A nyugati zsidóuralom „létfilozófiájának” két legnagyobb ellentmondására kívánok rámutatni.
Mindkettő világszerte naponta többször hangzik el. Nálunk a „népesség” (kedvenc áltudományos zsidó szó a magyarok szinonimájaként) arányához képest az itt másodikként bemutatott ellentmondási kategória az elsőnél sokkal gyakrabban.
Az első kategóriába tartozó ellentmondás első tétele:
Zsidó állítás: a zsidónak nincs zsidó identitása, akár a politikában tevékenykedik, akár a társadalomtudományok, akár a művészetek terén alkot.
Vagyis: Rákosinak saját maga számára zsidó identitása érdektelen volt. Ergo: nekünk is az kell legyen. Konklúzió: az egykori kommunista vérszívó terrorvezért nem tekinthetjük „zsidónak”.
Ez az érvfajta legutóbb június 20-án hangzott el a Brit Média (a B’nai Brit Média) tulajdonában lévő Klubrádió egyik csevegőműsorában.
Éppen írókról volt szó. Merthogy, állította ott az épp soros ballib zsidó, az illetőnél a származás nem érdekes, hanem az mellékes, hiszen az ilyenek emberek nem zsidókként, hanem írókként alkotnak.
Nagyon jó.
Egy pillanatra fogadjuk el ezt az anderseni mesét.
De csak egy pillanatig.
Addig, ameddig ránézünk az ugyanezen zsidók által hangoztatott másik érvre, mely cáfolja az elsőt.
Ez pedig úgy hangzik, hogy az olyan zsidó írók, mint Finkelstein (Holokauszt-ipar) vagy a Haaretz nevű izraeli baloldali lap angol kiadásában megjelenő két vezető rendszerkritikus, Gideon Levy és Amira Hass, számos kollégájukkal együtt „öngyűlölő zsidók”.
Értjük, ugye? Egy zsidónak csak a „náci” fajelmélet alapján lehet írnia. Vagyis azt, ami faját védi. Ha nem ezt teszi, mint a felsoroltak, akkor „öngyűlölő zsidók”.
Csakhogy a két felsorolt érv homlokegyenest ütközik. Vagyis kukába velük.
Most pedig nézzük meg a másik ellenlábas érvpárt!
Az egyik érv úgy hangzik, hogy a zsidónak nincs kettős identitása. Ha Magyarországon él, akkor magyar. Ha Franciaországban, francia. Stb. Aki mást állít, antiszemita.
Ezt az érvelést szintén fogadjuk el, de szintén csak egy pillanatra.
Majd nézzük az izraeli kormány, illetve állam vezetőinek oly sokszor a világ diaszpórazsidóságára vonatkozó érvét. Mely ellen még nem hallottunk tiltakozást.
E szerint Izrael állam minden zsidóért felelős.
Micsoda?
Egy zsidónak nincs kettős identitása, de Izrael úgy tekint rá, mint saját védencére?
Come on! – mondanák nemzetközileg.
Nos, csak ennyit akartam mondani.
És annyit, hogy természetesen Konrád Györgynek, Heller Ágnesnek, Demszky Gábornak, Vásárhelyi Máriának, Haraszti Miklósnak, Kőszeg Ferencnek, György Péternek, Dalos Györgynek, Kenedi Jánosnak, a két Kende Péternek (párizsi és itteni) és fajtársainak a világért sincs kettős identitásuk.
Ami egyébként teljesen igaz. Egyetlen, minden mást felülíró identitásuk van. Zsidó.
Zoom
Hogyan is üvöltött egy barátom gyermeke iskolájában néhány a világért sem kettős identitású gyerek a magyar-osztrák 2:0-ás mérkőzés után? Így: „Ria, ria, Ausztria!”
Ami szinguláris identitás.
Alitea Guzmán - Kuruc.info