Nem új történet, hogy a zsidók mindenben kiváltságosak. Ha egy zsidó mesél egy zsidóviccet, azon nevetgélni szabad, sőt kell. Ha egy nem zsidó, akkor már résen kell lenni.
Egy zsidónak a mondanivalóját szintén mindenkor készpénznek kell venni. Akkor is, ha azt egy nem zsidó elmondásában színtiszta antiszemitizmusnak kiáltanák ki.
Nálunk a zsidó rabszolgatartással alig foglalkozunk. E portál nyilván a kivételekhez tartozik. Innen mindenki naponta tájékozódhat, miként nyögi a Nyugat a zsidóuralom igáját. Mármint a mait.
De a régi rabszolgatartásról méltánytalanul kevés szó esik.
Ezt feltétlenül pótolni kell.

Finkelstein könyve napjaink szellemi rabszolgaláncáról szól
És ígérjük, ezt az írást több fogja követni a témában. Tényekre támaszkodva, mert a liberális zsidókat nem hozza ki semmi jobban a sodrából, mint a tényekre támaszkodó beszámoló, cikk, elemzés. A legjobban pedig attól vannak ki, ha egy nekik nagyon nem tetsző kóser szerzőtől idéz valaki. Így volt/van ez Finkelstein Holokausztipar című könyvével is, vagy Max Blumenthallal (akinek, igaz, az anyja nem zsidó) öklendezik fél New York tavaly a 2014-es a gázai likvidáló háború eredményéről Az 51 napos háború címen megjelent könyve okán is.
Akkor most nézzük a rabszolgatartást, és vegyük elő Marc Lee Raphael rabbi 1983-ban megjelent könyvét, amelynek címe „Zsidók és judaizmus az Egyesült Államokban: dokumentált történelem” és amely foglalkozik a rabszolgakereskedelemmel.
Zoom
Ilyen egy jól jövedelmező zsidó üzlet
A zsidók nemcsak az egykori nyugat-afrikai rabszolga-kereskedelemben vették ki oroszlánrészüket, de az 1600-as évek közepe táján virágzó holland gyarmati rabszolgabizniszben is (nyissa ki a száját, kedves olvasó, hogy megkopogtathassam fogait, elég egészségesek-e!).
De remek üzleteket csináltak a 18-ik században is, amikor a zsidók lelkesen vettek részt az úgynevezett „háromszögletű kereskedelemben, ami azt jelentette, hogy Afrikából a nyugat-indiai szigetekre (a Karib-tenger egy részéről van szó) rabszolgákat hoztak, ahol elcserélték őket melaszra, amit azután Új-Angliába vittek (azaz az USA észak-keleti részében fekvő hat szövetségi államba), hogy ott rummá alakítva azt Afrikában sózzák rá a vevőkre. Olyan kereskedők, mint Isaac Da Costa, David Franks vagy Aaron Lopez.
Zoom
Már évszázadokkal ezelőtt is alakították a faji arányokat
Amikor a zsidók talpára a jó inkvizíció táján (és emiatt kissé elhamarkodottan) útilaput kötöttek Spanyolországban, a spanyol és portugál zsidók Hollandiába, pontosabban Amszterdamba menekültek, ahol egy egész kereskedelmi univerzumot alakítottak ki maguknak. Majd egy részük az Új Világ holland és angol birodalmába spricceltek. Így kerültek Curaçaóba, Surinamba, Recifére, Barbadosra, Jamaikába és egyéb helyekre. És itt aktivizálták magukat a feljebb leírt kereskedelemben.
A jó rabbi felsorolja legnagyobb hajóikat és tulajdonosaikat, amelyekkel a rabszolgákat szállították.
Íme, változtatás nélkül:
  • The 'Abigail-Caracoa' - Aaron Lopez, Moses Levy, Jacob Crown, Isaac Levy and Nathan Simpson
  • The'Nassau' - Moses Levy
  • The 'Four Sisters' - Moses Levy
  • The 'Anne' & The 'Eliza' - Justus Bosch and John Abrams
  • The 'Prudent Betty' - Henry Cruger and Jacob Phoenix
  • The 'Hester' - Mordecai and David Gomez
  • The 'Elizabeth' - Mordecai and David Gomez
  • The 'Antigua' - Nathan Marston and Abram Lyell
  • The 'Betsy' - Wm. De Woolf
  • The 'Polly' - James De Woolf
  • The 'White Horse' - Jan de Sweevts
  • The 'Expedition' - John and Jacob Roosevelt
  • The 'Charlotte' - Moses and Sam Levy and Jacob Franks
  • The 'Franks' - Moses and Sam Levy
Ennyi volt a bevezető.
Néhány hét múlva megvizsgáljuk a rabszolga-kereskedőkről írt, a zsidók által nagyon gyűlölt háromkötetes történelmi munkát, amelynek címe „Titkos kapcsolatok feketék és zsidók között”. E kötetek igazi tudományos munkák: lábjegyzetek tömkelegével.
Aki elvándorol az Amazon valamelyik online könyvkereskedéséhez, valahogyan nem tudja megvenni e köteteket. Kivételek vannak: így az amazon.com amerikai honlapja.
Zoom
Louis Farrakhan rabszolga-leszármazott muszlim is a zsidók mellékterméke - kezében a Titkos kapcsolatok feketék és zsidók között című könyv
De mindenhol ott van egy Harold Brackman nevű történész 1994-ben megjelent könyve Hazugságok minisztériuma: az igazság "A titkos kapcsolatok feketék és zsidók között” címmel, amelyben Brackman úr el akarja hitetni velünk, hogy vizsgálódási tárgya, azaz a három kötet, csupa hazugság.
Nos, nemsokára e csupahazugság kötetekről számol be közszolgálati feladatokat teljesítő honlapunk.
Janits András – Kuruc.info