Sajnálatos módon a magyar sajtóba az Egyesült Államokban egyre fokozódó mindennapi négerbűnözésről szóló híreknek csak egy kis töredéke jut el még azon médiumok esetében is, amelyek egyáltalán foglalkoznak az üggyel. Aki ismeri a Black Lives Matter igazi arcát, még az is csak a felszínt kapargatja, ugyanis a négerek által elkövetett fehérek elleni gyilkosságok lényegében megszokott szegmensei lettek az "amerikai álomnak". Az alábbiakban két ilyen hírt dolgoztam fel, de feldolgozhattam volna akár tízet is, ha akarok. Mindezt persze nem öncélúságból teszem vagy azért mert nincs jobb dolgom, hanem mert hiszem, hogy ezeknek a híreknek minél több emberhez el kell jutniuk.
Természetesen az Egyesült Államokban sem a fősodrat számol be ezekről az esetekről, ami azért megdöbbentő, mert sokan az USA-t azonosítják a "szabadság hazájával". Ahogy a magyarországi ellenállás, úgy az amerikai is tisztában van vele, honnan érdemes tájékozódni, ha "három fiatal" elkövető helyett "három börtönviselt négert" szeretne a sorok között olvasni. Így jönnek létre az internet világában található virtuális alapokon álló párhuzamos társadalmak és kap új jelentést az "az vagy, ahonnan tájékozódsz" bölcsesség. Nem járunk messze az igazságtól továbbá, ha kijelentjük: a fehérek lényegében teljesen ki vannak szolgáltatva a liberális, progresszív erőknek, a hazai állapotokhoz hasonlóan pedig az Egyesült Államokban is egyre inkább teret nyer a vádlott indokolatlan felmentése, vagy enyhe büntetés kiszabása, nem egyszer brutális gyilkosságok esetén is. Most pedig nézzük a két esetet!
1. A múltkori brutális gyilkossághoz hasonlóan ismét Észak-Karolinában járunk, ezúttal Raleigh-ban, az állam fővárosában. Összesen négy rosszarcú néger lett letartóztatva egy 17 éves fehér lány brutális meggyilkolása miatt. Veronica Bakert egy külvárosi gyorsétterem mellett találták meg holtan egy autóban múlt szombat este. Az elkövetők közül hármat kedd éjszaka, a negyediket pedig szerda reggel sikerült kézre keríteni. Utóbbi még "kiskorúnak" számít, 17 éves. Pont annyi, mint a meggyilkolt lány. A másik három félállat sem sokkal idősebb, egyikük 19, a többi 18 éves.
Zoom
Veronica Baker néger gyilkosai. Valószínűleg mind egyetemet végzett értelmiségiről van szó... (Forrás: Raleigh-Wake CCBI)
Mikor a lányt megtalálták, már nem lélegzett, ám az autó motorja járt, a lámpái be voltak kapcsolva, az ajtók pedig tárva-nyitva voltak. Hogy mi volt a gyilkosság valódi indítéka, egyelőre nem egyértelmű, habár a négereket nem úgy ismerjük, mint akiknek különösebb indokra lenne szüksége, ha éppen gyilkolni támad kedvük. Egyikük ráadásul többszörösen büntetett előéletű, nem mintha meglepetés lenne. Veronicát a szomszédai aranyos, jóravaló lánynak ismerték, aki előtt ott állt szinte az egész élete. A 17 éves lány idén érettségizett a középiskolájában, de köszönhetően a négy négerbűnözőnek, már sosem lehet boldog többé.
2. Emlékszünk még a "sucker punch" nevű nigger játékra? Pár éve volt divat a majmok körében, a nyertes pedig az lett, aki egy ütésből ki tudott ütni egy fehér járókelőt. Egy ilyen "sucker punch" végzett egy 59 éves marylandi fehér férfivel is, noha itt pénzt tarháltak tőle a niggerek, mielőtt egyikük úgy leütötte, hogy sosem kelt fel többé. Az eset még tavaly történt egy helyi búcsúban, de nem igazán láttuk nyomát sem a CNN-en, sem pedig másutt, még a Fox Newson sem (a helyi újság ugyan beszámolt az estről, szigorúan elhallgatva, milyen rasszhoz tartoztak az elkövetők). Korrekt módon a Revolver News számolt be róla, idén augusztus 17-én egy meglehetősen hosszú, ám annál tartalmasabb cikk keretében. Az itt található videón jól látszik, hogy az áldozatot, miután földre került, úgy ugrálják körül a négerek, mintha valami félemberszerű törzsi táncot járnának körülötte.
 Az áldozat, John Weed élete természetesen fele annyit sem ér, mint a drogos négerbűnöző George "Nemkapoklevegőt" Floydé, az elkövetők semmilyen komolyan vehető büntetést nem kaptak. A majmokat megillette az anonimitás joga, továbbá idén júliusban a női bíró (zárt ajtók mögött) próbaidőre bocsájtotta a 15 éves gyilkost, aki a halálos ütést mérte. Hiába a tett, a próbaidő mellett mindösszesen egy "dühkezelési és viselkedésmódosító tanfolyamra" kell eljárnia 21 éves koráig.
Zoom
Rasszunk ellensége, Julie Stevenson Solt bírónő, aki kiszabta az enyhe ítéletet. Ő és a hozzá hasonlók működtetik ezt az átkozott, fehérellenes rendszert (Forrás: revolver.news)
Játsszunk el egy pillanatra a gondolattal, hogy fordított esetben vajon hány várost gyújtottak volna fel az őrjöngő antifasiszták, miközben a lehető legkomolyabb büntetésért kiáltanak? Ellenben a fehérellenes bírónő itt még arra is figyelt, hogy a fiatalkorú elkövetők múltja "túl érzékeny" ahhoz, hogy nyilvánosan hirdessenek ítéletet.
Nos, valahogy így telnek a mindennapok odaát a tengerentúlon. A kocka el van vetve.
Ábrahám Barnabás – Kuruc.info