2019. február 18., hétfő, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:05 Jön az EP-választás, indul a Soros-kampány21:27 Szavak nélkül21:02 Nem mindig mesélgetett Auschwitzról Jobbik-Jákob - amikor a politikai érdek úgy kívánta, mulatott a zsidóviccen20:54 A MIÉP elnöke a Mi Hazánk irodájában köt megállapodást és tart előadást20:37 Kivonultak a parlamentből az egyesült ballibek - munka helyett inkább átruccantak Esztergomba19:56 Nyílt levél Hont Andrásnak19:50 Magyar fejlesztésű sporttérkép - minden egy helyen, egy alkalmazásban (x)19:38 "Antiszemitizmus elleni küzdelem": tanárok, diákok, ügyészek, bírák részesülnek átnevelésben a kormány jóvoltából19:05 Az EU újabb szankciókat fontolgat Oroszországgal szemben18:21 Újabb zseniális ellenzéki akció: írni nem tudnak, de tiltakozni nagyon szeretnek az elvtársnők18:03 Dúró: aki szerint értelmetlen a parlamenti munka, adja vissza a mandátumát!17:44 Kivágták Demetert a honvédelmi bizottságból17:24 Kísérti a múlt a cuki néppárti fiúkat: újabb "listázós" ügyet rángatott elő a fideszes sajtó17:00 Suzuki: még az érvényben lévő 250 órás túlórakeretet sem használják ki16:53 Le Monde: Netanjahu trójai falóként használja a V4-eket az EU ellen
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Extra ::

1956 vámszedői

Egy régi, de sokatmondó kép került a kezembe, amely 1956 végén jelent meg az egyik amerikai képes magazinban, és Magyarország bátor szellemét hivatott szimbolizálni egy bizonyos Kaufman nevű „menekült“ bemutatásával.
Zoom
Kevesen tudják, hogy mikor a szabadságharc még jóformán meg sem indult, a második szovjet támadásra még sor sem került, a „menekülők“ serege lepte el az osztrák határt, akik valamennyien mint a kommunizmus „áldozatai“ kértek menedéket. Legnagyobb részük sohasem volt antibolsevista, hanem bűnöző, ÁVH-s, kommunista magatartása miatt félelmében menekülő elem, s csak igen kis számban igazi szabadságharcos.
A „rasszizmus“ és „antiszemitizmus“ minden mellékgondolata nélkül meg kell állapítanunk azt a tényt, hogy legnagyobb részük zsidó volt. Ők voltak azok, akik a legszívetrázóbb meséket tudták elmondani saját hősiességükről, és ők lettek azok, akik lágerben sohasem laktak, hanem Bécs legelőkelőbb hoteljeiben, s akik már másnap legalább 1800 schillinggel és 2 hétre szóló panziójogosítvánnyal feketéztek a császárváros utcáin, vásárolták, csalták ki a megszorult magyaroktól a forintokat, s akik elsőnek ültek repülőgépbe, hogy körülrajongott „szabadsághősként“ érkezzenek meg Amerikába, Angliába. Valóságos fotóriporter-had várta a „magyar hősöket“ Amerikában, és így lett Kaufman úrból, az ÁVH egykori, igen lelkes besúgójából „szabadsághős“, számos lap szerint a magyar szabadságharcosok mintaképe.
Később aztán ők írták – és mind a mai napig ők írják – azokat a „hiteles“ beszámolókat, amelyek a magyarság antibolsevista szabadságharcát holmi zsidó értelmiségiek által kezdeményezett reformkommunista próbálkozásnak próbálják feltüntetni.
A magyarság teljes erejével tiltakozzék az ellen, hogy probolsevista és proszemita elemek újra megcsalják a világot, és közönséges hazudozókat, kalandorokat, ÁVH-ügynököket úgy emlegessenek, mint magyar szabadsághősöket! Kaufman úr sohasem volt magyar, hősiessége pedig abban mutatkozott, hogy ÁVH-s gazemberségei színhelyét sietve hagyta ott.
Elég volt a világ csalásából! Nem hősök ők, hanem a nemzeti forradalom és szabadságharc vámszedői, a valódi mártírok meggyalázói, és a tisztességes élet bűzlő patkányai!
D.K. - Kuruc info


Hozzászólások ( hozzászólás)

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready