Schmidt Mária holokausztluvnya Látószög nevű blogján tegnap terjedelmes cikket posztolt ki ezzel a címmel: „A nyitott társadalom és a liberális forradalom”.
A Terror Háza igazgatója, az LMP-s Ungár Péter anyja, a Sorsok Háza nevű költséges torzó megálmodója, Ungár-özvegy milliárdos Schmidt Mária Sorost küldte el igen meleg éghajlatra, mert most Orbánéknál Soros az éghajlatra küldendő.
Zoom
Schmidt Mária, a milliárdos Ungár-özvegy
Nem véletlen, hogy az e heti Heti Válasz is azzal foglalkozik, vajon mi lesz Soros budapesti Közép-Európai Egyetemével, azaz marad-e vagy menesztik.
Némi spétreakciót fedezhetünk fel itt is, ugyanis Orbánnak már jó néhány éve állt rendelkezésre, hogy ezt a takarítást megtegye.
Soros Közép-Európai Egyetemét a cikkíró „az új Lomonoszov egyetemnek nevezi”.
Mint ismeretes, az egyetemet, a „CEU”-t, Prágából nem sokkal ottani befészkelése után, az 1990-es évek legelején rúgták ki a csehszlovákok, és fogadta azt be az akkori Antall-kormány.
A hololuvnya írásának legbecsesebb része ez:
Soros tehát Magyarországon, és a régióban máshol is, a leszerepelt komcsik és a velük mindenben összebútorozott libik legfőbb támogatójává, sőt eltartójává vált. És maradt a mai napig. Megtestesít mindent, amit megvetésre érdemesnek tartunk. A kommunista hatalomátmentőket, az igazságtétel elszabotálását, nemzeti érdekeink képviseletének elbagatellizálását. Soros, ma annyit tesz, mint liberális, a liberális annyit, hogy SZDSZ, vagyis utálatos, nemzetietlen, arrogáns és vállalhatatlan.
Ami első nekifutásra rendben is lenne.
De másodikra már nem.
Mert ha az lenne, semmi nem indokolná, hogy egy ilyen intézmény magyar földön működjön.
Az pedig végképp nem, hogy Schmidt Mária kormányának szóvivője, Kovács Zoltán a rendszerváltás után hosszú éveken át Soros támogatásból élt, amely évek nagy részét ezen az egyetemen töltötte.
Zoom
A zsinagógák utálatos képéhez oly közel rokonítható arcú Kovács Zoltán
Lássuk saját, hivatalos életrajzának azt a részét, amely azt mutatja, hogy több mint egy teljes évtizeden át a liberális, SZDSZ-es, utálatos, nemzetietlen, arrogáns, vállalhatatlan, leszerepelt komcsik, a velük mindenben összebútorozott libik legfőbb támogatottja kitartottjaként lébecolt:
  • 2002. június: PhD diploma a CEU-n (Vagyis az első Orbán-kormány idején!)
  • 2001. szeptember: PhD diploma a Debreceni Egyetemen
  • 1999. szeptember – 2004. június: tanársegéd, majd adjunktus a Miskolci Egyetem Történettudományi Intézetében
  • 1997. augusztus-október: Junior Fellowship, Woodrow Wilson Center, Washington
  • 1996. október-december: négy hónapos kutatóösztöndíj a Londoni Egyetemen (University College)
  • 1996. október-1999. szeptember: PhD ösztöndíj a CEU-n (”The Political Image of the Habsburg Monarchy in Great Britain, 1749-56”)
  • 1995. június-1996. október: ’Pre-Doctoral Fellowship’ CEU
  • 1995. szeptember – 2000. szeptember: óraadó a Kossuth Lajos Tudományegyetemen
  • 1994. október-1995. október: Soros/Foreign & Commonwealth Office ösztöndíj, Oxford, (Queen’s College)
  • 1994. augusztus: Alpbacher Sommerhochschule – Lehrgang Europäische Intergration – nyári egyetemen Ausztria EU-s csatlakozása kapcsán
  • 1993: Prof. H. Balázs Éva (ELTE) vezetésével három éves kutatómunka az MTA TMB keretében
  • 1993: kitüntetéses történészdiploma a Kossuth Lajos Tudományegyetem, MA diploma a CEU-n (Azaz Antall idején kezdte.)
Soros - mai árfolyamon - összesen 23 millió forinttal támogatta Kovács tanulmányait.
A zsinagógák utálatos képéhez oly közel rokonítható arcú (bocsánat az irodalmi szóért) Kovács Zoltán szinte mindenben a jelképe annak, ami ma zsidóügyben az Orbán-kormány. Nem csak velejéig hazug, de felfelé nyaló, lefelé taposó undormány.
Milyen jó lenne egy olyan parlamenti képviselő, aki nyilvánosan tenné fel a Soros-ellentmondás kérdését az Országgyűlésben.
Alitea Guzmán - Kuruc.info