Aki nem ismeri Bartus Lászlót, annak hadd mutassuk be.

A végzettségét tekintve szociológust még a szocik idején küldték ki New Yorkba, hogy ott az Amerikai Népszava néven létrehozott lapja mögé bújva magyar titkosszolgálati pénzen ügyködjön az amerikai magyarság megosztásán. Amiben egyáltalában nem volt sikertelen.
Az Amerikai Népszavát a Fidesz által kinevezett Dán Károly nevű Stockholm-szindrómás New York-i főkonzul magyar adófizetői pénzen tucatjával járatta, noha a konzulátuson a kutya sem olvasta. (Kumin Ferenc mai New York-i főkonzul is követi elődje példáját, miközben még Dánnál is nagyobb hévvel nyalogatja az ottani ortodox és szektás zsidók talpát.)
Bartus életének legnagyobb terhe, hogy belekeveredett a Hitgyülibe, és annak hosszabb időn át tagja volt. Majd kiábrándulva írt egy leleplező könyvet Németh Sándorról és bandájáról Fesz van címen.
Németh Sándor és Hitgyülije azóta is kísérti, de ez érthető.
Ami nála érdekes, hogy a hites gyülevészek ideológiájából csak egyvalamit őrzött meg, de azt nagyon. Ez pedig a zsidó- és Izrael-imádat.
Amit annyira túltol, hogy neki mindenki antiszemita, aki nem imádja úgy a zsidókat, mint még Németh Sándor sem. Pedig az nehéz.
Bartus most egy online felületen lévő blogjára ír. Mégpedig nagyon szorgalmasan. Mondanivalójának lényege: mindenki Orbán zsebében van, beleértve a Klubrádiót. Na, ha valaki ilyet mond, tényleg diliflepnit állít ki magáról, de égő zsidóimádata miatt a ballib oldal még ezért is nagyon szőrmentén bánik vele.
Korábban igen gyakori témája volt a sajtó. És egyet meg kell adni. Zsidóimádata miatt totál teflonbevonatúnak tekinti magát, aki odavághat a tényekkel is a ballib médiazsidóknak.
Akik ebben kételkednek, hadd idézzük idén április 21-i cikkének címét, amely Zsidó szekta kezén a liberális média. Ugye nem rossz cím?
Nos, e cikkében oly részletességgel és valóban tényszerűen ír a hazai zsidó média New York-i zsidó tulajdonlásáról elsősorban a Klubrádió és 168 Tóra tulajdonos B’rit Média révén, ami páratlan, ha arra gondolunk, erről elsősorban a hazai "jobboldali" médiánk kussol olyan mélyen, mint a Mariana-árok.
Bartus bemutatja a B’rit Média tulajdonosát, a kárpátaljai zsidó Alexander Rovt haszidi spekulánst. Az igen terjedelmes cikkben érdekes információkat közöl a Fidesz-zsidó Köves Slomóról és sok másról.
Az a tény, hogy Bartust most a Népszabadság felfüggesztése megrázta, és azt nem nevezte orbánistának, azt mutatja, ez az egykori rákosista lap talán zsidóbb volt még annál is, mint aminek hittük.
Szalonna János - Kuruc.info