2021. szeptember 28., kedd, Vencel napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:25 Mentőt hívott a borsodi "öngyilkosjelölt", majd rájuk támadt - és még ezért sem hajlandók lecsukni11:00 Kis híján tragédiát okozott a maszkmánia és a cigány agresszivitás10:47 Az Ukrajna nevű tolvajállam szerint csapást mértünk rájuk, "megfelelő válasszal" fenyegetnek10:06 Felmérés: Fegyőr és Jákob a két vesztes09:30 "Ha zenélsz, és ilyen jellegű szövegeid vannak, akkor túl sok jót ne várj" - interjú Sziva Balázzsal09:04 Szijjártó végre ki merte kérni magunknak - az ukrán nagykövet meghívót kapott a külügyminisztériumba08:57 Nyolc beteg halt meg, 265 új fertőzöttet találtak08:32 Esélye sem volt Tóth Csabának, azért lépett vissza a korábban Jakabék által is támogatott maffiózó07:42 Észak-Korea újabb rakétatesztet hajtott végre, és bírálta az Egyesült Államok ellenséges politikáját07:21 Egy komlói "rejtett erőforrás" egyszerűen szétverte a közlekedési lámpánál várakozó autót07:15 Készenlétbe helyezték a brit hadsereg teherautó-sofőrjeit az üzemanyag-ellátás segítésére06:52 Moszkva: nem a Gazprom miatt drága a gáz; Amerika ígérgette az LNG-t, de Európa helyett Ázsiába szállít06:43 Bukarest kötelezővé tenné a védettségi igazolást az egészségügyben06:26 Ismét több száz migráns érkezett Lampedusa szigetére06:02 Haitin elhalasztják a novemberre és januárra tervezett választásokat
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, LMBTQP+ :: :: Hozzászólások

Vadait miért zavarja ennyire a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus?

Portálunk is hírt adott róla, hogy Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció kétségkívül egyik legvisszataszítóbb keresztény- és magyarellenes figurája éppen a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus idején érezte szükségét annak, hogy hallasson magáról, és előálljon egy javaslattal.
Zoom
Értő fülekre talál ebben a társaságban…
E javaslat továbbvivése annak a korábbi ötletének, amikor a gyónási titok ellen kelt ki, és tulajdonképpen pedofilellenességbe csomagolta újabb keresztényellenes kirohanását. Természetesen azt le kell szögezni, a gyermekek ellen elkövetett pedofil aljasságok érkezzenek bárhonnan is, megtorlásért kiáltanak, és Isten szemében is bűnnek számítanak, mielőtt valaki félreértené, nem arról van szó, hogy bármilyen irányban is relativizálni akarnánk. Semmi esetre sem!
Csak kissé hiteltelen ez attól a Vadaitól, akik mindenféle természetellenes fajtalankodóval veszi magát körül, és komoly nemzetközi felmérések szerint is például a homoszexuálisok körében arányaiban jóval (szinte összehasonlíthatatlanul) magasabb a pedofilok aránya, mint a Katolikus Egyházban. Arról meg ne is beszéljünk, hogy minő meglepő, zsidó rabbik pedofil borzalmait valamiért nem veszi szájára, lenne mit kutakodni ott is, ha már tényleg őszinte a szándéka… De nem az.
Arról van szó, hogy Vadai egy ócska, bolsevik haramia. Nyilvánvalóan zavarja, nehezen viseli, hogy hazánkban rendezik a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust, s legyen olvasóink közül ki keresztény, ki nem, de abban mindenesetre közös nevezőre juthatunk, Vadai lelkivilága – minden bizonnyal – nélkülöz minden készséget a transzcendensre, az idealizmusra, tradícióra, egyszóval bármely olyan erkölcsi és szellemi vonatkozású dimenzióra, mely az embert valóban emberré teszi. Az ő világa az anyag világa. Ott ér véget, nem mutat túl önmagán, sivár és kiábrándító, s legbelül érzi is ezt, ezért hány minden mocskot arra, ami nem ő, ami nála magasabb rendű. De kibújni bőréből nem tud, ördögi kör ez.
Tulajdonképpen itt tapintható ki a bolsevizmus gyökere. Vadai és 1919 szelleme, Kohn (Kun) Béla proletárdiktatúrájának szelleme egy és ugyanaz.
Érdemes megnézni, hogy milyen sok időt és energiát szentel annak, hogy Facebook-oldalán uszítson, a fentebb említett eseten kívül például ez:
Zoom
Aztán ő maga még kommentelt is saját posztjához:
Zoom
Több karaktert igazából nem is érdemel. A kutya ugat, a karaván halad.
Zoom
Bizánci liturgia a Szent István Bazilikában, melyen jelen sorok írója is részt vett, a kontraszt nem igényel szavakat (fotó: Magyar Kurír)
Lantos János – Kuruc.info
Korábban írtuk:Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Ki lesz a moslékkirály(nő) a vörös előjáték végén?
» Dobrev» Karácsony

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready