"Mit vártunk egy olyan világban, amelyben az igazságtalanság, a hazugság, a korrupció és a képmutatás uralkodik?" - tette fel a kérdést tegnap a héber gyarmatosítók egyik legfőbb szálláscsinálója, a szenilitás egyre több tünetét felmutató Tamás Gáspár Miklós.


Megalapíthatnák a cenzorok a demokráciáért mozgalmat

A hős antifasiszták között ott álldogált a téren az egykori komcsi főcenzor, Lendvai Ildikó, valamint Szabó Zoltán elvtárs, és számos más hazug, korrupt és képmutató szocionista. Nem tudni, mi járt a sötét fejükben, amikor TGM szavait hallgatták. Valószínűleg semmi, mert nyilván a nácik elleni harcra összpontosították minden figyelmüket. 

Ahhoz persze nem lehetett reményt fűzni, hogy a "tüntetésen" megjelent bűnözők, drogosok, buzik és kajakhülye nyugdíjasok elgondolkozzanak bizonyos összefüggéseken, és feltegyék a kérdést: miért is van itt ilyen világ? Kik kormányozzák az országot immár 2002, sőt, valójában évtizedek óta? A fasiszták lennének kormányon, vagy mi?

Az utóbbi változat kevéssé valószínű, hiszen több idióta "Non pasaran" feliratú táblát tartott a magasba, amiből ugye kiderül, hogy a fasiszták eddig még nem törtek át. Bár ebben sem lehetünk olyan biztosak, hiszen más transzparenseken arról tájékoztatták a világot az ápolóik kíséretében a téren megjelent sült bolondok, hogy a "tőke és a fasizmus jegyesek".
Érdekes, roppant eredeti meglátás. Vajon a "demonstrálók" között jelen lévő számos élősködő, tolvaj milliárdos ismeretségi körében hány náci található? 1945-ben a nácizmus (pontosabban a zászlaját magasba emelők) mintha vereséget szenvedett volna, ráadásul, mint megtudhattuk, a fasiszták azóta sem törtek át, honnan lenne akkor tőkéjük? A világ leggazdagabb emberei között vajon hány náci van? Nem tudom, az elmebetegek között elvegyülő néhány hazafi feltette-e ezeket kérdéseket a sok baromnak, vagy pedig köpni-nyelni nem tudtak a "több száz" komplett idióta és tolvaj gazember láttán. 

A magam részéről egyébként egyetértek Tamás Gáspár Miklós fenti kijelentésével. TGM fején találta a szöget, amikor azt is elmondta az elmebetegeknek, hogy az "antifasiszták öregszenek". Ez persze örvendetes, de nem kéne megvárni, amíg kihalnak, mert addigra mindent szétlopnak, és kő kövön nem marad ebben a világban.
TGM pampogott valamit arról is, hogy az "országgyűlés többsége a segélyeket kapó emberek ellen diszkriminatív törvényeket hozott", és ezért is növekszik a fasisztaveszély. Nocsak, mit szólhatott ehhez a már kétségkívül nem fiatal Lendvai Ildikó? Biztos nem esett jól neki, különben is ő nem azért jött tüntetni az antifasiszták közé, hogy ilyesmiket mondjanak neki. 
Egyébként az is tény, hogy a fasiszták még nem törtek át, bár itt azért hozzátenném, ha megtették volna, akkor sokkal kevesebb lenne az igazságtalanság, a hazugság, a korrupció és a képmutatás. Magyarán: tényleg "más lenne a világ". 
A nagy tömegek számára sokkal jobb lenne. Ami pedig az antifasisztákat, vagyis ezt a cionista, tolvaj, hazug  bandát illeti, nekik is más lenne: sokkal hűvösebb.
 
Perge Ottó - Kuruc.info