2020. szeptember 27., vasárnap, Adalbert, Döme napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:29 Gaudi: garázdaság és kényszerítés is felmerülhet az SZFE-t elfoglaló diákoknál10:16 Hatan meghaltak, 937-tel nőtt a fertőzöttek száma10:03 Hétfőtől három emeletes vonat közlekedik a váci és ceglédi vonalon09:47 Hat településen tartanak ma időközi önkormányzati választást09:28 Jereván: Azerbajdzsán örmény polgári célpontokra támadott, két helikoperük és három drónjuk bánta09:12 Győri főigazgató: lassan itt a pillanat, amikor meg kell állnunk, egyre több orvos kerül karanténba08:49 800 ezer fölött van a fertőzöttek száma Kolumbiában és Peruban is08:32 Megkezdődtek az önkormányzati választások Romániában és Erdélyben08:15 Lángok martalékává vált egy kisbusz Pakisztánban - tucatnyi halott07:59 Több mint 32,7 millió a világ covidosainak száma07:47 Trump megnevezte demokrataríkató jelöltjét a Legfelsőbb Bíróság soraiba07:27 Söder talált még valamit, amit nagyon szeretne betiltatni06:54 Több mint száz partra vetődött gömbölyűfejű-delfint sikerült megmenteni Tasmániában23:51 A kirúgott takarító szerint a nagyszájú visszaeső csibész kétszer is megütötte, mielőtt helyretette22:52 1000 év - Trónus-videóösszeállítás hazánkról nyugati fehér nacionalisták számára
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika :: :: Hozzászólások

A magyarországi négerek is rájöttek, milyen nehéz a sorsuk

Reklám

A Pesti Srácok kormánypárti portál adott hírt róla, hogy egy bizonyos amerikai, Politico nevű lap elemző riportot írt arról, hazánkban milyen rasszista környezetben kénytelenek tengetni napjaikat a színes bőrű emberek. De nagyon bíznak az USA-ban szárba szökkent Black Lives Matter mozgalomban, hogy a változás szele Kelet-Európát is eléri, friss levegő szökik be a Kárpátok bércein, s végre szétpattanhatnak láncszemeik. Persze, ahogy mondani szokás, ebben az a vicc, hogy nem vicc.
Zoom
Nigériai diákok Debrecenben, láthatólag nagyon szenvednek (forrás: 444-videó)
Teljesen nyilvánvaló és a Napnál is világosabb, Magyarországon nem létezik négerellenes rasszizmus, és úgy egyébiránt nem is élnek itt nagyobb számban, az elemző cikk egyébként 7200 itt tartózkodó néger diákról ír. Így nagyjából annyi létjogosultsága van bármi ilyesmiről beszélni, mint a genderlobbi hetvenvalahányadik „társadalmi nemének” jogairól. Bár nyilván egy tőről fakad mindkettő, a BLM és a genderizmus is, ez pedig a világot pusztulásba rántani akaró Isten-, ember- és nemzetellenes neoliberalizmus, a szalonképesített sátánizmus.
A cikk szerzője szerint, amikor júniusban tüntetők egy csoportja gyűlt össze az Amerikai Nagykövetség budapesti épülete előtt – szolidaritásul más országok rasszizmusellenes megmozdulásaival – és a tömegben provokátorok is megjelentek "white lives matter" táblákkal, "Hungáriát" skandálva, csak azért nem lett komolyabb incidens, mert a résztvevőknek nem voltak megfelelő ismereteik a faji viszonyokról és a valós magyarországi helyzetről – olvassuk a Pesti Srácokon.
Emlékszünk erre az esetre, mikor hazafias szervezet jelentek meg, hogy felhívják a figyelmet a BLM álságos mivoltára, hogy nem a feketék jogairól szól az egész, hiszen meglehetősen paradox az egész tálalás, amikor már néger elnöke is volt az Egyesült Államoknak, meg aztán egy magyarnak ugyan mi köze van az egykori rabszolgasághoz? Semmi. Mint ahogyan a BLM-nek sem sok viszonyulása van hozzá, viszont ha pontos definíciót akarunk adni, akkor azt jelenti, a fehér életek nem számítanak, minden fehér bűnös és gonosz, így ki kell szorítani őket mindenhonnan. Mint látjuk, nem pusztán politikai, hanem akár fizikai értelemben is.
Nem más tehát az egész, mint egy erőszakos és fosztogató csürhe, primitív fehérgyűlölettől vezérelve, ezért emelnek piedesztálra közönséges bűnözőket, mert George Floyd csak ürügy volt. Innen nézve már érthető, a csekély számú idióta (őket igyekszik felkarolni egyébként a Momentum is, bár ők hozzácsapták már a cigányokat is), ki Magyarországon is vevő ezekre, kényelmetlenül érezte magát például a „white lives matter” feliratú táblákat látva, mert a BLM célja a fehér ember elpusztítása, így nem számítanak a fehér életek, sőt…
A Politico riportja megszólaltat pár négert, vért izzadva igyekszik kicsikarni néhány általuk botrányosnak vélt jelenet elmesélését, hogy főként 2015 óta milyen bevándorlásellenes hangulat uralkodik az országban. Előfordult olyan is, hogy fényes nappal, a nyílt utcán, csúnyán néztek egy négerre. Jaj, ez szörnyűség! Térdelj, Magyarország – már csak ez hiányzik az egészből. A riportfilm szerint a magyarországi feketék most nagyon bíznak a BLM-ben, hogy pozitív fordulatot vehet „ügyük”, vélhetően nagyon szeretnék, ha sorban állva térdelnének előttük a magyar emberek. Mint fogalmaznak,
a jövő reményét látják a rasszizmus ellenes tüntetésekben, nagyszerű volt látni, hogy a kisebbség sem engedi elveszni a jövőt.
Ezt viszont egész gyorsan elfelejthetik mind ők, mind nemzetközi felbujtóik, mert igazán megtanulhatták volna már, a magyar ember nem térdel. Nem térdeltük és hajtottunk fejet 1956-ban az akkori világ legerősebb, városi frontharcászatra leginkább felkészített hadserege, a Vörös Hadsereg előtt sem, akkor 785 vöröskatona lelte halálát a pesti utcán, pedig az ellenség nem reguláris sereg volt, „csak” magyar diákok és munkások. Ehhez képest nem fogunk megijedni pár sértődős néger diáktól és nyeszlett belvárosi liberálistól sem, kik lépten-nyomon buzdítanák őket. Nem lesz térdelés, ha nem tetszik, irány Afrika!
Lantos János – Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready