Bezár!
2021. május 14., péntek, Bonifác, Gyöngyvirág napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:12 Mégsem nyílik drogambulancia a józsefvárosi Teleki téren22:08 Ombudsman: a védettségi igazolvány szabályozása nem visszás, de "lehetnek korrekciós igények"22:04 Csaknem ötmillió dollárt fizetett a hackereknek a Colonial Pipeline21:57 Egy magyar férfi "megdöntötte" az olasz rekordot: hat adag Pfizert kapott21:50 Franciaországban nagyon nagy a demokrácia, de Izrael ellen azért inkább ne tüntessenek21:42 Mindennapi hőstörténetek: Békéscsabán cigarettáért ütött a cigány, Pécsen számítógép és pénz kellett21:32 Rakétákat lőttek Libanonból Izrael irányába, de elbénázták21:15 Gondolatait használva formált mondatokat egy gerincvelő-sérülés miatt lebénult ember21:05 A Kriegsmarine egyik sikere: a Pinguin és a norvég bálnavadász-flotta20:53 Újabb jelöltet mutatott be a Mi Hazánk, ezúttal Sopronban, szimbolikus helyszínen20:45 A zsidók "örömmel és szenvedéllyel" lövik a palesztinokat, "intenzív katonai műveletre" készülnek20:20 Erdélyben (és Romániában) megszűnik a kijárási tilalom, csak a zsúfolt helyeken lesz kötelező a maszk20:02 Késelőt fogtak a fővárosban19:47 Merkelék nagyon próbálnak kiállni Izrael mellett, de szeretett muzulmánjaik ezt a legkevésbé sem díjazzák18:36 Ápolónősors Miskolcon: elfordult, megszúrta a "beteg"
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Olvasói levelek ::

Olvasónk amerikai tapasztalatai: a "jól sikerült" felvonulásokat gyermekeknek szóló buzipropaganda követi

Kedves Kurucok!
Magyar létemre az Egyesült Államokban élek, de aktívan figyelemmel kísérem az otthoni történéseket. Mivel a napokban épp Magyarországon készülnek megtartani a homokosok a szokásos "büszkeség-parádéjukat", gondoltam, tanulságképpen megmutatom nektek, mi az a jövő, ami Magyarországra is vár, ha ezeket a történéseket - az amerikaiakhoz hasonlóan - otthon szó nélkül hagyjátok.
Az alábbi képek többségét egy hozzánk közeli gyerekkönyv-bolt kirakatában fényképeztem. Jelenleg a bolt - amely egyébként többnyire kiváló gyerekkönyveket árul - csupa olyan könyvet ajánl, ami népszerűsíti, és mesés szépségűnek igyekszik lefesteni a homoszexualitást és "transzneműséget". Az interneten utánanéztem a kirakatban látott könyvek leírásainak, és ezekből néhánynak mellékelem is nektek az ajánlóját, magyar fordításban.
Ne legyenek kétségeitek: az erőszakosan nyomuló homoszexuális lobbinak a gyermekek az egyik legfőbb célcsoportja (ők azok, akik nélkülünk a legvédtelenebbek a propagandával szemben). Itt, az Egyesült Államokban ez egyértelműen látható, és az itteni az általános tétlenség lassan meg is hozza a "gyümölcsét". Határozottan azt gondolom, hogy Magyarországon - ahogy Szerbiában és Oroszországban is - csakis a korábbi évek nemzeti ellenállása volt az oka annak, hogy mindez eddig nem nyerhetett teret.
Tegye fel mindenki magának a kérdést: az előző évek sikerei után milyen folytatást akar? Olyat, amilyet ezek a könyvek ajánlanak? Vagy a gyermekeinknek egészséges jövőt? Aki az utóbbi mellett dönt, kérem, tegye meg, hogy ismét minden eszközzel tiltakozik a homoszexuálisok fesztiváljai és a homoszexualitás népszerűsítése ellen! Szülőként és leendő szülőként felelősséggel tartozunk a jövendő magyar nemzedékekért!
Ne higgyetek "békesség" és "egyenjogúság" mézesmázos szavainak! Ezeknek a könyveknek és fesztiváloknak semmi közük a békességhez, ahogy a gyermekeknek sem beteg emberek "jogharcaihoz". A magyarországi homokos lobbit az amerikai pénzeli, és az erőszakolja rá a magyarokra! Legyen ez a levelem aggódó és intő figyelmeztetés számotokra; megkongatott vészharang, mielőtt a helyzet Magyarországon is hasonlóan rossz lesz.
Üdvözlettel:
egy magyar olvasótok
 
Marcus Ewert, Rex Ray: 10 000 ruha
Bailey minden éjjel varázslatos ruhákról álmodik: kristályokból és szivárványokból készült ruhákról, virágokból készült ruhákból, ablakokból készült ruhákból... Sajnos amikor Bailey ébren van, senki sem akar hallani ezekről a gyönyörű álmokról. Épp ellenkezőleg. "Hiszen te FIÚ vagy!" - mondogatja Bailey apukája és anyukája. "Egyáltalán nem kellene ruhákra gondolnod." Azután Bailey találkozik Laurellel, egy idősebb lánnyal, akit megérint és inspirál Bailey képzelete és bátorsága. Barátságuk során együtt kezdik el elkészíteni a ruhákat. És Bailey álmai valóra válnak!
Ez a csodálatos képesköny - egy modern tündérmese azzá a személlyé válásról, akit magadban érzel - felvidítja az embereket, minden korosztályból.
(Ha valaki kíváncsi a gyermekek teljes összezavarásának technikájára, a könyvismertetők alatti linkeken, a könyvborítókra kattintva "belelapozhat" az undorító kiadványokba.)

Cynthia Chin-Lee, Lea Lyon: A házasság-küldetés (képes gyermekkönyv)
A történet a San Francisco-i öböl környékén játszódik hónapokkal azelőtt, hogy a 8. előterjesztés elutasította a homoszexuálisok házasságkötését Kaliforniában. Ez a szívmelengető képeskönyv két makacs gyerek humoros történetét meséli el, akik a saját kezükbe veszik a dolgokat. Amikor Alex elveszíti a legjobb barátját egy vitában, amiért a családja nem "hagyományos", ő és a kisöccse nekilát, hogy meggyőzze a két anyukájukat, hogy igazi esküvőjük legyen. Bár a szüleik megelégszenek az elköteleződési ceremóniával, amelyet évekkel ezelőtt tartottak meg, a gyermekeik elszántsága kitart, és a pár még az Előterjeztés életbe lépése előtt házasságot tud kötni. A szeretetük egymás iránt ragadósnak bizonyul, és a szomszédaik lassan túllépnek az előítéleteiken, és elfogadják őket annak, akik mindig is voltak: egy normális, szerető családnak. Igaz történeten alapulva, ez egy megható történet azokról, akik igazi kihívásokkal néznek szembe az egyenlőségért folytatott küzdelemben.

Lesléa Newman, Carol Thompson: Anyu, anya, és én (képes gyermekkönyv)
Ritmikus szöveg és illusztrációk, átfogó vonzerővel, amely egy kisgyermek mindennapjait mutatja be az anyukáival. A bújócskától az öltözködésig, a fürdéstől a jóéjt pusziig, nincsenek határok abban, mi mindent csinálhat egy szerető család együtt. A könyv az egynemű szülők és gyermekeik szerető kötődését mutatja meg.
 

Lesléa Newman, Carol Thompson: Apu, apa, és én (képes gyermekkönyv)
Ritmikus szöveg és illusztrációk, átfogó vonzerővel, amely egy kisgyermek mindennapjait mutatja be az apukáival. A bújócskától az öltözködésig, a fürdéstől a jóéjt pusziig, nincsenek határok abban, mi mindent csinálhat egy szerető család együtt. A könyv az egynemű szülők és gyermekeik szerető kötődését mutatja meg.

Sarah S. Brannen: Bobby bácsi esküvője
Bobby és Jamie összeházasodni készül, de Bobby unokahúga, Chloé, azon aggódik, hogy többé nem lesz Bobby bácsi kedvence. Vajon Bobby bácsi továbbra is különlegesnek fogja tartani őt?
Sarah Brannen szívmelengető története egy alternatív családban játszódik, ahol Bobby bácsi hozzámegy a fiú barátjához. A Bobby bácsi esküvője bemutatja Bobby kapcsolatát Jamie-vel, de amire igazából fókuszál, az a nagybácsi és unokahúg szeretete egymás iránt.
Gyönyörűen elbeszélve és bájosan illusztrálva, ez az egyszerű de megindító történet követeli, hogy újra és újra elolvassák.
 

Vanita Oelschlager, Mike Blanc: A két anyuci meséje (képes gyermekkönyv)
A Két anyuci meséje három gyerek tengerparti beszélgetéséről szól. Az egyik fiú a másikat kérdezi a két anyukájáról. Egy fiatal lány belehallgatva szintén kérdezősködni kezd. Egy gyermek kíváncsiságához méltóan gyakorlati kérdések következnek. "Melyik anyukád van veled, amikor horgászni mentek? / Melyik anyukád segít, amikor elkóborol a kiscicád?" Amelyekre a válasz: "Anyuci segít, amikor horgászni akarok menni. / Mindkét anyuci segít, amikor elkóborol a kiscicám."
A Két Anyuci Meséje 4-8 éves gyerekeknek készült. Ez a könyv betekintést nyújt egy nem hagyományos családba, ami egy egynemű párból és fiúkból áll. Ahogy a gyerekek beszélgetnek, világossá válik, hogy ez a fiú gondoskodó környezetben él, ahol a legnagyobb dolgok a felnőtté válás mindennapi kihívásai.

Leslea Newman, Mike Dutton: Donovan nagy napja (képeskönyv gyermekeknek)
Donovan két anyukája összeházasodni készül, ő pedig alig várja már az ünnepség kezdetét. Végtére is ő a gyűrűhordozó, fontos feladat vár rá. Bármely fiú vagy lány, akinek egynemű szülei vannak, vagy aki ismer egynemű szülőket, értékelni fogja ezt a képeskönyvet a szeretetről, családról, és házasságról. A történet betekintést enged az esküvő napjának örömébe és izgalmába, míg az illusztrációk bemutatják a boldog alkalmat egy kisgyerek szemszögéből.

David Larochelle: Abszolút és egyértelműen nem
Steven egyvalamiben egészen biztos: hogy abszolút és egyértelműen NEM homoszexuális.
Steven egy 16 éves fiú, akinek két szenvedélye van: a szex és a jogosítvány megszerzése. A probléma az, hogy Steven nem lányokra gondol, amikor a szexre gondol. Lehetséges, hogy ő - ki se mondjuk - homoszexuális? Steven elhatározza, hogy kapcsolatba lép a belső férfiasságával, olyan egészséges heteroszexuális stragégiákkal, mint elkezdeni srácokkal időt tölteni és intenzív randizásba kezdeni. De vajon heteróvá teszi-e Stevent a taktikája, vagy zavarodott marad? Abszolút óriási. Egyértelmű oldalválasztó. De abszolút, egyértelműen NEM HOMOSZEXUÁLIS!

David Levithan: Fiú-fiú találka
Ez Paul története, aki egy különleges középiskola másodikos tanulója: a pompomos lányok Harley motorokon járnak, az iskola szépségkirálynője egykor fiú volt, akit Daryl-nek hívtak (ma inkább a Végtelen Darlene nevet használja, és egyben ő a focicsapat sztárja), miközben homo-heteró szövetség alakul, hogy megtanítsák a heteró fiúkat táncolni.
Amikor Paul megismerkedik Noah-val, úgy gondolja, megtalálta az igazit. Amíg el nem szúrja. Az iskola bukmékere azt mondja, az esélyei 12 az 1-hez, hogy visszaszerzi Noah-t, de Paul nem adja fel anélkül, míg a szerelmének nagy hangot nem ad. A legjobb barátja, Joni talán elhagyja őt, a másik legjobb barátja, Tony talán ultravallásos szülőkkel küzd, és az ex-fiúja, Kyle, nem akarja otthagyni őt egyhamar, de néha mindennek szét kell hullania, mielőtt minden újra rendben összeállhat.
Ez egy boldog, jelentőségteljes, romantikus komédia a szerelem megtalálásáról, a szerelem elvesztéséről, és arról, mi mindent megteszünk egy őrült-csodálatos világban, hogy a szerelmet visszaszerezzük.
 

Alex Sanchez: Az isteni doboz
Paul egy vallásos tinédzser, aki egy kis konzervatív városkában él. Az élete alapjaiban fordul meg, amikor megismerkedik Manuellel - egy fiatal férfival, aki azt állítja, egyszerre keresztény és homoszexuális: két olyan dolog, amiről Paul azt gondolta, nem lehet meg egyszerre egy emberben. Vajon a Biblia nem tiltja a homoszexualitást? Ahogy Paul Manuel bibliamagyarázatával küzd, olyan gondolatok kerülnek felszínre, amiket Paul régóta próbált eltemetni magában, míg végül újragondolja az egész életét. Ez egy felejthetetlen könyv egy rendkívül időszerű témáról, ami igyekszik felnyitni az emberek szemét a spektrum mindkét oldalán.

Kapcsolódó:

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready