincvelő-sérülés miatt lebénult ember21:05 A Kriegsmarine egyik sikere: a Pinguin és a norvég bálnavadász-flotta20:53 Újabb jelöltet mutatott be a Mi Hazánk, ezúttal Sopronban, szimbolikus helyszínen20:45 A zsidók "örömmel és szenvedéllyel" lövik a palesztinokat, "intenzív katonai műveletre" készülnek20:20 Erdélyben (és Romániában) megszűnik a kijárási tilalom, csak a zsúfolt helyeken lesz kötelező a maszk20:02 Késelőt fogtak a fővárosban19:47 Merkelék nagyon próbálnak kiállni Izrael mellett, de szeretett muzulmánjaik ezt a legkevésbé sem díjazzák18:36 Ápolónősors Miskolcon: elfordult, megszúrta a "beteg"
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Külföld ::

Száműzik az "apa" és "anya" szavakat Amerikában, mert sértik a buzik érzékenységét

Eltávolítják az "anya" és "apa" szavakat az útlevél-igénylési formanyomtatványokról Amerikában, a helyüket a "Szülő egy" és "Szülő kettő" (Parent one, parent two) megnevezés veszi át.

Ez még a kirekesztő, homofób, azaz normális nyomtatvány, ahol az apa apa, az anya pedig anya

Az amerikai külügyminisztérium honlapján lévő közlemény szerint ezek a "hasznos változtatások" a gyermek szüleinek "nemileg semleges" megnevezését szolgálják, valamint a "több típusú család" elismerésére irányulnak. Az új nyomtatványok hamarosan elérhetők lesznek, teszi hozzá a külügy.
Brenda Sprague, az útlevélosztály munkatársa tagadja, hogy a politikai korrektségre való feltétlen törekvés áll a módosítás mögött. "Az orvostudomány fejlődésével olyan helyzetek állnak elő, amelyekre nem számítottunk tíz vagy tizenöt évvel ezelőtt" - magyarázkodott Sparague.
A homokos szervezetek persze üdvözlik az intézkedést. "Azzal, hogy az anya és apa szót az általánosabb szülőre változtatták, lehetővé tették, hogy más típusú családok is igényelhessenek útlevelet a gyermeküknek, anélkül, hogy úgy érezzék, a kormányzat nem ismeri el a családjukat" - nyilatkozta egy leszbikus, név szerint Jennifer Chrisler. Ő a Családi Egyenlőség Tanácsának a vezetője - merthogy ilyen is van, sőt, ők kérték a szócseréket, mert Jennifernek kellemetlen volt, hogy a "feleségének" az apa rovatba kellett beírnia a saját nevét, amikor útlevelet igényeltek a közösen nevelt gyerekeiknek.
"A család felépítése változik, és ezt a kormánynak el kell ismernie, támogatnunk kell azokat az embereket, akik stabil, szerető családban nevelik gyermekeiket" - mondta Chrisler. Arra nem tért ki, miért az azonos neműek "családjai" stabilak és szeretők, s arra sem, miért nem ilyenek a normális családok.
A normalitáspártiak természetesen nem osztják a deviánsok véleményét. "Csak a balos polkorrektség feje tetejére állított világában nevezhetik fejlesztésnek azt, hogy egy születéssel kapcsolatos dokumentum kevesebb adatot tartalmaz magáról a születésről" - mutat rá közleményében Tony Perkins, a Családkutató Tanács elnöke. Hozzáteszi: ez a rendelkezés egyértelműen az azonos neműek közötti "házasságot" és az általuk való gyermeknevelést bátorítja.
Így látja Robert Jeffress dallasi baptista lelkész is. "Ez része annak a törekvésnek, melynek célja a férfi és nő közötti különbségek felszámolása. Azt akarják sugallni, hogy nincs is szükség anyára és apára ahhoz, hogy egy gyermek egészséges nevelésben részesülhessen, sőt, az a cél, hogy minél könnyebb legyen homoszexuális pároknak gyermeket nevelni" - fogalmazott a lelkész.
Az új, "nemileg semleges" nyomtatványokhoz februártól juthatnak hozzá a szegény amerikaiak.
(Kuruc.info - Fox News nyomán)

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready