2021. június 21., hétfő, Alajos napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:14 Több mint háromszáz határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén07:55 Kettős emberölés Szegeden - ezt az embert keresik a rendőrök07:47 A 84 éves Berlusconi az amerikai republikánusok mintájára szervezné egy pártba az ún. jobboldalt07:31 Vészhelyzeti leállás miatt nem termel áramot Irán egyetlen nukleáris erőműve06:57 Örmény választás: Pasinján győzelmet hirdetett, Kocsarján nem ismerte el az eredményt06:56 Egymillió euró fölötti áron kelt el egy elfajzott kép21:44 Medvetámadás Kápolnásfalu határában21:09 Kivonultak a nyilasok - Heti progresszió (LXXXV. rész)20:43 Egy konzervatív kormány feladata és az LMBTQ-ideológia20:26 Öngyilkos lehetett a "belga Robin Hood"19:38 Fiola: még mindig ráz a hideg, büszke magyar vagyok!19:17 Országszerte első- és másodfokú figyelmeztetéseket adott ki a meteorológiai szolgálat18:45 Autókból lövöldöztek egy mexikói városban - 18 halott18:20 Hát persze hogy vizsgálatot indít az UEFA a magyar szurkolók "rasszizmusa" miatt18:05 A Fidesz leszalámizná a Mi Hazánkat? - Kérdésekre válaszol Toroczkai László
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Antimagyarizmus :: :: Hozzászólások

Tóta W. vörösterrort ígér

Reklám

Azt gondolom, ha van figura, éspedig mélyen negatív, akit portálunk olvasóinak nem kell bemutatni, az éppen Tóta W. Árpád. Megtestesítője mindannak, amit magyarellenességnek hívunk. Mégpedig nem szimpla magyarellenességről beszélhetünk esetében, hanem primitív, trágár magyarellenességről.
Zoom
Fotó: Fb/Tóta W.
Ráadásul, s ez az én magánvéleményem, Tóta W. sokkal inkább unalmas, mint felháborító. Azt gondolja, hogy ezekkel az "odamondásokkal" bármi érdemit is letesz az asztalra? Erre mondják, amikor az ordenáré stílussal igyekszik valaki a tehetség hiányát palástolni, ott igen komoly lelki defektusok vannak.
De ez legyen az ő baja.
Úgyhogy egy kicsit tágabb kontextusban érdemes körüljárni a legutóbbi gondolatmenetét, hiszen az messze túlmutat Tóta W. személyén, ez a fajta gondolkodásmód a balliberális oldal szélesebb rétegeit érinti. Legfeljebb Tóta W. ezt ki is mondja a maga nyers formájában. De mit is?
Azt, hogy vörösterrort szeretnének. Tóta W. ezt a Hogyan vesszük vissza? c. írásában fejtette ki.
Szemezgessünk belőle:
"Ma már csak olyan kormányváltásnak van értelme, amelyet kíméletlen elszámoltatás követ" – kezdi sokat sejtetően.
"Mint általában, most is a történelem siet segítségünkre, mint az élet tanítómestere. Hozza a táblakörzőt, csontvázat, és megmondja, hogy van ez. Ugyanis éppen a kikényszerített tulajdonosváltásokról, az einstandról szólt ez a tíz év. Talán érdemes elkezdeni az adatfelvételt" – folytatja sokatmondóan.
Majd felteszi a kérdést, "további kérdés, hogy kinek adják vissza a szajrét." Erre is van válasza.
"Ez ügyben megint a történelem mutat irányt, azon belül is a munkásmozgalom története. A kommunisták értették a csíziót, ezért nem csupán elszedték a gróftól meg az érsektől a földjét, de azonmód fel is parcellázták a parasztoknak. Ezért aztán a parasztok a legkevésbé sem kívántak kaszát ragadni az érsek úr fényes potroháért, hanem örültek, hogy végre utolérte a balsors a verejtékükön hízó nagyurat, ők meg kapnak belőle valamit" – kerülünk közelebb a megoldáshoz…
"Mindezek a módszerek és célok együtt: ez egy program. Ekként nemcsak a választási győzelem után van szerepe, hanem a győzelem kivívásában is, mint ígéretnek. El lehet mondani ennél kedvesebben is, de nem muszáj. A bűnös megbüntetése mindannyiunkban élő, természetes vágy" – nyugtat meg minket.
Mi pedig fűzzük hozzá, nem különösebben érdekel minket Mészáros Lőrinc, se a többi fideszes oligarcha, ez az ország és a nemzet szempontjából érdektelen. Ami érdekel, az viszont az, hogy a Fidesz elmulasztotta Gyurcsányék elszámoltatását, ami nem hiba, hanem bűn, és ha újra visszatérnek, és alapul veszik a Tóta-féle magyargyűlölők tanácsait, márpedig miért ne vennék, akkor arra Magyarország megy rá.
Azt is tudjuk, harcolni ellenük, és ha szükséges, utcára nem a Fidesz fog menni ellenük újra, hanem a nemzeti ellenállás…
Lantos János – Kuruc.info Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready