A hülye köcsög a H. Hubert-féle peren kotyogta ki, hogy jövő hónapban azért nem lesz jelen a következő tárgyaláson, mert Dubajba költözik. Rácz Károlynak ugyanis elege van Magyarországból (pedig egy éve még magyar polgárokat akart képviselni az Országgyűlésben), ahol egyedülálló "szülőként" alig tudja eltartani két gyerekét - pedig szorgalmasan kelleti bájait egy buzibárban éjszakánként.

Vajon Dubajban is ezzel próbálkozik majd?

A Velvet megkeresésére "Terry Black" elmondta, hogy erről egyelőre nem szeretne bővebben beszélni, a H. Hubert-féle perben is csak azért említette meg a dolgot, mert meg kellett indokolnia, hogy miért nem vesz részt a következő tárgyaláson, és miért az ügyvédje fogja képviselni. „Elegem van Magyarországból” – zárta rövidre a témát a buzi, de megígérte, hogy amint a határon túl van, megosztja az olvasókkal, hogy pontosan mihez kezd az életével az Egyesült Arab Emírségben. (Mi arra is kíváncsiak lennénk majd, mennyire tolerálják az arabok a buzulást - a szerk.)
Rácz nemcsak az elhunyt Daróczi Dávid egykori barátjával áll perben, hanem a Bagi-Nacsa duóval is egy tavalyi paródia miatt, amikor is a humoristák egy trágárul beszélő személynek állították be az "előadóművészt", aki Fábry Sándor farkára vágyik.
(Velvet nyomán)