Nemcsak unalmas, buta is
Kedves Kurucok!
Nem tudom, feltűnt-e Nektek, de a mai Magyar Nemzet Csontos-publicisztikájában (Piros-kék eső hull) van egy bájos tévedés. A szerző szerint a Holt-tenger nyílt meg Mózes előtt anno.
Hittanórára járó alsó tagozatos gyerekek tudják, hogy a zsidó mitológia szerint az bizony a Vörös-tenger volt, annál is inkább, mert e tenger volt Egyiptom keleti határa, tehát a fáraó katonái ide még akadály nélkül eljuthattak, hogy visszavigyék az exodusra készülő zsidókat Egyiptomba.
No meg azt is tudjuk a zsidók őstörténeti mese-összeállításából, hogy Mózes Jahve rendelése szerint nem tehette be a lábát az Ígéret földjére, Kánaánba (márpedig a Holt-tenger annak területén található) a hódítás levezénylése szolgájára és örökösére, Józsuéra várt.
Maga Józsué könyve igen hasznos olvasmány, hiszen részletesen taglalja, hogyan kell kiirtani egy meghódított területen az ott élő nem zsidó népességet, asszonyokat, öregeket, gyermekeket, továbbá az összes állatot is.
Ezeket a gondolatokat azért osztom meg veletek, mert állandóan azt hallom, hogy a Kuruc.info elfogadhatatlanul szélsőséges, és a megmondóemberek véleménye szerint közléseit nem szabad hitelesnek elfogadni, ezzel szemben a "mérsékelt és mértékadó" sajtóorgánumok kijelölik a helyes ideológiai csapásirányt számunkra.
Jelentem: az országos napilapok tele vannak hibás történelmi tényekkel, ezután rendszeresen gyűjteni fogom őket.
Végül: szerintetek mely hazai zsidó szervezetek fognak tiltakozni ezen elemi tévedés miatt?
Baráti üdvözlettel: Lipusz Zsolt