Bezár!
2021. július 24., szombat, Kinga, Kincső, Csenge napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:57 Tizenötezer lakost evakuáltak a manilai agglomerációból16:41 "Énekeljük együtt jó hangosan a Himnuszt" - Szilágyi Áron háromszoros olimpiai bajnok16:26 Észtország száz kilométer szögesdrótot ajándékoz Litvániának15:23 Kormányrendelet: mostantól név szerint jelentenek a 60 év feletti oltatlanokról Magyarországon15:11 Kiszorította az LMBTQP-felvonulást az Andrássy útról a Mi Hazánk - jövőre már a betiltás a cél14:21 Országos éjszakai kijárási tilalom Afganisztánban14:06 Az Egyesült Államok légi ereje besegített egy kicsit a szomáliai kormánynak13:38 A gyógykezelésen átesett daganatos betegek is olthatók Szputnyik V-vel12:55 Verrasztó Dávid döntős 400 méter vegyesen12:30 "Nem piszkolom be a kezeimet" - eltiltották az algériai dzsúdóst, mert nem állt ki zsidó ellenfele ellen12:03 Gyülekezési no-go zóna: lehet tüntetni a cigánybűnözés ellen Jászapátiban, de csak statikusan11:56 Tokió 2020: tizenhét új koronavírusos eset11:44 Ne állj be a sorba! - Homeland And Family-ajánló (x)11:36 Szóváltás esetén alkalmazható taktikák11:17 Repülővel szállítják a pórul járt utasokat Csitába
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika ::

Cégiratok: Az MSZP volt alelnöke bevásárolta magát a Hír Tv-be - Fábry Csintalanról

Reklám


Óriás őspatkány(Rattus csintalanicus)
A Bombagyár legutóbbi adásában Hering József Csintalan általi leőspatkányozásával kapcsolatban kifakadtam, hogy vajon mit keres az a Csintalan Sándor a HírTV-n, aki a Józsi által lefordított Simon Peresz-kijelentésre (az izraeli miniszterelnök szerint a zsidók fölvásárolják Lengyelország és Manhattan mellett Magyarországot is) annyit reagált, hogy az egy antiszemita hőzöngés, ha pedig igaz, akkor kasztrálja magát, és megeszi a Hősök terén a cipőjét. Azóta egy videófelvétel is bizonyítja, hogy a Máárív héber nyelvű lapban megjelent idézet pontos, később pedig a magyarországi izraeli nagykövetség is elismerte a fordítás hitelességét. Csintalan, (köztörvényes bűnöző, a KISZ KB és az MSZMP volt kádere, az MSZP volt alelnöke és Tasnádi Péter üzlettársa - a szerk.) érdekes figura, ő már kiókumlálta azt is, hogy Toroczkait, de a Kuruc.infót is Gyurcsányék fizetik. Jól írja róla a Magyar Jelen legfrissebb számában megjelent publicisztikájában Juhász László, hogy Csintalan remek eunuch lesz, hiszen egy duci és szolgalelkű nyalógép már most is.

Csintalan-Tasnádi tengely

(7 évvel ezelőtt a Napi Magyarország, később, 2004-ben a Magyar Nemzet arról tudósított (eredeti cikk itt), hogy, idézzük: 

"Tasnádi Péter és Csintalan Sándor MSZP-s politikus szervezésében, a Korda György táncdalénekes panzióként is működő villájában rendszeres összejöveteleken vett részt több balliberális politikus, üzletember és közéleti személy. Az összejövetelek fő témája az Orbán-kormány elleni politika összehangolása. A találkozókat telefonon szervezték, és kizárólag Tasnádi és Láposi Lőrinc cége, a Mesterdetektív Iroda által ellenőrzöttek vehettek rajta részt. Háromhetente itt találkozott Hack Péter (SZDSZ), Csintalan Sándor (MSZP), Juszt László újságíró, Aczél Endre újságíró, Schmuck Andor (MSZP), Karl Imre (MSZP), Bognár Péter ügyvéd, Erős János, aki a Magyar Fejlesztési Bankot irányította, Vincze Béla MSZP közeli vállalkozó."

Fábry: többszörösen odakozmált pöffeszkedő

Érdemes felidézni, mit mondott Csintalan Sándorról és a hozzá hasonló kaméleon típusú politikusokról Fábry Sándor a Fidesz-közeli Heti Válasznak adott korábbi interjújában: "Természetesen számomra a Hír Tv-n pöffeszkedő, többszörösen odakozmált Csintalan Sándor is elfogadhatatlan, amint Pozsgay Imre és Szűrös Mátyás jobboldal közeli jelenléte is az. Már annak sem örültem, hogy ő, az egykori moszkvai nagykövet kiáltotta ki a köztársaságot. Akkor látszott, hogy bizony farfekvéses ez a mi kis születő demokráciánk. Meggyőződésem, hogy Pozsgay jelenléte sem hoz annyi szavazatot, mint amennyit a jobboldal morális tartalékaiból elvisz. De ez legyen a Fidesz baja.”)


Kisfia: Csintalan Márton
A válasz (mármint a kérdésre, hogy mi a fideszes kötődésű HírTV Zrt. és a fideszes Csintalan Sándor között az erős kötőerő) egyszerűbb, mint gondolnánk. A Bombagyár.hu Pannonmixer nevű olvasója néhány cégpapírral segített.

Bukfenc Hír Tv tulajdonos lett

A Simicska Lajos által jegyzett Mahir átalakulásából születhetett meg a HírTV, melynek fő tulajdonosa a Pro-Aurum, amely Sárkány-Nagy Erzsébet vállalata. Sárkány-Nagy a vegyépszeres Nagy Elek húga. Ebbe a cégbe tartozik a Rác-Ing, amely viszont Csintalan Sándoré (és egyébként a botrányos privatizációjáról híres Budai Hengermalommal kapcsolatban is fölmerült). Az itt mellékelt cégbírósági okiratból egyértelműen kitűnik, hogy a HírTV Műsorszolgáltató és Hirdetésszervező Zártkörűen Működő Részvénytársaság a MAHIR PRESS MEDIA Korlátolt Felelősségű Társaság jogutódja, illetve jelentős részesedéssel bír benne a PRO-AURUM Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság.
Bizonyító erejű cégbírósági kivonat itt.


Iwiwes adatlapja szerint Izraelben tanul (vélhetően cikkünk hatására már törölte magát)


A Pro-Aurum cégjegyzéki papírjaiban egyértelműen szerepel többek között a Budai Hengermalom Zrt. mellett a RÁC-ING Ingatlanhasznosító-Beruházó Korlátolt Felelősségű Társaság, amely a Cégközlöny 2006-os évfolyamának 26. számában az 59 259. oldalon szereplő információk szerint a szavazatok 100%-ával rendelkezik. Bizonyító erejű céges kivonat itt.

A Rác-Ing Kft. papírjaiból pedig kitűnik, hogy a vállalatot Csintalan Sándor vezeti (Bizonyíték itt):

„Csintalan Sándor (an: Reznák Ilona) 1039 Budapest, Kinizsi u. 65.”

Fiacska Izraelben

Csintalan Nóra neve mellett itt is fölmerül a Budai Malomipar Kft.: a hárommillió forintos törzstőkével indított Rác-Ing 400 000 000 forint névértékű törzsbetétet szerzett meg belőle 2002. május 6-án. Mindezeket láthatjuk a mellékelt dokumentumokban. (Testvére, Márton iwiwes adatlapja szerint Izraelben tanul. Talán felvilágosíthatná apjukat Simon Peresz kijelentéséről)

Különösebb összefoglalás nélkül is látható a kapcsolat. Ez az összefonódás gyönyörűen megmagyarázza, hogy ez a szemét ügynök mit keres egy elvileg jobboldali médiumban. Látszik, hogy a HírTV sem hitelesebb, mint bármelyik másik adó, ha a pénzügyek nyomán haladunk. De ez Magyarországon már egyáltalán nem meglepő. No, ki szeretné kiherélni Csintalan urat?

Nekünk is adnának műsoridőt pénzért?

A bűnözőnek is nehézsúlyú vörös sertés tehát szó szerint bevásárolta magát a Hír Tv-be, és korlátlan lehetőséget kapott hazugságai, rágalmai terjesztésére. Akárcsak a Fideszbe, amelynek egy ideje formálisan is (befolyásos) tagja.Ugyanakkor elsősorban a Liszkay-féle Magyar Nemzet - Hír Tv médiacsoportot és az Orbán-féle műellenzéket minősíti, hogy a pénzes, kommunista maffiózó előtt szabad a pálya a pártban és médiájában.


A felszíni kakaskodás megett szépen együttműködnek


Bűnözőcégek sokaságában csintalankodott

Az úgynevezett rendszerváltozás utáni években, az olajmaffia-ügyek idején Csintalan halmozta és habzsolta a pozíciókat. A neve Sándor István (Papa néven vált ismertté) nyugállományú rendőr alezredesnek, az ORFK 1998-ban megszüntetett Központi Bűnüldözési Igazgatósága (KBI) volt felderítő tisztjének vallomásaiban is rendszeresen felbukkant az olajmaffia-ügyekkel kapcsolatban. Miután Papa több politikusra is vallott, a volt főrendőrt letartóztatták és hosszú ideig előzetesben tartották, mígnem a közelmúltban felmentették a hamis tanúzásra való felbujtás és más vádak alól. A Horn-kormány korszakában az MSZP második emberévé váló Csintalan – információink szerint - rövid idő alatt legalább hat igazgatótanácsi és felügyelő-bizottsági tisztséget gyűjtött össze, amivel az akkori Országgyűlés gazdaságilag legaktívabb személyiségei közé emelkedett. A Kossuth Kereskedőház Kft. mellett a Pannontrust Lízing és Pénzügyi Rt. is felügyelő-bizottsági tagsággal bízta meg. Ugyanezt tette az egykori Kárpát utcai pártgarázst birtokló KMV Fenntartó Kft. elnevezésű MSZP-cég is, az irodaszerek forgalmazásával foglalkozó Office Plus Rt. igazgatótanácsi, az Europont Rt., a Zálog- és Kereskedőház Rt. pedig pénzügyi tanácsadói posztra tartotta érdemesnek Csintalant. A zálogházat egyébként az a Kelemen Iván működtette, aki a Kordax Rt. tulajdonosaként 20 milliárd forintos köztartozást halmozott fel a szlovák finomítókba utaztatott kőolajjal. Kelemen, akit végül csempészet és adócsalás miatt állítottak bíróság elé, a Horn-kormány idején évekig pénzelte a politikai ellenoldalhoz közel álló Új Magyarországot.

Jobbra is bebiztosította magát

Íme, itt az első szál, amely Csintalant már ekkor – miközben a Horn-kormány gazdaságilag legaktívabb és egyik legbefolyásosabb szocialistája - a politikai jobboldallal is összekapcsolta.
Alapító tulajdonos volt Csintalan Sándor abban az Energen Rt-ben is, amelynek ügyvezető alelnöke csalás gyanúja miatt került előzetes letartóztatásba. A cégből időben kiszálló képviselő részesedését Windt Gábor egykori karatebajnok vásárolta meg. Windt, aki mellékállásban rendőrnyomozókat edzett, 1991-ben az egyik alapítója volt a Postabank egykori őrző-védő cégének, a Defend Security Vagyonvédelmi Szolgáltató Kft-nek, amelyet 1998-ban Földi László, volt hírszerzőtiszt vásárolt meg a banktól. Csintalant egyébként a Horn- és az Orbán-kormány idején is zavartalan baráti viszony fűzte a Fidesz-kormányt a lehallgatás-botrány idején bizonyítékvásárlással támogató Földi László, egykori hírszerzőhöz. A Nyírfa-ügy idején állását vesztő, majd 1998 után - amikor a Fidesz meghálálta Földi szolgálatait - az állami megrendelésekkel teletömött Defend révén az egyik legsikeresebb hazai vállalkozóvá lett Földi az egyik internetes hírportál szerint a „nehéz időkben igénybe vette Csintalan személyes vendégszeretetét”. A volt hírszerző később ezt azzal hálálta meg, hogy a Defend havi több százezer forintért bérbe vette a Fidesz-időkben szerényebb anyagi körülmények közé került Csintalan egyik házát, így az Orbán-kormány közreműködésével a Defendhez került állami hálapénzből végső soron Csintalannak is jutott. Csintalan aztán a Lehel-piac épületében nyitott egy kocsmát, majd az újabb kormányváltás szelével megvásárolta Földi László cégét, amellyel kisebbségi tulajdonosa lett a Defendnek. Földi korábban a VIB Kft-nek adta el defendes tulajdonrészét, amely Csintalan birtokába került. A rendőrséghez megküldött iratok szerint a Posta a Defenddel kötött szerződései minden esetben előnytelenek voltak. Ezzel a postának 500 millió forint vagyoni hátrányt, a Defendnek és így Földinek és Csintalannak pedig előnyt okoztak.

És még egy érdekesség az összefonódásokról: Az Orbán-kormány belügyminiszterének, Pintér Sándornak a cégét 240 millió forintos vásárlással támogató állami Magyar Fejlesztési Bank (MFB) volt az, amely a Defend Kft-ben 80 százalékos tulajdonrészt szerezve végül kirúgta Csintalant a közpénzből aranytojást tojó cégből. A maffiavádakkal börtönbe került zsidó „vállalkozó”, Tasnádi Péter üzleti ellenfelét, Pintér Sándort vádolta azzal, hogy őt félre akarja állítani. Tasnádi és Csintalan jó kapcsolatára pedig már a Korda-villás találkozók kapcsán fény derült. Az elmúlt években aztán a Fidesznél Pintér Sándor háttérbe szorult vagy vonult, Csintalan pedig megjelent és egyre agresszívebben nyomul a jobboldalon. A médiában egyébként Pintér cégének a Magyar Fejlesztési Bank által történt támogatását és Csintalan kirúgását (miközben az MFB feljelentést is tett ismeretlen tettes ellen a Defend-ügyben) a bank szóvivőjeként ugyanaz a személy magyarázta, a Gyurcsány-kormány volt szóvivője: László Boglár.

Ma is szürke eminenciás


Így érnek össze a szálak, miközben a politikusok zavartalanul járnak át a politikai jobb és baloldalon. A jelenleg éppen a jobboldal erkölcsi és ideológiai kérdéseiben is megnyilvánuló, születésüktől fogva a nemzeti oldalon harcoló ifjabbakat leprovokátorozó, rágalmazó Csintalan öreg róka. Olyannyira, hogy az általunk megkérdezett, neve elhallgatását kérő parlamenti képviselő szerint, Csintalan a mai napig tartja a kapcsolatot az MSZP-s, SZDSZ-es politikusokkal, vállalkozókkal, újságírókkal is, és ha valaki, hát ő el tudta volna intézni, hogy Gyurcsányt az MSZP-n belüli puccsal eltávolítsák, s egy kormányválsággal akár új választások kiírását is elő lehetett volna idézni. Ez azonban a jelek szerint nem állt szándékában, ahogy értelemszerűen a politikai „elit” leváltása sem állhat érdekében, ha már mind a jobb-, mind a baloldallal ilyen kitűnő és jövedelmező kapcsolatokat épített ki. Az elsikkasztott rendszerváltás és a kilencvenes évek zavaros ügyeinek egyik főszereplője, a kormányzó MSZP második embereként végigasszisztálta a médiatörvényt is, amellyel kiépíthették azt a nemzetellenes médiamonopóliumot, amely ma szinte kirobbanthatatlanul uralja és fertőzi a közéletet.

Szégyelli magát, hogy nem volt elég zsidó

Csintalan Sándor emiatt – mint egy vele készült beszélgetésből kiderül - szégyelli is magát, de nem azért, amire mi először gondolunk. Nem azért, mert kiszolgáltatta a magyar médiapiacot a globális, nemzetközi és nemzetellenes médiabirodalmaknak, hanem azért, mert nem eléggé szolgáltatta ki. Szó szerint a következőket mondja: „Igen, leasszisztáltam, szégyellem is magam, hogy az MSZP-ben axióma volt, hogy zsidó tévé Magyarországon nem lesz és zsidó kommunikációval mi nem fogunk együtt működni. Igen, szégyellem magam, nagyon szégyellem magam és ez örök bűnöm.”

Kuruc.info - Magyar Jelen - Bgy nyomán

Kapcsolódó cikkeink:

Csintalan: "én egy rohadt bűnöző vagyok"

Egy köztörvényes köztörvényesezik a Hír Tv-n

Bukfenc, cipőevés, figyelemelterelés: a Csintalan jelenség

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready