2019. szeptember 18., szerda, Diána napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:33 Kozmetikai termékkel akarják irtani a cigányokat!!!22:16 A tanúba illő jelenetek: a fideszes képviselő átadott egy parkolót, kivezényelték az összes gyereket22:00 Bibi az előzetes választási eredmények szerint meggyengült - nincsenek természetes koalíciós partnerei21:49 Az oroszok elfogtak két észak-koreai hajót, mert tüzet nyitottak rájuk21:31 Sejthető volt: az amerikai-szaúdi páros "kinyomozta", hogy Irán támadott21:22 Felborult egy tűzoltóautó a diákoknak tartott váci bemutatón20:58 Lőrincz Tamás világbajnok20:39 Estig viszonylagos nyugalomban zajlott az előrehozott választás Izraelben20:02 Horvát államfő: megvédjük a határokat egy újabb migránsválság esetén19:21 Bosnyák Zoltán: Méhely Lajos, a magyar fajvédelem igehirdetője19:04 Amerikai szenátor: meg kéne fontolni az iráni olajipar bombázását18:33 Már érkezik is a következő migránsszállítmány, és persze ez is miattunk18:00 Orbánék hamarosan levelet kaphatnak: izraeli állampolgárságú zsidóbűnözőt tartóztattunk le17:42 Elsőként úszta át négyszer egyhuzamban a La Manche-csatornát egy amerikai nő17:19 A védelem kezdeményezte a perújítást a Prisztás-gyilkosság ügyében
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

A "cigány emberek" és a "társadalmi integrálódás" - nehéz a dolguk a kormánypárti újságíróknak, ha szembejön a valóság

Reklám

Orbán Viktor sokat beszél a migrációról, arról, hogy meg kell állítani a bevándorlást, más kérdés, hogy a valóság sok esetben kissé mást mutat – például: az elmúlt 4 évben letelepedési kötvények által 15 ezer kínai érkezett hazánkba. Finoman szólva sem tartja magát mindig ahhoz az elvhez, hogy „egyet sem engedünk be”, bár jelen téma kapcsán ez most mellékes. Az viszont fontos, hogy Orbán Viktor nem beszél cigánybűnözésről, s mivel ez így van, ezért nehéz dolga van egy kormánypárti újságírónak, mit izzadjon ki magából, mikor mások viszont beszélnek erről a nagyon is létező, a mindennapi magyar valóságot képező jelenségről.
Csibra Tibor, a Pesti Srácok újságírója is ebbe a kelepcébe került, de módfelett leleményes ő, elvágta a gordiuszi csomót, elintézte azzal, hogy a Mi Hazánk törökszentmiklósi tüntetése nem más, mint „műbalhé”.
Zoom
Itt kicsit mintha félresiklott volna az integrálódás…
Az alapvetés tehát az, a probléma nem létező, azt, a szerző szavai élve csak a „sértődött Toroczkai” szervezi politikai haszonszerzés céljából. Körüljárja a témát jobbról, balról, felteszi a kérdést: mit szól majd Európa, hogy újra „bakancsos kopaszok menetelnek”? Skandalum. S ha már a nemzetközi helyzet egyre fokozódik, Csibra úr kellő nyomatékot is ad aggodalmainak, hisz „mindez az EP-kampány hajrájában, az osztrák kormány felrobbantásának még alig oszladozó füstjében történik.”
Pedig hát felesleges a hangulatkeltés, nincs itt semmi látnivaló, hiszen ma már „cigány emberek sokasága jár emelt fővel a társadalmi integrálódás útján.” Állítja legalábbis Csibra úr, de nem is tehet mást, hiszen, mint említettem, ha Orbán Viktor ezt mondja, akkor azt ő köteles elfogadni gondolkodás nélkül.
A „műbalhét” belengő, az „osztrák kormány felrobbanásának füstjei” mögül azonban nézzünk egy kicsit ki. Valójában nemhogy nem „műbalhé” erről beszélni, hanem a jelenkori Magyarország egyik legégetőbb, legsúlyosabb, a jövőt illetően a lehető legnagyobb társadalmi katasztrófával fenyegető problémája a cigányság demográfiai mutatóinak alakulása, és az ezzel párhuzamban növekedő cigánybűnözés.
Zoom
Törökszentmiklósi kiállás a közbiztonságért
De ne is szorítkozzunk csak Törökszentmiklósra. Ezernyi Törökszentmiklós létezik az országban. Naponta történnek atrocitások a „társadalmi integrálódás útján emelt fővel járó cigányok” részéről a többségi társadalom ellen. Hála Istennek, ezek nem mind végződnek halállal vagy súlyos testi sértéssel, de általában hajszálon függ, de éppen ezért, nem is tudunk minden esetről. Valószínűnek tartom, éppen most, ezekben a percekben is folyamatban van egy-egy ilyen eset. Jól példázza a helyzet komolyságát, hogy azóta, mióta bejelentésre került a törökszentmiklósi demonstráció, egy újabb olyan nagy port kavaró gyilkosság történt, amely szintén megérne egy hasonló kiállást. Mint ismeretes, portálunk is hírt adott róla, hajdúhadházi fiatalkorú cigánybűnözők vertek halálra egy 66 éves magyar bácsit vascsövekkel. Hogy miért? 6 ezer forintért és egy csomag nápolyiért.
Zoom
Nem eszkimók
Szándékosan rákerestem a Pesti Srácokon is a hírre, természetesen a politikai korrektség jegyében „fiatalokról” ír mint elkövetőkről, azonban a cikk alatt megjelenő kommentek már annál beszédesebbek.
Csak szemezgessünk néhányat:
„Valami azt súgja, hogy a gyilkos szarháziak közül egyik sem hallgat Müller Alfonz névre!”
„Ugye nem halmozottan hátrányos helyzetű afro-amerikaik voltak??”
„Cigánybűnözők voltak?Jah elfelejtettem, hogy nincs cigánybűnözés. Nem elég píszí kifejezés.”
„Pedig ők csak bodzát szedni indultak…”
„Na Pesti Srácok, rajta. Itt a forró téma. Elég a PC dumából, a Rákosi bűneiről meg a kuláküldözésből! Itt van egy gyilkosság, magyart öltek cigánybűnözők!!! Tessék tényfeltárni.”
Erre mondják, nem szükséges hozzáfűzni semmit. Hogy stílszerűek legyünk, s idézzük a Pesti Srácok portál mottóját: „Kell még valamit mondanom, Ildikó?”
Csibra úr, az a 66 éves magyar bácsi, aki az értelmetlen erőszak áldozata lett, alighanem másként látta a helyzetet, amikor vascsövekkel verték, nem gondolt arra, ez milyen összefüggésben lehet az osztrák kormányválság okozta „füstökkel”, mint ahogy az sem jutott eszébe, ő éppen egy „műbalhé” résztvevője. Egyszerűen csak élni akart, mint ahogyan azok is, akik az elmúlt évtizedekben lettek áldozatai az értelmetlen cigányterrornak.
Lantos János – Kuruc.info
Ui. Annyit azért el kell mondani, hogy a PS tudósítása már jóval korrektebbre sikeredett, ebből tanulhatna akár Csibra úr is.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready