Ínyenceknek is
Mint ismeretes, a magyargyűlölő zsidó vénasszony azt hazudta Morvai Krisztina kérdésére Brüsszelben: senkit sem lőttek meg 2006-ban, senkit sem kínoztak meg, az egész csupán fikció.
Most közölheti vele, ha Ön nem így tudja, de akár gratulálhat is neki a tegnapi kitüntetéséhez.
Heller szerint ez csak fikció:
Több olvasónk kérte, hogy szerezzük meg, és tegyük közzé Heller Ágnes mobilszámát, mert szívesen elbeszélgetnének vele. Íme: 20/9555-788
A Kuruc.info kéri olvasóit, hogy ne fenyegessünk pl. kinyírással, háza rágyújtásával senkit (mert esetleg visszanyomozható a hívó fél, a fenyegetésből per lehet és különben is kulturáltak vagyunk...), ellenben nyugodtan kifejthetjük véleményünket, beszólhatunk, vagy melegebb éghajlatra küldhetjük az illetőt. Ha 2-3 alkalommal felhívjuk, az még nem minősül zaklatásnak (tucatnyi hívást, SMS-t nem célszerű küldeni e miatt). Éljünk a szabad véleménynyilvánítás lehetőségével! SMS-t is küldhetünk ingyen és akár névtelenül a netről, az biztosan célba ér, ha időközben kikapcsolná a telefonját, akkor is. Végül egy hasznos link: vezetékes telefonok ingyen, névtelen hívása internetről (mobilt is lehet névtelenül, habár az már pénzbe kerül, de érdemes feltölteni az egyenleget, mert ingyen SMS-t is tudunk küldeni).
A filozófusbotrányról
A Gyurcsány-kormány különféle pályázatokkal tömte ki holdudvarát, összesen csaknem félmilliárd forinthoz jutott hozzá a Radnóti Sándor, Heller Ágnes, Vajda Mihály, Gábor György és Geréby György alkotta filozófusi kör.
A kiírás szerint a pályázatban az EU-integrációval és a magyar versenyképességgel kapcsolatos társadalomtudományi kutatásokat kellett volna finanszírozni. Ehhez képest a nyertesek listáján szerepel egy Határmezsgyék: filozófia és tudomány az ókorban című pályamű, amelynek elkészítésére 89 millió forintot fizetettek ki. Hogy az ókori filozófia hogyan kapcsolódik hazánk EU-csatlakozásához, arra a tolvajok még nem találtak magyarázatot.
(Kuruc.info)