2017. június 22., csütörtök, Ákos napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:37 Bulgáriai cigány volt az "oltalmazott" afgán hűtőkocsis bűntársa - képzeljék, ő is "menekült"22:12 Macron szerint "egyes kelet-európai politikai vezetőknek" csak az EU pénze kell, az "értékei" (mint például a muszlim hordák) nem22:05 Mészáros megmutatta, ki az új oligarcha a gáton: még a páholyából is kitették Simicskát22:02 Kikerülné a plakáttörvény kétharmados buktatóját a Fidesz - csak az ő propagandájuk kaphatna zöld utat21:36 Nehéz helyzetbe került egy izraeli bíró: az ultraortodox férfinak vagy a holotúlélő nőnek adjon igazat?21:00 Választási kampány Merkelisztánban: a hazaárulást újabban felvilágosult patriotizmusnak hívják20:50 A magyar vezérkari főnök átvette a V4-elnökség katonai irányítását20:37 Ebben a kilenc kérdésben sem lesz népszavazás19:50 Félezer ukrán katona lett öngyilkos a donyeci harcok után19:03 Nem a muszlim hódítás Európa legnagyobb baja, hanem az iszlámellenesség és az antiszemitizmus!18:37 Itt a követendő példa: több száz szovjet emlékműtől szabadulnak meg a lengyelek17:50 Uniós jogba ütközik az online szerencsejátékok engedélyezésére vonatkozó magyar szabályozás17:41 Kivételes államférfiúnak nevezte Horthyt Orbán - itt is van a kormányzó babusgatott zsidóinak a felháborodása17:27 Pert vesztett az oláh csendőrség az Erdély-zászló ügyében17:16 Mirkóczki szerint a Fidesz és az MSZP szimbiózisban él
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika :: :: Hozzászólások

Botka-ellenes forradalom a zsidó gettórádió hallgatótáborában

Amióta Botka László lett az MSZP miniszterelnök-jelöltje, és lepattintotta magáról az együttműködést a szemkilövető Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnökkel, még a szokásosnál is élvezetesebb hallgatni azt a siránkozást és üvöltözést, amit a Klubrádió nevű zsidó gettóadó betelefonálói rendeznek.

Az elmúlt napokban talán három magányos hangon kívül mindegyik a legnagyobb vehemenciával őrjöngött Botka ellen, és fejezte ki imádatát Gyurcsány mellett.
Ilyenkor ütközik ki a legpregnánsabban ennek a rádiónak a súlyosan etnikai jellege, ami természetesen nem csak a szerkesztőségi tagok esetében áll fenn nagyjából 90 százalékban az 1 százalékos zsidóságot magának tudó Magyarországon, hanem annak hallgatói táborában, amelynek etnikai homogenitása akkor is azonnal érezhető, amikor jelentkeznek hirdetéseikkel. Mint a „Bálint-házas”, klezmerzenés, „Karinthy Márton vatyok”, jöjjön „a Pozsonyi úti Láng-Tékába” és a zsidó bűztől elárasztott egyéb reklámok.
E rádió hallgatóságának faji azonossága óvatos becslések szerint is mintegy 85 százalék.
És ezek azok, akiket e héten a totális kétségbeesés kerített hatalmába. Ugyanis eleve egy nem zsidó, tehát nem Majtényi-féle politikus vette át a „demokratikus” ellenzék vezetését, hanem egy fajilag magyar.
De ezt még elviselték volna a hallgatók, hiszen Gyurcsány sem zsidó fajilag, viszont Dobrev Klárával kötött házastársi kapcsolata révén és főleg viselkedése alapján ő is száz százalékosan megbízható műzsidó.
Csakhogy a nem zsidó Botka belerúgott a Klubrádió zsidó hallgatóságának idoljába, Gyurcsányba. Ettől azután akkora ribillió lett, amire nem sok példa volt az utóbbi időben.
Zoom
Bolgár György, a betelefonálós műsor házigazdája láthatóan kínos helyzetbe került. Mint echte zsidó érzelmileg természetesen Gyurcsánnyal azonosul, hiszen Bajnai már nincs a láthatáron. Azaz elméletileg a betelefonáló ajvékolók mellé kellene állnia, de a dörzsölt zsidaja pontosan tudja, ha nyíltan Botka ellen fordul, és a „ki tudja, mit hoz a jövő” alapon netán az MSZP nyerne, egy Gyurcsány mellett lecövekelő Klubrádió nemigen számíthatna azon milliárdokra, amelyeket az ő uralmuk idején e „fenyegetett” rádió megszokott.
De nekünk ebből nagyon is érdemes levonni a tanulságot.
Egészen biztos, hogy Botka nem fogja tudni megnyerni a választást, és így a „demokratikus ellenzék” sem, hiszen még ha az a váratlan helyzet adódna, hogy az elkövetkező 9 hónapban valamilyen fordulat miatt Orbán és pártja népszerűsége komolyabban esne, éppen a DK-hívek, azaz a klubrádiósok szavazatai hiányában képtelen lenne felülkeverednie Orbánon.
Mi pedig reméljük: ez a választás adja meg a kegyelemdöfést a nemzetellenes magyarországi baloldalnak.
Janits András - Kuruc.info Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2017 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready