2020. április 1., szerda, Hugó, Agád napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:55 Felhívta a mentőket azzal, hogy öngyilkos akar lenni, majd rájuk támadt - az ügyészség felfüggesztettel jutalmazná22:37 A háziorvosok nyílt levélben közlik Müller Cecíliával: nincs elég védőfelszerelésük22:32 Bulgária visszavonta a szájmaszkok kötelező köztéri viseléséről szóló rendeletet22:17 Idős rokkantnyugdíjast próbáltak kirabolni a cigányok - az utasok segítségnyújtás helyett csak szóltak nekik, hogy a purdékat a buszon felejtették22:07 Amerika átmeneti kormány létrehozását célzó javaslattal próbálkozik Venezuelában21:48 A koszovói alkotmánybíróság megsemmisítette a kijárási tilalomra vonatkozó kormánydöntést21:30 New Yorkban olyan magas a halottak száma, hogy hűtőkamionokban tárolják őket21:21 Törökország 90 ezer rabot tervez kiengedni a börtönökből20:58 Két héttel meghosszabbítja a leállást az esztergomi Suzuki20:48 Hogy ez nem Merkelnek jutott elsőként eszébe: Portugália állampolgárságot ad a sáskáknak a járványra hivatkozva20:34 A WHO továbbra is azt állítja, "nem bizonyított, hogy a tömeges maszkviselés potenciális előnnyel járna"20:12 Több mint nyolcszázzal nőtt a járványban elhunytak száma az elmúlt 24 órában Olaszországban20:00 Kapás Boglárka és Kozma Dominik is elkapta a vírust; MÚSZ: kilenc pozitív eredmény van19:37 "A természet a legnagyobb terrorista" - 16 tévhit a koronavírusról19:25 A bölcsesség képeket szerkesztett magának - ötrészes könyv jelent meg a "Csontváry-rejtvényről"
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

Hazudott a libsi szalámitolvaj: nem azért lopott, mert nem volt pénze - hanem mert a vérükben van

Reklám


Bakács Tibor korábban azt állította, hogy azért lopott el egy rúd szalámit a bevásárlóközpontból, mert "nem volt pénze kajára" (s ezzel egyben megjelenítette a jobboldali diktatúrában éhező ballibek sorsát), most viszont Hajdú Péter Frizbi című műsorának felvételén elárulta: valójában 10 ezer forint lapult a zsebében, s "csak a szeme kívánta meg a finomságot".
A liberális megmondóember korábban azt nyilatkozta, annyira nehéz anyagi körülmények közé került, hogy már ennivalóra is alig jutott az utóbbi hónapokban. Kérdés persze, hogy ki mit ért a szegénységen, Bakács ugyanis töredelmesen bevallotta, neki bizony nyolcvanezer forintja marad arra minden hónapban, hogy megéljen, ami azért nem jelent egyet az éhenhalással. Sőt, sok dolgozó ember örülne ma Magyarországon, ha a számlák kifizetése után ekkora összeget tudhatna a pénztárcájában. A KSH tavalyi adatai szerint például a havi létminimum (ez az az összeg, amely biztosítja a folyamatos életvitellel kapcsolatos szerény szükségletek kielégítését) 19 356 forint egy főre.
- Jelenleg 400 forint van a zsebemben - mutatta az apróját a TV2 műsorvezetőjének sajnálkozva Bakács. - Ha minden hónapban kifizetem a jelzálogot, a sárga csekkeket és a tb-met is, akkor olyan nyolcvanezer forint marad a zsebemben, azt kell beosztani - jelentette ki.
És ha ehhez hozzávesszük még azt is, hogy pszichológusként dolgozó kedvese is visz pénzt haza, akkor igen ellentmondásosnak tűnik, hogy Bakács Tibor azért lopott, mert éhes volt. Inkább arról van szó, hogy nem tudott ellenállni valaminek, amit, ha nagyon akar, még ki is fizethetett volna. Ezzel persze ő is tisztában van.
- Álságosságot érzek, amikor felteszik nekem a kérdést, hogy miért nem csirkefarhátot loptam. Azért, mert az nem olyan finom. Persze tisztában vagyok azzal, hogy a szegényeket sértettem meg, ezért pedig vezekelnem kell, amit meg is teszek. Elvesztettem a munkáim nagy részét, arról már nem is beszélve, hogy ezzel megbélyegeztem magam, hiszen a Settenkedőből Lopakodó lett - magyarázta Bakács, aki bevallása szerint "rettentően megbánta tettét". Már csak azért is, mert két nagyobbik gyermeke, a 11 és 13 éves lánya azóta szóba sem áll vele, akárcsak saját édesanyja - írja a Blikk.
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready