Elvtársak
Hogy mit meg nem őriz, mit meg nem tűr a nyomdafesték és a papír...! Ha bárkinek még bármi kétsége is lenne a Zsidesz-gyerekek indíttatását és gyökereit illetően, álljon itt számára - és minden narancsfejű bálványimádó számára - Rogán Antal elvtárs-pajtás néhány örökbecsű gondolata. Forrás a szentgotthárdi kommunista pártsajtó, a nemes gondolatokat Rogán ifjúkommunista mint a Vörösmarty Mihály Gimnázium iskolai KISZ-bizottságának titkára 1989 márciusában vetette papírra. A témáról természetesen sem a szocionista, sem az "ellenzéki" sajtó nem számolt be, ami még inkább megerősíti, hogy az összenőtt parlamenti tolvajelit közös kölykéről van szó.

Mint látni fogják Tóni pajtás (akkortájt még nem drogos néger rapperek elcseszett zenéjére ugrándozott)  nem másról elmélkedik 1989-ben - tehát az állítólagos rendszerváltás idején -, mint a KISZ fontosságáról a fiatalság életében, annak szervezettségéről, annak szükségességéről. Tóni elvtárs egészen pontosan így fogalmaz:

„A iskolai KISZ szervezet befolyása és jelentősége továbra sem csökkent, annak vezető szerve az Iskolai KISZ Bizottság (IEB), az iskolai KISZ tagság révén, de döntően befolyásolta a diákmozgalom alakulását. Ez a mi iskolánkban sem történt másképp, ezért bírt számunkra is olyan jelentőséggel az országos KISZ értekezlet, (OKÉ), amely 1988 novemberében ült össze és felismerve a KISZ súlyos problémáit, újító szándékkal a következő döntést hozta: A jövőben csak az lehet KISZ tag, aki elfogadja az OKÉ platformját, csatlakozik vaamely alapszervezethez, az az alapszervezet a tagjai által befizetett tagdíj igazolásával, valamint tagjainak nevével és címével bejelentkezik valamely kapcsolódási ponthoz (városi, megyei KISZ bizottság, vgy KISZ KB). Az OKÉ platformja minden eddiginél nagyobb szabadságot enged meg az alapszervezetek számára, az alulról szerveződése és a demokratikus irányítást tűzi ki feladatul, ezt fogadja el értéknek."
Rogán Tóni teljes írása a kommunizmus szépségéről ide kattintva olvasható

Értik? Anti elvtárs a KISZ, „a mozgalom" továbbélését tekinti fő feladatnak. OKÉ?? OKÉ!! Anti gyerek már akkor tudta ezek szerint „ az alulról szerveződés" és az adatgyűjtés minden csínját-bínját. Hogy ezek a kommunisták, ifjúkommunisták tényleg micsoda különleges anyagból vannak gyúrva! Ezek mindig tudják, hogy mikor, hol kell jókor, jó helyen lenni. Ezek mindig ismerik a jövőt is. Ezek soha nem buknak meg, csak átalakulnak demokratákká, szociáldemokratákká vagy bármivé, amit a kor megkövetel tőlük. De mint a továbbiakban olvashatják, Anti pajtás az iskolai KISZ-szervezet élén kidolgozta a saját programját is, amely a diákok érdekképviseletét tűzte célul maga elé, sőt még szórakoztató programokat is szervezett számukra. (Csak nem Gyurcsány pajtásékkal egy KISZ-táborban? Már azon sem lennék meglepődve, ha egy-egy ilyen KISZ-es piálgatós, dugópárbajos táborozás alkalmával is együtt játszottatok volna seggrepacsit, miközben együtt építették a „cocialista" hazát Fletóval, Szilvásyval, Stumpf Pityuval, Kövér Lacival, Lendvai Ildivel és a többi, mocsadék komcsi ivadékkal).

És még nincs vége a meglepetéseknek! Képzeljék el, hogy Rogán elvtárs már akkor is nagyfokú érdeklődést mutatott a tömmegkommunikáció iránt - úgy látszik ez a vérében van a Szerver Tóninak - hiszen mint láthatják, KISZ rádiót sőt KISZ újságot is szerkesztett, gondolom azért, hogy ne maradjanak szegény szentgotthárdi – esetleg keresztény szellemben hazaszeretetre nevelt - gyerekek kommunista pártproganda nélkül. Ám ez sem volt elég a párt agymosásból, Rogán ifjúkommunista „Ki tud többet a Szovjetúnióról?" címmel vetélkedőt is szervezett. Érdekes olvasni az érvelését, hogy miért is fontosak mindezek:

„Ezek számunkra azért is fontosak, mert elsődleges feladatnak a képesség szerinti tanulást tekinti a KISZ vezetés és várja a tagjaitól."

„A képesség szerinti tanulást" értik...?! Nyilván ezért lehetett esztergályosból vagy cipészből ÁVH főnök, KISZ führer, párt elvtárs, ezért lehetett bármelyik mocskos kommunista bányászati miniszterből egészségügyi vagy akár külügyminiszter is, hiszen ezek a mi kommunistáink képzett, tanult emberek... Gyurcsányok, Medgyessy (útelágazódás) Péterek, Nagy Imrék, Kapolyi Lászlók.

Nem elemzem tovább Rogán elvtárs gyomorforgató eszmefuttatását, olvassák el, érdemes, látni fogják végre, kivel állnak/állunk szemben. Mert tudomásul kellene már vennie végre a narancsfejű Fidesz-híveknek is, hogy a Fidesz-vezetés nem más, mint egykori ifjúkommunisták, ÁVH-s BM-es komcsi szülők leszármazottainak a gyülekezete. Az egyik szoci vezér nagy pofával hirdeti ma is, hogy nála van Viktor 6-os kartonja, Kövérről Pápán, de talán már az egész országban tudják, hogy ÁVH-s és '19-es komcsi felmenőkkel dicsekedhet, ráadásul Lendvai elvtársnővel szolgált egy szobában az MSZMP KB társadalompolitikai osztályán, Stumpf István DEMISZ vezérként Nagy Imrével lopta szét már anno a KISZ-vagyont, Pokorni elvtárséknál pedig úgy tűnik családi hagyományként nemcsak a Papa súgta be, dobta fel társait, hanem az ifjú Pákozdinak is megvan a fedőneve.
Persze nyilván a többi Zsidesz-gyerekről is kiderülne, ha valaki nekifeküdne az archívumoknak, hogy zsidó és komcsi gyökerekkel rendelkeznek, hiszen ha nem rendelkeznének, nem lennének nyilvánvalóan Fidesz-vezérek. Nyilván nem tanulhattak volna Oxfordban, és az USA különböző egyetemein Soros és ki tudja milyen alapítványok támogatásával. Rogán bürgermájszter uram sem véletlenül bratyizik Schmuck Andorral, Demszkyvel és az élcsapat más tagjaival.

Ébresztő, emberek! Ezekre akartok ismét szavazni?! Még mindig nem látjátok, hogy a Fidesz, az SZDSZ, és az MSZP ugyanazon ívású, hazaáruló nemzetvesztő kommunisták gyülevész hada?

A szomorú persze az, hogy ezt az embert a Szent István Bazilikában másodszorra is összeadták elvált emberként, hiszen „ Tóni a polgármester" a feleségeket is úgy váltogatja a jelek szerint mint az alsóneműt: ha már elnyűtte az egyiket, jöhet a másik - lehetőleg hatalmas médiacsinnadrattával. És van atya - igaz békepap a javából -, aki ehhez asszisztál.

Mindegy Tóni, a Jóisten látja minden cselekedeted, bennünket becsaphatsz, Őt és saját magadat azonban nem. Szar ember vagy, és az is maradsz. Fidesz ide, vagy Fidesz oda. Még jó, hogy a papír sok mindent megtűr, s egyben emlékeztet. Olyan kicsi ez az ország, nincs olyan titok, ami ki ne derülne. Igaza van a Viktorotoknak: összenő ami összetartozik...

Amennyiben valaki úgy gondolja, hogy személyesen kérdezi meg Rogánt sötét múltjáról (a sötét jelenét már ismerjük), úgy hívja a +36-20-980-9847, +36-20-344-5083 vagy +36-30-948-5182-as mobilszámon.

Úgy tudjuk, hogy jelen pillanatban éppen Dubaiban nyaralgat a mutyipénzekből, enyhén értelmi fogyatékos feleségével, tehát minden fogadott hívás az ő számláját terheli majd. Ne szégyenlősködjenek, úgyis visszalopja.

Jéney Szabolcs - Kuruc.info