Bezár!
2021. május 17., hétfő, Paszkál napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:08 Biden nehezen dönt, lobbanékony természetű és türelmetlen - még a Jew York Times szerint is22:44 Minneapolis: az utcai interjúk során a négerek felfedték, hogy a fehérek megölését fontolgatják22:13 Kirekesztő szinkronizálás - Heti progresszió (LXXX. rész)21:56 Május 28-29-én házasodni szándékozók kaphatnak komoly, ingyenes segítséget a lakodalomhoz (x)21:39 Mégsem volt ez annyira piszok nehéz: a DK Rambója mögé is beállt a parízerkirály21:00 Havi 12 napot a jövőben is otthonról dolgozhatnak a Porsche irodistái20:24 Ezúttal lefelé szálltak a zsidók egy Jeruzsálem melletti zsinagógában20:02 A haditerv rég teljesült, már csak "örömmel és szenvedéllyel" gyilkolásznak a zsidók Gázában - Bibiék folytatják19:44 Nem tetszett ám mindenkinek Bibiék toronyház-eltüntető trükkje19:13 Szingapúrban bezárnak az iskolák 38 új koronavírusos eset miatt18:44 Izrael: pipa, már csak a buzik előtt kellett ezen a héten letérdelnie az EU-nak18:22 A japánok közel hatvan százaléka lefújná az olimpiát 17:34 Nemcsak csal, hanem nemzetbiztonsági veszélyt is jelent a védettségi igazolványt gyártó cég16:55 Átfogó hadgyakorlatba kezdett Azerbajdzsán16:05 Újabb 1,2 millió Sinopharm-vakcina érkezett Magyarországra
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Videók :: :: Hozzászólások

Lakatos Márk és a "menő pokolbéli orgiák"

Lakatos Márk egy igencsak felkapott "meleg celeb" a balliberális médiában. Mondjuk, a meleg szót hanyagoljuk, azt használjuk inkább másra, amire kell. Elméletileg divattervező, legalábbis így pozicionálják, de minden kijelentését és lényegében véve megjelenését mélyen átszövi homoszexualitása, ami innentől kezdve saját választása folytán nem magánügy.
Zoom
Azért most sikerült még talán az eddigi szintet is alulmúló, kissé értelmezhetetlen, valamint émelyítő akármit létrehoznia, merthogy produktumnak nem nevezhető, az biztos. Ennek jelen esetben éppen az Index engedett teret.
"Pokoli videóval rukkolt elő Lakatos Márk: a stylist Lil Nas X botrányklipjét állította párhuzamba KKevin Ördög című dalának kisfilmjével, a végeredmény pedig nagyon izgalmas lett" – írja a portál.
"Egy évnyi szünet után újraindította a TikTok aktivitását Lakatos Márk. A stylist a rap vonalán szivárgott vissza a felületre, egyenesen a pokolba kalauzolva a követőit. Talán még friss az élmény mindenkinek, amit Lil Nas X botrányklipje okozott, a művész részben erre, illetve KKevin Ördög című kisfilmjére reagált a friss videójával" – folytatják.
Van egy kulturális víziónk. Azt gondoljuk, a legnagyobb orgiák és a legmenőbb partik a pokolban zajlanak. Ha ez így van, akkor miért ne lehetne a pokol egy befogadó közeg?
A fenti idézet már magától, Lakatos Márktól származik. Mindezek ismeretében nézzük is meg az "alkotást":
@lakatosmarkstyle
👿 @kkevin.official @lilnasx 😈 #viral #hell #party #parody #foryou #fy
♬ MONTERO (Call Me By Your Name) - Lil Nas X
Mi a fészkes fene ez az orbitális zagyvaság? - tehetjük fel teljes joggal a kérdést. És miért van ennek hírértéke? Ez is teljesen indokolt… Alapesetben egy karaktert nem érdemelt volna, ha nem jutott volna már el tőlünk függetlenül is nagyobb nyilvánossághoz, így viszont megérdemel egy-két mondat reakciót.
Tehát röviden: összevegyítve a homoszexuális fajtalankodás, ráadásul fajközi viszonylatban, s ezt mintegy keretbe foglalva az egész a pokolban zajlik. Bármennyire is gagyi az egész videó, valahol mégis egy olyan világot képvisel és közvetít, amihez nekünk az égvilágon semmi közünk.
Zoom
És igen, végül is találó a pokol megnevezés, és érthető, hogy Lakatos és a hozzá hasonlók vonzódnak hozzá mint fogalomhoz, amely a bűnök gyűjtőhelye. Még akkor is, ha természetesen teológiai értelemben a pokol nyilván nem az, hogy forróság, szarvas ördögök, hanem az a hely, ahová az ember saját választása folytán kerül, a teljes szeretetnélküliség állapota, tehát a hely, ahol Isten nincs.
Ezt mintegy életvitelként tárják elénk, ami egy hazug és műanyag világhoz vezet, ahol nincs valódi szeretet, hiába a hangzatos címkék, mint "elfogadás", "tolerancia", az Istentől elfordult ember csömörből csömörbe vándorol, és belül üres és végtelenül boldogtalan. Ez volna a mai modern ember, vagy legalábbis igen jelentékeny hányaduk. Persze Lakatos még ezek alatt is van jelentősen alászállás tekintetében, bár a magam részéről ez a förmedvénye még csak arra sem volt alkalmas, hogy felháborodást váltson ki.
Tehetségtelen és unalmas.
"Le style c’est l’homme même." - "A stílus maga az ember."
(Georges-Louis Leclerc, Buffon grófja, 1707–1788)
Lantos János – Kuruc.infoFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready