Az elmúlt napokban portálunkon több németországi hatósági fellépésről is hírt adtunk, amelyek természetesen mind német hazafiak ellen irányultak. Többen jelezték nekem is beszélgetések folyamán, hogy "nagyon durva, ami most megy a németeknél", ami igaz, azonban sajnos egyáltalán nem valami különleges esettel állunk szemben. Persze, most úgy tűnik, mert pár napon belül több hír is napvilágot látott magyar nyelven, de a valóság az, hogy miután sok német nyelvű csatornát követek, látom, ezek kis túlzással heti szinten megtörténnek már hosszú évek óta.
Zoom
A molinón olvasható felirat magyarul: A demokraták nemzethalált hoznak, mi élni akarunk! (forrás: belltower.news)
Arra érdemes még rámutatnunk, hogy ezek a folyamatok párhuzamosan, összehangoltak történnek egy másikkal, amely valójában ugyanaz: Németország felszámolása, és ezzel együtt Európa végérvényes megsemmisítése abban az értelemben, ahogyan azt korábban ismertük.
Éppen pár napos hír, hogy Nancy Faeser német szövetségi belügyminiszter szavazati jogot adna a Németországban élő külföldieknek, erről írt a Bild című német lap kedden a szociáldemokrata párt (SPD) Hessen tartományi szervezetének választási programja alapján.
Most pedig a Die Heimat nemzeti párt számol be arról, hogy az oktatásban milyen felvetések vannak. Mint közölték, baloldali erők felvetették, hogy el kellene törölni a házi feladatokat és az osztályzatokat is. Nyilvánvaló, hogy e mögött ott húzódik a migránsoknak való megfelelési kényszer, ugyanis - ahogy nálunk a cigányokkal - a legtöbb probléma a migráns hátterűek gyerekeivel van, akik nem tudnak beilleszkedni, és erőszakosak is. Ne "provokálják" őket ilyesmivel, mint osztályzás, ugyebár.
A Die Heimat ellenben azt követeli, hogy ezt az ötletet vessék el, de tovább is mennek, a német és a nem német gyerekeket külön taníttatnák. Ennek oka nyilván az, hogy vannak csoportok, akik nem hagyják tanulni azokat, akik szeretnének.
- Undorító bűncselekmény történt vasárnap a kölni Agrippabad egyik szabadtéri medencéjében: egy 13 éves lányt zaklatott, körülvett, majd szexuálisan bántalmazott csoportosan nyolc külföldi férfi (16-26 év között). Négy szíriai, három török ​​és egy iraki személyt gyanúsítanak - erről pedig már az AfD számolt be Facebook-oldalán. Mindezt csak azért hozom ide, mert akárhogy böngészem, nem látom a "német" politikusok elítélő nyilatkozatait, nem látom a határozott rendőri fellépést, és a kör bezárult, az elmúlt napok eseményei többszörösen aláhúzzák: a cél Németország megszüntetése.
Lantos János - Kuruc.info