Bezár!
2021. április 22., csütörtök, Csilla, Noémi napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:55 A brit légierő négy vadászgépe érkezett járőrszolgálatra Romániába21:37 Balázs Klári elismerte a 40 éven át gyümölcsöző lopást, az izraeli zeneszerző 200 ezer dollárt követel21:11 Csehszlovák szolidaritás: a felvidéki kormány is kiutasít három orosz diplomatát20:57 A Gyurcsány-terv20:35 Brit tudósok: a kevés alvás növeli a demencia kockázatát20:14 A WHO és az EMA május 10-től vizsgálja a Szputnyik V gyártási eljárását19:46 Már nem a Covid-19 számlájára írják a vezető halálozási okot Angliában19:24 Szénfelhasználása csökkentésébe kezd 2026 és 2030 között - ígéri Kína19:03 Autókölcsönzés cigány módra - még a katalizátor is megmarad18:51 Kivizsgálták Navalnijt, és felszólították, hogy fejezze be az éhségsztrájkot18:23 Palesztin kormányfő: az izraeli kormány minden létező eszközt felhasznál, hogy beavatkozzon a választásokba 18:00 Putyin kész Moszkvában fogadni Zelenszkijt17:48 Magánzárkában őrzik a zsidó-néger bosszúhadjárat legújabb áldozatát, de "legalább" félóránként megzavarják17:22 Lapértesülés: Biden az örmény népirtás elismerésére készül16:56 Kiszivárogtak az államtitkár szavai: "a magyar egészségügy nem élné túl a negyedik hullámot"
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Koronavírus :: :: Hozzászólások

Gődény György, a zsidó bizniszpártos Izrael zászlaját tetováltatta magára

Az SZDSZ kampánykoordinátora volt a zsidóságával gyakran kérkedő, dörzsölt manipulátor. Az Izrael-zászlós tetoválással is büszkélkedő Gődény György a 2018-as választáson már egy bizniszpárt elnökeként vett fel 155 millió forint állami kampánytámogatást, és most ismét erre készülnek a vírusszkeptikus hullám farvizén.
Zoom
A neokhon.hu PR-interjút közölt Gődény Györggyel, melyből azt is megtudhatjuk: már az 1990-es választáson egy nagy Dávid-csillaggal kampányolt
Az világos, hogy a társadalom többségének már elege van a korlátozásokból. Jellemző, hogy a Kuruc.infón indított – mondjuk így – alternatív nemzeti konzultációban pont azok a válaszlehetőségek váltak messze a legnépszerűbbekké, amelyek az Orbán-féléből kimaradtak. Mondhatnám, hogy persze, nem reprezentatív, de ezernyi más mozaik enged arra következtetni, azért nagyjából leképezi az ország döntő többségének véleményét és óhajait.
A pártok közül tulajdonképpen egyedül a Mi Hazánk Mozgalom karolta fel a témát, és áll ki a magyarok többségének véleménye mellett. És itt jön a képbe Gődény György, merthogy ő is a korlátozások ellen hallatja hangját, így adódik a kérdés: tulajdonképpen a Mi Hazánk és Gődény egy oldalon áll? Ez nem jelenthető ki, sőt…
Zoom
Büszke a héber tetkóira az ügyeskedő gyógyszerkereskedő
Hogy vannak a lezárásokkal kapcsolatban azonos nézetek, az aligha tagadható, mint ahogy az is tény, akad számos más pont, mégpedig szintén a koronavírus és lezárások tekintetében, ahol viszont eltér a két fél álláspontja. Például Facebook-csoportjában teret enged olyan véleményeknek is adminisztrátori jóváhagyással, amelyek sokkal többet ártanak az ügynek, mint használnak, kontraproduktívvá téve azokat, indokot szolgáltat az ellenoldalnak, hogy elkönyveljék az értelmetlen lezárásokat ellenzőket „közönséges alusisakos futóbolondoknak”.
De mindezen túlmenően is érdekes a „Gődény-jelenség”, bár szemlátomást kezd kissé megkopni. Nem az a baj vele, hogy elmondja a véleményét a korlátozásokról, hanem pl. az, hogy köztudottan, korábban is egy bizniszpárt elnöke volt, így nem lennénk meglepve, ha ezt az egészet is azért csinálná, hogy az új bizniszpártjával elinduljon a 2022-es választáson. Célja tehát nem meglepő módon az így megszerezhető állami százmilliók, de semmi esetre sem komoly politikai vízió vagy hivatástudat.
Zoom
Ráadásul jegyezzük meg, Gődény és a hozzá hasonlók végül is hogyan jöttek ki a legutóbbi üzelmeikből. Hiszen emlékezzünk a 2018-as választáson induló bizniszpártok kampánypénzeinek ügyeire és az állami szervek tehetetlenségére, melynek nyomán hárommilliárd forintot tehettek zsebre a nyilvánvalóan erre hajtó piti szélhámosok, anélkül, hogy egyrészt a szabályozáson tátongó hatalmas kiskaput bezárná a törvényhozó, másrészt pedig az erre hivatott állami szervek erélyes fellépéssel nehezítenék meg a lopást. A kampánypénzeket eltüntették, a választási bukta után pedig senkinél nem találtak semmit.
És már csak az is abba az irányba mutat, hogy Gődény a járvány közepette magára szedett ismertséget újra egy ilyen cél érekében kívánja felhasználni, hogy mint fentebb írtuk, új pártot alapítottak a közelmúltban. Mégpedig hol máshol, mint a Gődény házával szomszédos telken, ahol az egyik épület a vírusszkeptikus gyógyszerész édesanyjának nevén van. A neve Normális Élet Pártja. Ugyanaz a férfi alapította, aki korábban azt a Közös Nevező nevű pártot is, aminek nem sokkal később Gődény vette át a vezetését. Az új párt bejegyzési címén található a Gődény által alapított és vezetett Magyarországi Zsidó Örökségvédelmi Egyesület székhelye is.
Zoom
Dávid-csillagos tetoválások vannak mindkét karján
Nos, azt hiszem, nem kell tovább folytatnunk a sort, egyértelmű: egy nemzeti gondolkozású magyar ember számára vállalhatatlan figuráról beszélünk…
Lantos János – Kuruc.infoFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready