A Hír TV szombaton azt jelentette, hogy „atrocitás nélkül ért véget az idén a Budapest Pride”. „Ellenzéki politikusok, Colleen Bell amerikai és Ilan Mor izraeli nagykövet mellett több multicég is megjelent a rendezvényen, támogatásáról biztosítva a felvonulókat.”
Összenő tehát, ami összetartozik: a nyugati világ vezetőinek ez téma a második legfontosabb. Az első, mint tudjuk, az antiszemitizmus.
A híradás még megemlíti azt, hogy Colleen Bell szivárványszínű ruhában jelent meg. Úgy érezzük, jövőre már műkukit is felszíjaz derekára.
Zoom
Colleen Bell jövőre mit vesz fel?
Azt is megtudtuk a tudósításból, hogy a Budapesten dolgozgató 81 külképviselet közül 31 támogatta az idei Pride-ot, ami hattal több, mint az elmúlt évben.
Miután – igen helyesen – a Hír TV e két képviselet vezetőjét emelte ki, hiszen a világon ők a legfontosabbak a Nyugat politikájának meghatározásában, szabad országunkban szabad véleményként elmondjuk, szerintünk Bellnek és Mornak hol kellett volna felvonulnia.
De még mielőtt ebbe belekezdenék, szögezzük le: a jobboldalon szinte nincs olyan ember, aki ne azt mondaná, hogy a szexualitása mindenkinek saját magára tartozik. És ahogyan a családosok sem vonulnak fel demonstrálni, miközben netán levizelnék a kocsi platójára felállított menórát, ahogyan a szexuálisan az LGBTQ irányában elszökkentek gúnyolják a keresztet és egyéb keresztény jelképeket, úgy az LGBTQ-sok is maradjanak privát szférájukban, ugyanis vonulásuk pontosan az ellenkező hatást éri el, mint amiért állítólag felvonulnak. Mérhetetlen ellenszenvet keltenek az átlagemberben saját maguk ellen.
Zoom
Mi sem vizeljük le a kocsi platójára felállított menórát
Szóval, mire is gondolunk, hogy e két nagykövet hol vonulhatna fel?
Ami Colleen Bellt illeti, ő nyugodtan részt vehetne egy olyan békemenetben, amely követeli, az Egyesült Államok fejezze be országok megszállását és szétrombolását. Elég volt Afganisztán, Irak, Líbia, Szíria stb. szétbombázásából, hiszen az onnan menekültek és az onnan menekülteknek magukat kiadók nálunk kötnek ki.
De masírozhatna egy olyan békemenet soraiban, amely Guantánamo bezárását követeli. Mert azért mégsem szép embereket vád nélkül fogva tartani és kínozni.
Ilan Mornak is ajánlhatunk néhány receptet a menetelésre.
Zoom
Ilan Mor mehetne vonattal is
Például egy olyan demonstráción, amelyet még nem tiltottak be nyugati világunkban és amely arra irányul, hogy gyarmattartó országa ne lőjön le naponta palesztin gyermekeket, asszonyokat, ne lopja el a palesztinok vizét, ne engedje, hogy az iszonytató zsidó telepesek palesztin falvak lakóit gyilkolják meg, hogy hadserege ne romboljon le palesztin házakat, ne tépjen ki félezer éves olajfákat, rendszere ne gyakoroljon apartheid megkülönböztetést a palesztinokkal szemben, és azonnal szüntesse meg a szomjazó, éhező palesztinok lakta, az izraeli szoldateszka által lerombolt épületeiket építőanyag hiányában újjáépíteni képtelen gázaiak elleni blokádot, és hogy azon nyomban takarodjék ki az évtizedek óta megszállt Ciszjordániából.
Ugyanakkor játszadozzunk el azzal a gondolattal, hogy mi lenne, ha egy ilyen menethez csatlakozna az ott, területileg illetékes magyar nagykövetség vezetője. Vagy akár az ottani amerikai nagykövet, aki inkább elviselné, ha e kellemetlen feladat helyett egy izraeli tank roncsolná szét képmutató arcát.
Ami persze elképzelhetetlen. De arra jó, hogy még jobban átérezzük, miért utálják nálunk még az eddigieknél is jobban és többen ezt a két országot.
Alitea Guzmán - Kuruc.info
Frissítés: íme, ilyen - a Zsindex szerint - "egy igazi partiarc":