2017. augusztus 18., péntek, Ilona, Lenke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:24 Trump stratégiai főtanácsadójának ez volt az utolsó munkanapja a Fehér Házban20:53 Jöhet a sztrájk a Tescónál - a munkavállalók nem fogadták el a cég ajánlatát20:40 Ezeket a szép européer fiatalembereket keresik a katalóniai támadások miatt20:28 Finnországban pedig allahakbaros késelés volt, de persze még több "menekültet" Európába!18:29 Európai hétköznapok: Németországban is volt egy utcai késelés17:57 Háromdimenziós nyomtatással készült műholdat juttattak a világűrbe17:35 Erdogan arra biztatja merkelisztáni törökjeit, hogy az urnáknál adják meg a szükséges leckét Berlinnek16:36 Autonómiaharcot ígért Vona 2018 utánra16:21 A Balaton térségében is dagad a Mészáros-birodalom15:31 Csak öt hétre kellett bevonulnia Kulcsár Attilának a börtönbe - napokon belül már jön is ki15:08 Második világháborús kódolókészülékre leltek Bajorországban14:20 "Pokolban pihenő szellemek" - Schwarzenegger a saját apja emlékét is képes szemétdombra küldeni a zsidóknak és niggereknek történő benyalás során13:48 Több autópályán is nagyobb torlódás alakult ki13:01 Semjén szerint Izraeltől kell tanulnunk, anélkül nem tudnánk megvédeni minden magyart12:50 Internetes bíróság kezdte meg működését Kínában
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika :: :: Hozzászólások

Botka-ellenes forradalom a zsidó gettórádió hallgatótáborában

Reklám

Amióta Botka László lett az MSZP miniszterelnök-jelöltje, és lepattintotta magáról az együttműködést a szemkilövető Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnökkel, még a szokásosnál is élvezetesebb hallgatni azt a siránkozást és üvöltözést, amit a Klubrádió nevű zsidó gettóadó betelefonálói rendeznek.

Az elmúlt napokban talán három magányos hangon kívül mindegyik a legnagyobb vehemenciával őrjöngött Botka ellen, és fejezte ki imádatát Gyurcsány mellett.
Ilyenkor ütközik ki a legpregnánsabban ennek a rádiónak a súlyosan etnikai jellege, ami természetesen nem csak a szerkesztőségi tagok esetében áll fenn nagyjából 90 százalékban az 1 százalékos zsidóságot magának tudó Magyarországon, hanem annak hallgatói táborában, amelynek etnikai homogenitása akkor is azonnal érezhető, amikor jelentkeznek hirdetéseikkel. Mint a „Bálint-házas”, klezmerzenés, „Karinthy Márton vatyok”, jöjjön „a Pozsonyi úti Láng-Tékába” és a zsidó bűztől elárasztott egyéb reklámok.
E rádió hallgatóságának faji azonossága óvatos becslések szerint is mintegy 85 százalék.
És ezek azok, akiket e héten a totális kétségbeesés kerített hatalmába. Ugyanis eleve egy nem zsidó, tehát nem Majtényi-féle politikus vette át a „demokratikus” ellenzék vezetését, hanem egy fajilag magyar.
De ezt még elviselték volna a hallgatók, hiszen Gyurcsány sem zsidó fajilag, viszont Dobrev Klárával kötött házastársi kapcsolata révén és főleg viselkedése alapján ő is száz százalékosan megbízható műzsidó.
Csakhogy a nem zsidó Botka belerúgott a Klubrádió zsidó hallgatóságának idoljába, Gyurcsányba. Ettől azután akkora ribillió lett, amire nem sok példa volt az utóbbi időben.
Zoom
Bolgár György, a betelefonálós műsor házigazdája láthatóan kínos helyzetbe került. Mint echte zsidó érzelmileg természetesen Gyurcsánnyal azonosul, hiszen Bajnai már nincs a láthatáron. Azaz elméletileg a betelefonáló ajvékolók mellé kellene állnia, de a dörzsölt zsidaja pontosan tudja, ha nyíltan Botka ellen fordul, és a „ki tudja, mit hoz a jövő” alapon netán az MSZP nyerne, egy Gyurcsány mellett lecövekelő Klubrádió nemigen számíthatna azon milliárdokra, amelyeket az ő uralmuk idején e „fenyegetett” rádió megszokott.
De nekünk ebből nagyon is érdemes levonni a tanulságot.
Egészen biztos, hogy Botka nem fogja tudni megnyerni a választást, és így a „demokratikus ellenzék” sem, hiszen még ha az a váratlan helyzet adódna, hogy az elkövetkező 9 hónapban valamilyen fordulat miatt Orbán és pártja népszerűsége komolyabban esne, éppen a DK-hívek, azaz a klubrádiósok szavazatai hiányában képtelen lenne felülkeverednie Orbánon.
Mi pedig reméljük: ez a választás adja meg a kegyelemdöfést a nemzetellenes magyarországi baloldalnak.
Janits András - Kuruc.info Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2017 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready